Latest News


Haku

January 29, 2013

NEW YEAR Party 2013 ┼ HOLLYWOOD

Elämässäni tapahtuu! Uusi vuosi 2013 vaihtui muutama viikkoa sitten Hollywoodin sykkeessä, Hollywood Towers'n kupeessa. Uuden vuoden päivän vietin Santa Monicassa. Viime vuonnahan vuosi taittui Ranskan rivieralla, Nizzassa! Uuden vuoden päivän 1.1.2012 vietin Monacossa.
NEW YEAR 2013 ! @ Hollywood, CA
Finally New Year 2013 !! =)
Fiilistelyy uuden vuoden alkuminuuteilla :p
Cheers! Santé! Skåål! Nazdarovye! Kipps! Taustalla CNN-päärakannes @ Hollywood, CA
Kaverikuva, a group shoot =]
Sain uudeksi vuodeksi monia juhlakutsuja. Jouduin jättämään yhdet väliin - W Hotel'n gaalan - vain siksi koska minulla ei sattunut olemaan mukanani tilaisuuteen sopivia vaatteita! Dresscode, casual oli äärimmäisen tiukka. Siitä ei joustettu. Olisihan se ollut noloakin mennä sinne noudattamatta pukukoodia! Koska minulla sattui olemaan juhlien suhteen valinnanvaraa, päätin mennä paikkaan, jossa pystyin olemaan oma itseni, vaatteissa joissa viihdyn ja mikä tärkeintä ympärilläni oli paikallisia ystäviä ja kavereita!

Vastaanotin uuden vuoden Suomessa viimeksi kun vuosi 2010 vaihtui! Uusi vuosi on niitä harvoja perinteitä joita minulla on. Omien synttäreideni 18.9 lisäksi on uusi vuosi minulle tärkeä päivä. Silloin tykkään yleensä viettää laatuaikaa juhlien merkeissä, läheisten ystävien ja muiden kavereiden kanssa! Tämä on minulle tärkeä traditio.
Fuuun :] Keskikuvassa  taustalla Scientologyn kirkko, joita LA:ssa on joka korttelissa!
Amerikkalaisten ja ranskalaisten uuden vuoden tottumukset erosivat lähinnä kulttuurillisesti. Uuden vuoden aattonahan yleisesti saatetaan kuluva vuosi purkkiin ja valmistaudutaan vastaanottamaan uusi uljas vuosi! Näin mm. meillä Suomessa ja Venäjällä, jossa olen myös viettänyt lukuisia uuden vuoden bileitä. Yhdysvalloissa ollaan enemmän pinnallisempia, ainakin Los Angelesissa, ja erityisesti Hollywood-ympyröissä (Yhdysvallathan on valtava valtio kakkinee osavaltioineen, ja taso/kulttuurierot osavaltioiden kesken ovat huomaattavat, joten en ota kanta miten esim. Kansas'ssa vietetään uusi vuosi ;D). Kaiken pitäisi olla tip top, ihmiset vaativat itseltään täydellisyyttä. Eikä siinä mitään - minä vaadin itseltäni joka päivä täydellisyyttä - vaikka tiedän etten sitä tule koskaan saavuttamaan, mutta ainakin tavoitteellisesti.

Ranskassa ja myös Venäjällä, kuten meillä Suomessakin ollaan enemmän yhteisöllisempiä - tottakai ihmiset laittautuu, muttei kuitenkaa välttämättä yhtään sen enempään kuin normi bileillaksi. Hollywoodissa ollaan tarkkoja kenen seurassa ja missä kutsujuhlia vietetään. Luonnollisestikin paikalla on yleensä kavereita ja ystäviä, muttei välttämättä niin paljon kuin täällä Euroopassa. Yhdysvalloissa verkoistoituminen ja suhteiden luonti on äärimmäisen tärkeätä, siksi sitä hyödynnetään aktiivisesti missä ja milloin vain! Erityisesti kutsujuhlissa ja muissa vastaavissa tilaisuuksissa.
;p
Chill'
2 0 1 3 @ Hollywood, CA
Vietin uuden vuoden ystäväni omistamassa hotellissa! Tarjolla oli juotavaa, ruokaa, snackseja ja tietysti hyvää seuraa. Toisin kuin viime vuonna Ranskassa, menimme ulos shamppanjoiden kera muutamia minuutteja ennen kuin vuosi oli vaihtumassa korkkaakseen uuden vuoden maljat! Ranskassa meno oli sellaista "who cares", "voimme mennä ulos kohta, eiseoleniinjustiinsa" XD.
LoL MDR
Vastaanotin uuden vuoden 2013 hotellin katolla! Kun vuosi oli vihdoin vaihtunut (Suomi oli siinä vaiheessa jo tulevaisuudessa kellon ollessaan 10AM), sain paikallisilta kavereiltani Happy New Year -soittoja. Oli kyl sikakiva, ja jälleen erilainen uusvuos! :) Hmmmm missäköhän kuluva vuosi taittuu?
New Year in Hollywood!
X

5 comments:

Anonymous said...

millaiset lämpötilat tuolla on ? Koomisen näköistä kun muut vetävät pipot, hanskat ja talvitakit päällä ja itselläsi on vain lyhythihainen paita :D

rose-marie said...

ei voi kyllä muuta sanoa ku että kuinka kateellinen oon että jotku vain pääsee nuon vain ulkomaille ja vieläpä Amerikkaan jonne todellakin oon unelmoinu pääseväni:D mutta tosi kiva blogi sulla!(-:

Alec A-style said...

Anonyymi: LA:ssa on ollut paljon normaalia kylmempää, eli iltaisin 7-12C! Joka on heille "jäätävän kylmää" ;D Olihan se välil kylmää, mut hengissä vieläkin olen ;p

rose-marie: Ahh, thx! :) Unelmista pitäisi tehdä totta!

Anonymous said...

Uskomatonta!!! :( Miten saat vaa aina kaiken!!

PodShare Crew said...

Check out PodShare @ www.facebook.com/Podshare!