Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

14 April 2012

TWO YEARS ★

Tasan kaksi vuotta sitten 14.4.2010 raapustin ensimmäisen postauksen THIS IS IT!, jonka myötä Vanity Backstage sai alkunsa!


En olisi kaksi vuotta sitten uskonut eläväni vuonna 2012 näin erilaisissa merkeissä värikkäinee tapahtuineen :)

Suuri ja kaunis kiitos kaikille rakkaille lukijoilleni! Etenkin Teille, jotka luette blogiani lähes päivittäin. Arvostan! :) Google-lukijajäseniä on noin 1300, josta 300 lukee blogia privaatisti. Facebook on kerännyt neljän kuukauden aikana jo 922 tykkäystä.
Kiitän suuresti. ♥


Arki ei oikeastaan poikkeaa juuri nyt kovin paljoa keväästä 2010. Kouluhommia riittää yhä ja Lady GaGan lippuhuuma on jälleen käsinkosketeltava! Koulun taso on tosin koventunut moninkertaisesti ja stressi on suuri. Opiskeleminen korkeakoulutasolla on kaukana leikkimisestä. Lukio-opinnot tuntuvat tämän rinnalla täysin pikkujutulta, vaikka silloin se ei todellakaan ollut sitä!

Olen halunnut uudistaa blogini ulkoasua jo viime kesänä ja myöhemmin syksyllä, mutta kiire on yllättynyt minut niin paljon, että esim. kaikki USA2011-postaukset ovat edelleen julkaisematta. Ranskastakin uupuu muutama erittäin herkullinen postaus mm. Cannesista!

Paris, France
Suuremmat ulkoasuamuutokset vaativat kuitenkin aikaa. Pääpaino on tällä hetkellä kokonaan opiskelussa. Muutan blogini ulkoasua kesäkuuhun menneessä.

Kiireistä huolimatta panostan blogiin ja yritän jatkuvasti kehittää sitä. Postausten taso on pysynyt korkealaatuisena, koska en yksinkertaisesti kirjoita jos ei fiilistä ole. Ennemmin hyvä postaus viikon päästä kuin kolme surkeata mitään sanomatonta raapustusta. Kirjoitan vain fiilispohjalta, väkisin kirjoittaminen ei kuulu tyylini.

Monte Carlo, Monaco
En ole myöskään sortunut näihin lahjottaviin bloggaajiin, jotka kirjoittavat tietyille yrityksille mainospostauksia vain parinkymmennien eurojen lahjakorttien tähden.
En ole ostettavissa tai lahjottavissa.Vanity Backstage käsittele kaikkea mikä liittyy minuun. Koiranruuat ja (rumat) t-paidat eivät todellakaan tule koskaan saamaan sijaa postauksissani. Torjun joka kerta erittäin jyrkästi tällaiset mainosehdotukset. Lopetan myös välittömästi sellaisten blogien seuraamisen, jotka ovat myyneet bloginsa sielun mainostajille. Eihän tällaiset blogit ole uskottavia kun kirjoittajat ovat mainostajien talutushihnassa toteuttamassa ennalta-asetettuja määräyksiä ja ohjeistuksia mitä saa ja mitä ei saa kirjoittaa!

Postaukseni ovat yleensä olleet suhteellisen pitkiä laajan kuvamateriaalin ansiosta.
Tekstiä ei ole niinkään paljon, mutta luettavaa kuitenkin riittää.


Los Angeles, California
Tähän kirjoitustyyliin on tulossa muutos. Seuraavien kuukausien kuluessa postauksessa olevat kuvat, kuvakollaasit ovat itsessään postauksia ilman suurempaa tekstimäärää. Kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Annan lukijan itse päättää miten hän kuvani haluaa nähdä jättämällä kerrontatekstin pois. Blogissani on vajaa 300 postausta. Laadukasta luettavaa löytyy kahden vuoden ajalta aiheesta kuin aiheesta!


