Latest News


Haku

June 19, 2010

KESÄ @ Duunia ja Tallinnaa

HEY Boys & Girls!


Kesä on lähtenyt jo käyntiin ja olen ollut kesäduunissa töissä graafisena suunnitelijana:) Työt kestävä elokuun alkuun asti..siinä välissä sitten yritän ottaa kaiken mahdollisen irti Suomen kesästä :p Onneks viikonloput ovat vapaita!

Kävin alkuviikosta Tallinnassa, elämäni ensimmäisen kerran Virossa! Jejee! Matka liittyi erääseen projektiin, ja olin siellä kolme päivää neljän tähden Forum-hotellissa, joka oli ihan Tallinnan keskustassa.

Hotellin aula. Moderni ja avara!

Tallinna oli mielestäni ihan ok, mutta mikään visuaalinen elämys se ei ollut; keskustan arkkitehtuuri on vanhaa, Neuvostoajan perua ja sillisalaattina uutta modernimpaa sekoitusta, joka sekin oli vähän niin ja näin. Sielläpäin ei taideta tuntea termiä asemakaava!


Huone oli tosi avara, kodikas ja moderni!
Hehe, suihku/wc oli vähän eroottisempaa muotoilua. Siinä oli käytännössä läpinäkyvä seinä, josta näki kaiken, myös kun toinen kävi tarpeillaan XDDD
Ainoa plussa oli Tallinnan vanha kaupunki, joka oli jees! Aika iso, jos verrataan esim. Porvoon vanhaa kaupunkia. Tukholman vanha kaupunki vie mielestäni silti voiton.


Toinen asia mitä en jaksa ymmärtää, suomalaisten viinaralli Tallinnaan. Ne matkaliputkin maksaa, eli onko järkeä käydä siellä vain sen takia että joku siideri maksaa 2 euroa vähemmän kuin Suomessa. Itse en ole alkoholin suurkuluttuja, ja juon vain hyviä ja laadukkaita drinkkejä ja juomia, kohtuudella! Eli tollainen kymmenien mäyrien ja viinapullojen kuljettaminen sieltä Suomeen ei oo todellakaan mun juttu:D


Jos tekee mieli juoda frendien kanssa, kävelen alkoon ja ostan sieltä tarpeeni. Tallinnan erilainen alkoholi- ja ruokavalikoima oli kyllä silti tosi jees! Löysin sellaisia kirsikka-siidereitä, joita ei saa Suomesta, enkä oo muutenkaan Suomessa nähnyt ikinä kirsikkasiidereitä missään kaupassa :) Toin mukanani 8 tölkkiä kyseistä sidua, tänään korkataan parit, kun Sarkku tulee tänään meille ja lähetään sit chillaa Stadiin :)

Tallinnan söpönväriset dösät
Kun ensi kerralla saan valita mihin Itämeren rannikkokaupungeista menen; Tukholma, Pietari vai Tallinna, valintani on ehdottomasti Tukholma! Tosin Pietari on melkeinpä yhtä vahva valinta, koska se on moninkertaisesti Tukholmaakin isompi city, ja siellä on kaikkea! Ainoa vaan, että sinne pitää tehdä viisumi plaplapla, tosin tänä vuonna Pietariinkin avattiin uusi laivareitti Helsingistä, ja jos sinne menee laivalla, ei tarvitse viisumia jos lähtee enintään kolmeksi vuorokaudeksi! Voisi joku päivä kokeilla tuota, kunha aikaa löytyy:) 


Sitten arkisimpiin asioihin! Osallistuin toukokuun alussa IRC-Galleriassa, Nordean järjestämään Check-In skabaan, jossa piti suunnitella oma kortti, ja kolme parasta kilpailijaa palkittiin matkalahjakortilla. Kilpailussa kävi niin kivasti, että vein kaksoisvoiton! Vaikka kilpailuun osallistui huikeat yli 2200 muutakin kilpailijaa ! Mieletöntä :] Kiitos Teille kaikille jotka äänestitte ja kannatitte kuviani.


