March 30, 2013

KevÀttalven arkea!

// Meeting @ Kluuvi, Helsinki
YAY @ Kluuvi, Helsinki
Kukkuu, taas sitĂ€ mennÀÀn. :p Ja pÀÀsiĂ€inen jyllÀÀ, joka yllĂ€tti mut tĂ€nĂ€ vuonna oikein kunnolla! PÀÀs nimittĂ€in unohtumaan koko pÀÀsiĂ€inen ja maanantaihin asti ulottuvat ns. pyhĂ€t :'D. Palasin vastikÀÀn Pietarista, sitĂ€ ennen kĂ€vin pyörĂ€htĂ€mĂ€ssĂ€ Tukholmassa jossa vietĂ€n todennĂ€köisesti myös tĂ€mĂ€n vuoden Vapun! Ei olisi eka Vappu Ruotsinmaalla, sillĂ€ vietin sitĂ€ siellĂ€ ystĂ€vieni kanssa jo vuonna 2011! PÀÀtin btw hetken mielijohteesta lĂ€hteĂ€ tĂ€nÀÀn TURKUUN, kun on kerrankin sitĂ€ aikaa lĂ€hteĂ€ sinnepĂ€in. Junani lĂ€htee iltapĂ€ivĂ€llĂ€ kohti maamme entistĂ€ pÀÀkaupunkia < 3 ;D.

Ohjelmasta en tÀssÀ vaiheessa paljasta mitÀÀn. LÀhipiirini on tarkkaan rajattua, koska kyllÀstyin pari vuotta sitten totaalisesti ympÀrillÀni pyöriviin turhiin ja perusnegatiivisiin ihmisiin, jotka veivÀt aikaani & mindfuck! Pystynkin nyt keskittymÀÀn elÀmÀssÀni paljon paremmin itse olennaiseen. ElÀmÀ on kuitenkin liian lyhyt. :)

Seuraamalla mun IG | twitter | FB selvii hyvin, mitÀ olen menossa tekemÀÀn ja tapaamaan! Kuten tiedÀtte pÀivitÀn aktiivisesti tekemisiÀni. ;p Pusnuss ja paljon niitÀÀ tipuja eiku munia !
Chico'S!
HEJJSJKSLSÖSÖS
Gettin' Ready! Ennen edellisiÀ kuvia ;p
X

March 26, 2013

ПРИВЕб

@ Saint Petersburg, Russia
Miljoona miljoona ruusua minÀ vien...
Heippa! KevÀt ei o tuntunut oikein kevÀÀltÀ, kun ulkona on ollut kokoajan hyytÀvÀ viima ja pakkaset! Sama keli on ollut tÀÀllÀ VenÀjÀllÀ, viime viikolla Tukholmassa ja myös HelsingissÀ! OMG. Mulle on jo muodostunut perinteeksi starttaa vuosi vierailemalla Ruotsissa ja VenÀjÀllÀ. Myös Turku kuuluu tÀhÀn perinteeseen. TÀstÀ se vuosi taas lÀhtee kÀyntiin! :) YllÀpidÀn aina kaikki tÀrkeÀt ystÀvÀsuhteeni! Erityisesti Ranska-vuoteni jÀlkeeni olen panostanut kaikkiin jo olemassa oleviin hyviin ystÀviini. Sen sijaan nÀille ns. hyvÀnpÀivÀn tutuille - jotka ovat olevinaan kavereitani - olen laittanu luukun otsaan. En kaipaa yhtÀÀn turhaa ihmistÀ elÀmÀÀni! (: Vain parhaat tyypit kuuluvat sisÀpiiriini. Suurin osa nÀistÀ selkÀnpuukottajista on jÀÀnyt historiaan jo vuosia sitten.

Ensi viikolla se on taas Bon Voyage, Pariisi kutsuu! Mukavaa viikonalkua kaikille tÀÀltĂ€ Pietarista! :) 

X

March 22, 2013

Keisarillinen viikonloppu

ahh uhh huh

RUSSIE | RUSSIA | RYSSLAND
heippa ok
EdellisestĂ€ pidennetystĂ€ Ruotsin viikonlopusta on hĂ€din tuskin selvitty kun vuorossa on jo seuraava! Keikkaa pukkaa. ;p LĂ€hden 90min kuluttua MOTHER RUSSIAAN eli VenĂ€jĂ€lle! Pietari kutsuu. :) SiellĂ€ on tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ kunnon paukkupakkaset, uhh< 3. Palaankin jo maanantaina sillĂ€ aloitan autokoulun! ElĂ€mĂ€ni on taas aika vauhdissa, joten kandee seurata VINE | IG | TWITTER . Myös Bambuser | FB . PuSSpUSS < 3 Tuksukasta viikonloppua kaikille ! Voi KIK'ata omalla vastulla - AlecAstyle (;
Mother Russia < 3
HEJ SÖTNÖSS ft. Tarmo
X

March 15, 2013

Kuninkaallinen viikonloppu

I
Hej! LĂ€hden illalla Helsinki-Vantaan kautta Tukholmaan. ;P Viime kerrasta onkin jo vuosi! Olen yleensĂ€ startannut mun matkakuviot juurikin Ruotsista! EN malta odottaa, sillĂ€ luvassa o bileitĂ€, hyvÀÀ seuraa ja treffejĂ€! MikĂ€ parasta, pÀÀsen jĂ€lleen nĂ€kemÀÀn rakasta ystĂ€vÀÀni Jasminea! HyytĂ€vÀÀ viikonloppua kaikille (; P.S. tĂ€ssĂ€ on tulossa taas kaikkea kivaa, ilmoittelen niistĂ€ tarkemmin .

X

March 13, 2013

nÀÀtÀtie

boom
Snowstorm @ Helsinki, Finland
NÀÀtien virallinen asuinpaikka @ Herttoniemi
Helsingin talvi eioo ollut kovin armollinen tÀnÀ vuonna! En yleensÀ liiku mihinkÀÀn kun asteita kertyy yli -15 C
X.X.X

X

March 5, 2013

VOYAGE @ Los Angeles - Paris

Yli vuorokauden matka Hollywoodista Koto-Helsinkiin! Jippiijiiaeee! Voi vain todeta ettÀ matka Kaliforniasta Stadiin oli pitkÀ ja hieman vÀsyttÀvÀ, vaikka lentokenttien Lounget pitivÀt minusta hyvÀÀ huolta! ;D PÀivÀn todellakin kruunasi ensilentoni maailman suurimmalla matkustajalentokoneella @ Air France Airbus 380. TÀssÀ mahtavassa nykyajan aikakoneessa oli noin 600 matkustajaa!
Air France Airbus 380
TÀÀltÀ tullaan Eurooppa. VÀsynyt ja onnellinen jo lÀhtiessÀÀn @ LAX
Loungeilua @ CDG
Lennolla @ Air France A380
NÀkymÀt lÀhtiessÀÀn LA:sta
NÀkymÀt saapuessaan Helsinkiin
Uuuh. Vastakkaisena yönÀ ;D; Pakkailut kuten aina viime tipassa, kuvassa ei oo puoliakaan kaikista tavaroistani!
No terve koti
Air France A380 @ LAX
Airbus 380 < 3 
Kuten Yhdysvalloissa aina, turvatoimet olivat yhtÀ tiukat kuin VenÀjÀllÀ, jossa miliisit saattavat aina koneeseen asti
LentoviihdettÀ
Air France A380
Air France A380
Loungeee @ LAX
Lentokoneruokaa! Nukuin tosin suurimman osan ruuasta, herÀsin Pariisissa aamupalaan :'D
Finnairin jatko-lentotarjoilut Helsinkiin! @ Airbus 321
Pariisin lentokentÀllÀ @ CDG
YUM @ LAX
Hejj! Kaipasin nĂ€itĂ€, kirpakkaita pakkasia sitten viime maaliskuun jaja RUISLEIPÄÄ sitten viime syksyyn
Olen kirjoittanut nÀitÀ pitkiÀ matkaraportteja varmasti ihan tarpeeksi. ;D Blogini uudistui jo viime kesÀnÀ, uudistus kuitenkin jatkuu ja elÀÀ. Olen kirjoittanut nykyÀÀn mahdollisimman lyhyesti, jotta minun ja myös blogini lukijoiden aika sÀÀstyisi! Silleen napakasti, mutta entistÀ valikoiduisti (myös kuvien osalta - ei siis enÀÀ 100 kuvan combopostauksia). Minuahan voi seurata reaaliajassa niin Instagramissa kuin Vanity Backstagen Facen sivuilta! Blogistani pystyy kuitenkin lukemaan minusta astetta syvÀllisemmin kuin netin mikropalveluista. Niin, ja kysyÀ aina saa, ja pitÀÀ. PuSS !



X

March 3, 2013

Viima

HelsingissÀ on jÀlleen lumimyrsky ja hyytÀvÀ viimaa < 3 Toisaalta viihdyn ennemmin kylmÀssÀ kuin helteissÀ ;p

X