Tulen valitsemaan julkaistavat kuvat vielä tehokkaammin. Tällä hetkellä on postauksia joissa on peräti 100 kuvaa! Normaalisti postaus sisältää noin 15-35 kuvaa. En käytännössä koskaan käsittele kuviani, ja julkaisen ne yleensä täysin alkuperäisinä - toisin kuin moni muu bloggaaja. Liiallinen photoshoppailu on feikkaamista ja syö todellisuudentajun.

Kuinka upeata!
Kuvia voi tietysti ehostaa "raikkaammiksi", niin kuin osa bloggaajista tekeekin. Myös minä, kun siihen on riittävästi aikaa. Sellainen vaatii ylimääräistä ajankäyttöä, eikä kuvia voi tällöinkään postaa kuin muutaman. Jos laittaisin esim. Pariisi- tai Lady GaGa-postauksesta viisi photoshopattua kuvaa, olisiko se nyt niin kivaa? Mielestäni ei. Pikapostaukset sopivat mieleenkiintoisiin ja ajankohtaisiin juttuihin, jotka voi kirjoittaa nopeasti.
Teemapostaukset vievät todella paljon aikaa ja vaativat hyvää suunnittelua ja asemointia! 


Manhattan, New York City
Elämässämme mikään ei ole pysyvää, kaikki muuttuu. Myös Vanity Backstage! Uudet tuulet puhaltavat :) Vanity Backstage kuitenkin on ja pysyy - kaikista kiireistäni huolimatta! Tätä on mahtavaa tehdä, ja Te rakkaat lukijat ylläpidätte inspiraatiotani yllä!


Elämä on yhtä vuoristorataa ja peliä :) Kaksi vuotta sitten 2010 tähän samaan aikaan olin juuri järjestänyt kahdet parhaimmista kotibileistäni teeman kera. Kuviossa oli mukana myös kuuluisat Turun reissut! Huhtikuu 2012 on ollut täysin erilainen - koulua, koulua ja koulua. Palasin hiljattain Pietarista ja olen menossa tänään aamulla Viron Pärnuun!

Cannes, France
Vanity Backstagea voi edelleen tukea liittymällä Google-seuraajaksi > oikealta kohdasta
"My Blog Followers". Facebookissa > facebook.com/VanityBackstage.Kaksivuotissynttäreiden kunniaksi kaksi onnellisinta lukijaani saavat upean lahjan! Kaikki jotka kirjoittavat viikonlopun aikana blogiini kommentin, osallistuvat lahjojen jakoon ;> Muistakaa jätää meili tai muu yhteystieto, johon voi ottaa yhteyttä. PUSS!

XO

21 comments:

Nikke said...

Hei wau!
Onnea blogi synttäreistä:)

Hieno postaus muuten, positiivinen Alec :) Kivaa Viroreissua!

nikkke6_@hotmail.com

Anonymous said...

Minäminäminä! :) Alec oot kiva :)

Santtuli590__@gmail.com

Anonymous said...

Sulla on mukava blogi ja tätä on kiva lukea, mutta ois vielä mukavampaa jos tekisit sellasen 'minä' -postauksen niin tietäis sustaki vähän enemmän ja olis miellyttävämpi lukea. Koska tällähetkellä tiedän susta vain sen että oot ollu monissa maissa, mutta oon pohtinu myös kysymystä, miksi? ja tiedän myös sen että osaat monia kieliä... muuta en oikeestaan tiiä susta. Ois tosi kiva jos tekisit semmosen nii ei tarvis lukee iha vaa jonku random-alecin blogia vaa vois lukee ns. 'sen'-alecin blogia josta tietäis enemmän. Tai jos oot joskus semmosen tehny ni voisit vaikka linkkailla sitä johonki postaukseen, tänne on varmasti tullu paljo uusia lukijoita! (: Mutta onnitteluni vielä 2 vuoden ikäiselle blogllesi! (:

Marlec said...

wou kaksi vuotta on aika pitkä aika. sun blogias on aina kiva lukea ja katsoo mitä sulle kuuluu kun muuten en kerkee/muista sulta ihan fb:ssä tai galtsussa kysyä.
Odotan niin innolla taas tuota Gagan konserttia hengailua sun ja Laurin kanssa :D
Toivottavasti nähdään jossain vaiheessa ja eihän koulua ole enää paljoo jäljellä (4 vko). Pääsee lomillee.

