Latest News


Haku

June 29, 2010

Kesäkuun viimeinen

CIAO!

RMJ jälkeinen elämä alkoi ja mielessä olisi nyt tehdä vihdoinkin vaateostoksia, täydentää vaatekaappeja uusilla, ja myydää vanhempaa mallistoa pois :)

XD
Duunin puolesta viikko ei mennyt putkeen, koska nukuin kahtena peräkkäisenä päivän pommiin ;E eyy, tollaiset säännölliset päivätyöt eivät todellakaan ole minua varten! Koulukin on paljon joustavampi kun siellä ei edes tarvitse käydä säännöllisesti :)

Koffin puisto!
Huomenna meen frendin kanssa leffaan ja muutenki chillaa jonnekkiin Stadiin :) samaa settiä myös viikonlopuksi! Etenkin kun viikonlopulle on povailtu helteitä ;o omg! 

Tilasin tuollaisen kivan kesäpaidan! MUTTA ÄÄÄÄ pakettissa ei ollutkaa sitä!! Oli nähtävästi loppunut varastosta ;E;E;E vit***u
Myös uimahousut<3
ja tällainen<3
Tuossa vain muutama näyte ostoskoristani:) Tilasin kyseiset vaatteet siis Nellysta! Nellyssa alkoi tänään SALAINEN ALE, pääset sinne sisään tästä, koodilla SUMMER2010.

Koitan herätä huomenna oikeasti ihan ajoissa ja olla duunissa paikalla kuten pitää :) Hohoh, sitten sen jälkeen heti stadiin med. T<3

Murut<3
Tykästyin tähän kuvaan, että oli pakko laittaa!

5 comments:

soffie said...

Kiitti muru tost nellyn kesäkoodista :3 löyty tosi kivoi vaatteit halval ♥

Anonymous said...

hienoja vaatteita oot tilannu 8)!
vois itekki käydä tilaa nellystä kaikkia kivoja kesäkledjuja:):)

Anonymous said...

Siulla on kamala vaatemaku...

Anonymous said...

miks muuten saat aina limusiini kyytejä jonnekki tonne siisteihin mestoihin?ootko jostain kuuluisa:) sulla on muuten kiva vaatemaku ja iiiiihanat hiukset,näytät vähän mies mallilta.komea:)

Alec A-style said...

Kiitos! :) Jeap, sielt löytyy ihan kivoja, etenkin ku saa vielä alennuksia, sinne vaa penkoo =]

Kiitos kehuista ja haukuista! Kaikkia ei voi miellyttää, enkä pyri mihinkään sellaiseen, oon tämmöinen:D jotkut pitävät jotkut eivät, no can do, eikä kauheasti kiinnostaa :) Tuommoiset "sulla on kauhea maku" ei kerro yhtään mitään, katsoisin mielelläni millainen ihminen siellä mua kritisoi:DDD haha, negatiivisiin kommentteihin perustelut kiitos. En julkaise jatkossa mitään turhia kommentteja. Eli kritiikkikin on tervetullutta, mutta perustelujen kera.

Aiheesta toiseen, jos tarkoitit tuota viimeisintä RMJ-keikkaa, se oli kutsuvierastapahtuma :) Niitä tulee silloin tällöin, vähä epäsäännöllisesti, välil ei mitää pariin kk, mut sit jokus voi olla kolme keikka per kuukaus etc :)