Latest News


Haku

May 5, 2010

The SPRING ROMANCE

Ciao!

Tänään se sitten tuli, kauan odotettu TIGI -lähetys Briteistä!! :) Aww



Odotin pakettia postista, mutta sainkin NETPOSTISTA ilmoituksen sähköpostiini, että Matkahuollosta on tulossa lähetys XDD Ihan kätevää että he ilmottivat tolleen! Koska paperinen kirjelappu olisi tullut himaan vasta parin päivän päästä...


Pääsin siis hakemaan lähetystä pari päivää aikaisemmin ;))



OmG! Menin noutamaan pakettini heti!, ekaa ne myyjät eivät löytäneet pakettiani, olin vaan wtf:D sit ne löysi sen, se oli kuulemma jossain takahuoneessa, koska se oli niin painava - painoa oli yli 10kg!!! =DOli kiva kantaa pakettia himaan.. onneksi toi liike on viereisessä korttelissa.Avasin lähetyksen heti ku tulin himaan :) Noi tuotteet on aivan jotain mageeta.

<3

Hard Head lakkaa menee aika paljon, ja se sopii just mun hiuksille! Tosi vahvaa :) Moisture Maniac shampoo on myös tosi hyvä, sitä voi käyttää päivittäin ja se tuoksuu melkein kuin puppe<3 Toi keltainen, Like It Hot shampoo ja hoitoaine on mulle uusi tuttavuus, en ole aikaisemmin nähnyt niitä missään Suomessa, katotaan millanen se sit on :> ja toi vihreä purkki, Treat Me right hiusnaamio on maailman parasta!!! Se tekee hiuksista silkin sileät ja siit tulee tosi puhdas tunne. :] Näillä mennään, varmaan aika pitkälle loppuvuoden ;)))

Sain lisäksi kaupan päälle 40£ (45€) arvoisen lahjakortin nettiviinimyymälään=DD haha, vihaan viiniä! Jos joku haluaa, Be My Guest, nopein saa ton omakseen XDD


Onpas  ulkona kiva sää tänään :) Aurinko vaan paistaa.. kaiken lisäksi tänään on keskiviikko 5.5 ! Oon horoskoopiltani Neitsyt, ja sen mukaan onnepäiväni on keskiviikko ja onnennumeroni 5 XDDD hehe, mitähän onnellista tänää sit tapahtuu! :--D Saa nähdä!






Tämän päivän suunnitelmissa on mennä Sarkun kanssa kaupungille :) ja Aleksi tulee käymään Turusta asti. Oon loppuillan hänen kanssa <3 Mennään tutustumaan ainakin uuteen Aleksin H&M:ään. En ole vielä siellä ehtinyt käydä. 





Kesäkuun ensimmäisellä viikonlopulla olisi tarkoitus mennä käymään Turussa :p Silloin lauantaina kun koulut päättyy!


= Mun PINKPINK projekti TURUSSA;>> Eli tilasin Pinkin limusiinin Stadista Turkuun ! WoooOOhou. Pienet Partyt olisi siis luvassa :) ;))


Löysin sit tällaisen :D! L'Oreal jakaa naistenpäivän kunniaksi ilmaisen Dermo-Expertise Youth Code -ihonhoitosarjan ! Pakettiin sisältyy päivävoide, silmänympärysvoide ja tehotiiviste :D ;> Voisi tilata itsellekin, vaikka onkin "tarkoitettu" naisille:P En oo ikinä ennen kokeillut L'Orealin voiteita.


Ainiin, sain viime viikolla suoraan Saksasta lentopostilla kaksi Lady GaGan kenttälippua 13.10.2010 -konserttiin !!!!!! Awwww.


Ollaan menossa siis siihen ensimmäiseen konserttiin, ainakin näin alustavasti Sarkun ja/tai Camillan kanssa! Wiiiu. :) Nyt suihkuun ja Stadiin! Tällä viikolla tulee postaus yhdestä mun PR-keikoista:P Hih.

Mä ja mun Musut<3 Roope Camilla Emilia Hannie <3

Tilasin myös tänään Nellysta valkoiset Conssin tyyliset kengät. Mulla oli jo yhdet samantyyliset, mutta oli aivan pakko tilata kun ne olivat -70 % ;)) Käykää kattoo:D

Heippa! :)


18 comments:

Anonymous said...

noita some like it hotteja saa kyllä Suomest :)

Alec A-style said...

Saako?:D Mistä?! en oo ikinä törmänny kyl :)

Anonymous said...

Olin just puuttumas samaan, että kyllä niitä saa suomesta.
Melkein kaikista kampaamoista. Stockmannilta, HairStore'sta ja yms vastaavista.

Alec A-style said...

:DD selvä! en o kiinnittänyt huomiota, mut koht o kokemusta siitäki<3

d_jesse said...

Mahtava merkintä taas pakko myöntää :P En oo päässy lukee ku on sellane kiva rangaistus päällä, mut nyt taas luetaa:P Kiva toi limusiini, ja eipä alec yllättäny et sait noi liput tonne keikalle :P <3

Anonymous said...

ihana limu ja ihanat noi tigit <3

Anonymous said...

Hei mistäs nettikaupasta sä noita tilasitkaan? yritin kattoo kirjotiks sitä tonne mut en ainakaa hokannu :D

katri said...

Hei tosi siisti blogi! Galleriassa stalkatessani huomasin et sul on tällänenki:p iha himo kiva lukee tätä, sulla juttu luistaa ja kuvii on paljon jee<3 ja tosi hauskoja noi turku postaukset:) Piti iha alkaa seuraa bloglovinissa!

Alec A-style said...

Anonyymi: en muista enää kaupan nimeä, mutta Lontoosta tilasin :)

Katri: no kivaa että miellyttää :)! On ollut tosi kiireinen viikko, paljon koulujuttuja ;| niin pääsen kirjottaa uutta postausta vasta huomenna :]

Anni-Maria said...

Ihan mahtava blogi! :)
Alan seuraileen, kunhan saan vähän fiksattua tätä tieskaa, joka reistailee nyt tosi ihanasti.. :s

Ja mäkin oon menossa kattoon Gagaa, mutta torstaina! :- )

Alec A-style said...

Kiitos!=) Kiva että tykkäättee:))
Meen myös ehkä to, mut riippuu vähän, jos ehdin.. =b

Anonymous said...

MÄ HALUUN TON VIINILAHJAKORTIN ! :)

Janina said...

Mistä tilasitte ton pinkin limusiini ? cool (=

Alec A-style said...

Stadista :)

Anonymous said...

mites noitten lakkojen tilaaminen onnistuu ulkomailta, itse kun tilasin niin sanottiin että ei voida toimittaa painepulloja??

Alec A-style said...

Hyvin on toimitettu :) UK on EU-alue, ehkä jostain Jenkeistä vähä ongelmallisempaa.

Jani Lampinen said...

Aa teki kenttäpaikoil keskiviikon konsertis(:

Alec A-style said...

kyllä!=)