Jos voitto osuu kohdalleni niin tässä on meili:
mari_sussu@hotmail.com

Marlec said...

Wau 2 vuotta on jo pitkä aika. sun blogias on aina kiva lukee kun siinä on paljon kuvia ja muutenkin kerrot miten sul menee. aina en muista/kerkee sulta kysyä sitä FB:stä tai galsusta XD.
Odotan niin innolla tota Gaga konserttia. Itse ajattelin mennä myös Viron keikalle ja sieltä sitten suoraan Suomen keikalle jonottaa.
Koulutkin loppuu hyvin 4 vkon päästä joten sitten juhlimaan ;)
Jos itseäni nyt tärppäis niin tässä on meili kisaa varten:
mari_sussu@hotmail.com

Jani Lampinen said...

Aatella että sun blogis on jo vuotta! :o siistii 8))
Ja haluun niin nähä sen uuen ulkoasun! :-)

Yhteystietoon löydät mut IRC-Galleriast nickil yAhnu =D

Tiuku said...

Hehe. Onneksi olkoon 2 vuotis synttäreistä, itsellä tulossa kohta vasta vuosi (: Tätä on blogia on kiva lukea :333

tiu@live.fi

Ville said...

Oon jo vuoden lukenut blogiasi, ja taso on pysynyt erittäin hyvänä :)

Teeheeee(at)gmail.com

Anonymous said...

Onnea hei!:---)

Vikuli-@gmail.com

Anonymous said...

Onnea onnea! :)
Hurjaa et 2 vuotta jo täynnä!
Toivottavasti päästään viel lukemaa tätä blogia kauan jatkossakin :)

karkkinallee@hotmail.com

Tuukka said...

Olen niin rakastunut sun blogiis! Seuraan sitä päivittäin, odottaen uutta sisältöä. Jatka samaan malliin!

-tuukka-

tuupaj@yahoo.com

Anonymous said...

Onnea Alec (: Oot niin söpö ja sun blogi on mieleen kiintoinen. Kivaa lukea juttujasi! (: Ne on täysin erilaisia ja siis oikeasti mieleen kiintoisia kuin muiden lifestylebloggaajien "kävin tänää mäkissä" shittii..

Kim.
Aini ja tässä meilini (: kimmyy@yahoo.com

Alec A-style said...

Suuri kiitos kaikille onnitteluista:>! Palasin yöllä Pärnusta, oli sika raskas päivä aamu 6am > yöhön 00.30am kestävä meetingi.

Anonymous1: Mulla on ollut jo vuodesta 2010 lähtien tuo "ALEC"-sivu, siinä kerron aika tarkkaan millainen olen, opiskelustani ja muuta... http://www.vanitybackstage.com/p/profiili.html . Tykkään lentokoneista! Matkustaminen on myös kivaa, etenkin kun tietää että sinua odotetaan jossain paikassa x. Lähinnä Jenkkeihin matkustan huvin ja pr-juttujen vuoksi. Euroopassa aikalailla samajuttu! Silloin kun Ranskassa asuin, sieltä oli toooosi helppoa matkustella ympäriinsä, koska asuin keski-Euroopassa :)

Alec A-style said...

Marlec! awww jeah mäki odotan! Meijänpitää joku miittii ennenku lähen kesäksi pois! Koska ku tuun takas tuun just muutamii päivii ennen GaGaa!:> Oli parasta hengausta silloin ;p Kivaa että tykkäät myös lukea blogiani, voisit sinäkin kommailla silloin tällöin tänne useammin oli se sitten mitä tahansa (:

Alec A-style said...

Yahnu, Tiu, Ville

Kiitos! :) Arvostan että pidätte blogistani. Tiu onnea myös sulle ::)
Voisitte myös kommailla fiiliksiä yms. stuffii postauksiin useammin, en mä pure! :P vaikka jotkut niin luule haha ;>

Alec A-style said...

Anonymous2 ja Heikka

THX! Näillä näkymin kauan! :> Tätä on kivaa tehdä! Vaikka rankkaa se on sovitella aikatauluja, räpsiä kuvia, kanniskella kameraa ja sitten vielä suunnitella itse postausta :>

Kiva että pidät Heikka :) Kommentteja toivoisin kaikilta kävijöiltä, ja etenkin vakiolukijoilta. Se on helpompaa ehkä kommailla Galtsuu/Facee/Meilii yms. mut julkisesti postauksen alle kommentoiminen on yhtä kiva :)!

Anonymous said...

Onnea 2vuotis päiväst ! :)
Ja kiva ettet oo lähtenyt tohon lahjosmisjuttuun mukaann ! ;>

lauzki91@hotmail.com

Jani Lampinen said...

Haha joo yritän alkaa enemmän kirjottelee tänne kommenttei ;>

Muuten nyt vasta tajusin ton photoshopatun naisen kuvan idean! Mietin vaa aluks et "Joo vähän värei muokattu mut häh?" ja nyt katoin vähän tarkemmin, nami..

Alec A-style said...

Kiitos kaikille! :) Jatkan kilpailuaikaa, koska en ole ehtinyt paneutua kaikkiin kommentteihin! Postaan tästä lähipäivinä lisää. X

yAhnu: Kiva! Kommentit on aina kivaa saada! Thehe, tuo kuva on nykyään normaalia lehdistössä ja mainonnassa :---D Oksettavaa.

Anonymous said...

Väität ettet myy sieluasi mainostajille. Silti blogisi layout on täynnä varsin näkyvällä paikalla olevia bannereita joissa mainostetaan esimerkiksi tele finlandin puhepaketteja tai yläpalkissa oleva pikavippi-firman mainos. Väitätkö että pikavipit ja puhepaketit kuuluvat elämääsi, vai oletko myös itse sortunut siihen mistä niin kovasti muita saarnaat?

- JB

Alec A-style said...

Kiitti kommentista! Asiallisen kyseenalaistava kommentti on hieno asia! Siinä pystyy kehittämään aika paljon. Voi kuitenkin miettiä myös positiivisia puolia.

Mainokset saattavat kiinnostaa lukijoitani, ja käytän itsekkin näiden mainostajien palveluja, en toki kaikkien! Mainokset on poimittu harkiten, ja torjun jatkuvasti mainostajien lahjomisyrityksiä.

Aikaisemmin sivullani oli mainospalkki suoraan logon alla, nyt se on poistettu! Nuo vasemmalla olevat mainoskuvat ovat olleet ennenkin samalla paikalla, ne näkyvät nyt vain selkeämmin mm. värimaailman ja karsitun palkkikrääsän vuoksi! Kuten tänään postauksessa kirjoitin, tulen karsimaan erityisesti mainoksia vielä lisää! Dont worry. Focus on itse postauksissa, mainokset palvelevat vain lukijoita tarjouksillaan etc, sen vuoksi en halua niitä mitenkään näkyvästi! Mutta hyvät tarjoukset ja lahjakortit on kivaa jakaa myös muille, ei se ole multa pois!

Mainoksia todellakin jää jatkossa muutama. Vertaa muita bloggaajia, suurin osa on jo lahjottu, se huomaa tuotteistetuilla postauksilla. Niissä sanelee aina mainostaja eikä kirjoittaja.

Hauskaa kesää!