Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

23 May 2011

BC!

Totally Awesome!


Vaikka aamu oli tosi aurinkoinen, ja muuttui pian sateisen ukkoisaksi niin postiluukukusta kilahti kiva ylläri! :]

omomomomom sieltä tuli tilaamani ja kauan odotetut BC T-paidat UK:sta!!! [;


Kyseinen tilaus kuuluu laajempaan "vaatearsenaalitilaukseen" ;D;DD; Olen tilannut lähinnä UK:sta ja Ranskasta vaatteita. Sen lisäksi kävin pari viikkoa sitten Tukholmassa shoppailemassa mm. uudet farkut. ;p Eli vaatteita olen tilannut, ja paljon! Tässähän oli pitkä tauko, koska ajatuksena oli ostaa vaatteita palattuani intistä : D Noh, anyway!


Oon tilannut vaikka mitä kaikkea. Osan olen jo saanut, mm. uudet hopeat show-kengät (; uuden käsilaukun, jonka voin ottaa lentokoneeseenkin! Se musta, joka mulla oli mm. Hollywoodissa hajosi joulukuussa. ;((

P.S oon "Todays Hottest Customer" xDD haha aweee :D p.s.s saa tykätä. :--)

Cute :3 Tommoiset vois tehää vaikka ite vanhoista Vansseista :ppP
Julkaisen ehkä osasta vaateuutuksistani kuvia, mutta todennäköisesti ne näkyy vasta kuvissa kun ne on päälläni:p ja esim. mun AIVAN UPEA paita, joka tuli noin viikko sitten Lontoosta - laitan sen päälleni vasta kun lähden seuraavan kerran Helsinki-Vantaalle. ;)) Kirjottelen näistä lisää :] Nyt on tää koulu hoidettava nätisti loppuun... ollaan jo aika loppusuoralla ja koetuloksia odotellessaan, vielä yksi matikan koe on tosin tekemättä.

Näytän haamulta :D xoxoxoxoxoxoxo
Ainiin! Nyt kun vaatteita tulloo taas lisää multa voi kysellä vaatteita, suurin osa jää käyttämättä, esim. mulla on monta BC-paitaa joita en oo ees käyttänyt kun kerran tai kaks:D lol.

XX

3 comments:

Unknown said...

Hoo ilmottaudun toki kyselemään vaatteita 8)

Anttila said...

Mä voin ottaa BC-paitoja vastaan. :)

Alec A-style said...

SOpii :D mulla on sellasii, joita oon käyttänyt tasan kerran tai pari:D Halvalla saa :] ja btw sain tänään toisen saman paketin BC:ltä :DDDDDDDDDDDDD Eli mulla on nyt kaksia uusia t-paitoja sit :---D voin mielellään myydä jollekkin nopeimmalle! :] hihi

XX