Latest News


Haku

December 30, 2013

Armottoman syksyn vierähdys

Moikkasin frendien valloittavia tenavia ft. Robin & Luca
Kotini on mun Kalasatama | Suvilahti. Oon tosi hyvin omaksunut uudet hoodit! Paitsi et täällä tuulee vieläkin enemmän kuin Aurinkolahdess!! XD
Koulussakin juodaan alkoholia, ainakin neuvottelukuntien kokouksissa ;D  Edustajaintehtävät ovat haastavat, mutta mielenkiintoiset ja sikakivat!
Otin Joulun alla varaslähdön kesäkuntoon14:lle ;D
Kuluva vuosi 2013 on lähes tulkoon paketissa. Kaikkea on tänäkin vuonna tapahtunut, myös historiallisesti. Kahdet muutot, poismuutto Itä-Helsingistä, uusia yhteistyökumppaneita ja vaikka mitä.

Syksy on ollut minulle todella vaativaa aikaa. Elämäni tiukin koulukausi! Suuri määrä kursseja oli yksinkertaisesti suoritettava nyt, sillä muuten tutkintoni olisi ollut vaarassa. Tämän lisäksi oli tehtävä erinnäisiä projekteja. Tilannettani ei helpottanut myöskään muutto ja siihen liittyvät hommat jotka nekin ovat vaatineet energiaani. Myös ihmissuhdeasiat vaativaat omaa tilaansa, as usually.

Kaikesta hiestä, kyyneleistä ja verestä huolimatta, olen saavuttanut asettamani tavoitteet, ja jopa ylittänyt ne! Pääsin kaikki tarvittavat kurssit läpi. Matematiikka jää nyt osaltani pysyvästi historiaan, sillä sain opettajaltani joulun alla viestiä, että differentiaali- ja integraalilaskennan kurssi on suoritettu hyväksytysti läpi! o/ Enää pitäisi taistella lähinnä fysiikan kanssa. Aloitan keväällä myös lopputyöprojektini! Koska olen opiskellut nyt tosi ahkerasti, on kevään opiskelutaakka paaaaaaljon kevyempi, ja pystyn lähtemään viimeistään hiihtolomilla ulkomaille, en tosin kuin maksimissaan viikoksi. :)
Kuten moni tietää, en pahemmin käy enää missään clubeissa, mutta kyll silloin tällöin ;D ft. Tanya Aimak
Oli maailman parasta seuraa! Miklu aka. Mikael Gabriel, Lauri Keski-Opas, Natasha Aimak, Sabrina Aimak, Katya Aimak, Niko, Tanya Aimak !! < 3
Joulukuu oli aika ravintolapainotteinen... :---D hehehe
Perusskolepäivä
Oli muuten hyvää fisua!
Salutorgetissa oli aivan mahtava palvelu ja ennen kaikkea itse ruoka!
Hyvin tässä siis toistaiseksi kävi. :) Vaikeata on silti ollut, ja olen joutunut tekemään paljon kompromisseja koulun hyväksi. Moni asia on siirretty tuonnemmaksi. Kaverit, ystävät ja tuttavat on minulle yksi tärkeimmistä asioista, joten olen pyhittänyt aikaani kaiken kiireenkin keskellä myös frendeilleni! Tammi-helmikuussa pidän vihdoin ja viimein tuparini, kunhan saan loputkin sisustustarvikkeet, jotta kaikki ois kondikses! :P

Nyt jatkamaan laittautumista... sillä tänäähän on Uuden Vuoden aatto!!! Ja odotan vieraita, ja tos 18-19 pitääkin olla Stadissa. Uusi Vuosi on ollut minulle aina tärkeä juhlapäivä. Jännää ku viime vuosina Uusi Vuosi on vaihtunut Hollywoodisa ja Ranskan Rivieralla. :--D Tänään se vaihtuu Stadissa !
PUSSSSS! HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014 BABET!!! ft. Tanya Aimak murusein < 3
xX

No comments: