Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän Offerilla StockmannStockmann.com Hyvinvoinnin.fiLisäravinteet, vitamiinit, kauneudenhoito kätevästi netistä! on24.fi AliExpress.com

23 May 2011

BC!

Totally Awesome!


Vaikka aamu oli tosi aurinkoinen, ja muuttui pian sateisen ukkoisaksi niin postiluukukusta kilahti kiva ylläri! :]

omomomomom sieltä tuli tilaamani ja kauan odotetut BC T-paidat UK:sta!!! [;


Kyseinen tilaus kuuluu laajempaan "vaatearsenaalitilaukseen" ;D;DD; Olen tilannut lähinnä UK:sta ja Ranskasta vaatteita. Sen lisäksi kävin pari viikkoa sitten Tukholmassa shoppailemassa mm. uudet farkut. ;p Eli vaatteita olen tilannut, ja paljon! Tässähän oli pitkä tauko, koska ajatuksena oli ostaa vaatteita palattuani intistä : D Noh, anyway!


Oon tilannut vaikka mitä kaikkea. Osan olen jo saanut, mm. uudet hopeat show-kengät (; uuden käsilaukun, jonka voin ottaa lentokoneeseenkin! Se musta, joka mulla oli mm. Hollywoodissa hajosi joulukuussa. ;((

P.S oon "Todays Hottest Customer" xDD haha aweee :D p.s.s saa tykätä. :--)

Cute :3 Tommoiset vois tehää vaikka ite vanhoista Vansseista :ppP
Julkaisen ehkä osasta vaateuutuksistani kuvia, mutta todennäköisesti ne näkyy vasta kuvissa kun ne on päälläni:p ja esim. mun AIVAN UPEA paita, joka tuli noin viikko sitten Lontoosta - laitan sen päälleni vasta kun lähden seuraavan kerran Helsinki-Vantaalle. ;)) Kirjottelen näistä lisää :] Nyt on tää koulu hoidettava nätisti loppuun... ollaan jo aika loppusuoralla ja koetuloksia odotellessaan, vielä yksi matikan koe on tosin tekemättä.

Näytän haamulta :D xoxoxoxoxoxoxo
Ainiin! Nyt kun vaatteita tulloo taas lisää multa voi kysellä vaatteita, suurin osa jää käyttämättä, esim. mulla on monta BC-paitaa joita en oo ees käyttänyt kun kerran tai kaks:D lol.

XX

3 comments:

Jarno_k said...

Hoo ilmottaudun toki kyselemään vaatteita 8)

Alex said...

Mä voin ottaa BC-paitoja vastaan. :)

A-style said...

SOpii :D mulla on sellasii, joita oon käyttänyt tasan kerran tai pari:D Halvalla saa :] ja btw sain tänään toisen saman paketin BC:ltä :DDDDDDDDDDDDD Eli mulla on nyt kaksia uusia t-paitoja sit :---D voin mielellään myydä jollekkin nopeimmalle! :] hihi

XX