Kaksoisvoittokaksisataa
Sain Flow Hair parturiltani lahjaksi tollaisen Tigin Totally Beachin' muotoilutuotteen, joka tekee hiuksista sellaiset kuin olisi juuri käynyt rannalla ja uimassa merivedessä 8 ) Iha Magee ruiske! Tätä sitten alan suihkuttelee joka päivä XD


Jee Kesä! En voi vieläkään uskoa että se on jo täällä, ja on ollutkin jo jonkun aikaa=D Palaillaan pejpet<3 Menen nyt Stadiin, kuhan Sarkku tulisi ekaa :]

Virolaiset narmit on hyviä! YUM
Päivittelen jatkossa blogiani useammin kuin kerran viikossa, pienemmillä postauksilla! suuret matka- yms. postaukset vievät tosi paljon aikaa, kun matkakuviakin on yleensä vähintään monta sataa, jopa yli 1000 kpl ja niistä pitäisi aina valita ne parhaat etc :) Se on vaativa ja aikaa vievä duuni.


Heippa! cya <3

16 comments:

anzaa said...

mageeeeta alec. ;----) keep the good work up!!!

Doll De Vil said...

onnee tuplavoitosta! :D ja näytät syötävän hyvältä tossa ekasa kuvassa ; D ♥

Anonymous said...

vitsi tykkään niin paljon sun blogistas ja tyylistäs<3 minkä ikäinen oot?

Alec A-style said...

AnZa Puss<3

Kiitos nukke =] haha;D

Anonyymi: kiva että tykkäät :) Sopivan ikäinen ofC ;D

Anonymous said...

Et oo tosissas että voitit tollasil kuvilla kisan? Ainaki faneja löytyy :D

d_jesse said...

Sori vaa toi viimesin anonyymi, mut ei alecil oo vaa fanei, on sil frendejäki :) Kato sil on rispectii =)

Alec A-style said...

:) Kaikille niille anonyymeille, jotka laittavat säälittäviä tai muuten vain provosoivia kommentteja, tiedoksi: Kyseiset kommentit lentävät suoraan roskikseen - enedes lue niitä kahden ensimmäisen sanan jälkeen, säästäkää pahoinvointinne purkaukset jonnekkin muualle :) Mua ei sellaiset kommentit kiinnostaa eivätkä ne vaikuta millään lailla mihinkään :D Tämä on väärä paikka purkaa pahaa oloanne. Vuokratkaa vaikkapa MaikkariStoresta Salkkareiden parhaimmat Ulla-jaksot ja have fun <3

Kaikille muille kivoille PuSS ja lempeätä kesää<3

Anonymous said...

Moi! Haha, jotenkin tähän blogiin eksyin ja MUISTAN SUT A-style! Olit "galleriajulkkis" joskus ajat sitten, taisin ite olla sillon seiskalla (siitä on siis jotain 4 vuotta)! Tulin kai kommentoimaankin sulle jotain... heh. Ja olit mun mielestä niin cool silloin =D=D siitä on jo aikaa.
Btw miten pääsit tonne sun kesätyöpaikkaan ja onko siellä muita kesätyöntekijöitä?

Alec A-style said...

haha:D Kukas olet, jos vaikka muistaisin sut, kun kerran oot kommentoinut joskus jotain?=)

Pääsin meijän koulun rehtorin suosittelemana, kävin haastattelus kolme kesää sit, ja sain sen mestan heti:) oon käytännös vain kesäisin tuol, muuten teen jtn pienempii keissejä ku tuuran pomoja, ei siellä ole muita mun lisäksi :)

Anonymous said...

Awww Alec oot kiva :) kiva tyyli ja blogi! ootte hyvä kaveripari Ragnarin kanssa :)..

KONSHONCHLOE said...

fantastic blogg friend i lov ur style!!
see you
kc

Alec A-style said...

thX hun! :)

Anonymous said...

vaivaa kun entiedä sun seksuaalista suuntautumista..joten voitko vähän valaista mua :D oletko gay, bi vai kenties aseksuaali ? ei pahalla mutta vaikutat hieman gaylta :D tai no et hieman vaan aika paljonkin .

Anonymous said...

musta on hauskaa ku et kerro ikääs, kuitenkin ihan yleisesti tiedossa et oot -91 :P

Anonymous said...

ootko ylioppilas? =)

Alec A-style said...

^ Yes I am:D