Latest News


Haku

April 19, 2010

★ SUPER ST4R Party ★

PoW! 

Rankan koeviikon jälkeen oli aika palata bailuradoille!Järjestin huhtikuun ekalla viikolla teemabileet, jossa jengin oli tarkoitus pukeutua, kuten bileiden nimetkin kertoo - SuperStaraksi! Tai sitten muuten vain näyttäviin vaatteisiin!


Jengiä kertyi paikan päälle ~30 ihmistä, eli just sopivasti!! ♥ Alun perin paikalle piti saapua noin 40, mut ehkä ihan hyvä että kaikki eivät päässeet, etenkään erästä huomiota hakevaa ihmistä en tänne näin jälkeenpäin olisi halunnutkaan.


Kaikilla oli nii kivaa et pidettiin vielä vähä pienemmät kemut heti seuraavana viikonloppuna :) Niistä lisää seuraavassa postauksessani. 

Kuvassa muppepuppeni Taru,Tia muwu<3, Kaitsu ja Milka

Frendejä saapui bileisiin Turusta, Jyväksylästä, Tukholmasta ja Lontoosta asti!!! :) Olivat ne kyllä sen arvoisetkin<3

Kuvassa Markus, Katri, Krisu ja Eku. Ps. Katri on söpö ja Krisu yrittää posettaa jotain taustalla =D

Jada ja Sarkku laittoivat minulle Ekun ohjauksella bilemeikit, tarkoituksena oli näyttää roCkahtavalta, varsinaista idolia/superstaraa mulla ei ollut mielessä (ainakaan miespuolista, naisista olisi kyllä löytynyt, mut niistä ois ollut tosi hankalaa lähtee muokkaa mitään itselleen sopivaa.... :D)
Kapteeni Kaukonen aka Jalma aka Janne poseee.

Viinaa virtasi ja musa soi=D Mun juomiin kuului vain minttuviina Play-kaakaojuomankaa:p, minttuviinan ostin Seiskan bileristeilyltä ja se oli kyl aika tujua!

Hmmmmmm ;)

Ostin muutama päivää ennen bileitä uusia vaatteita; mm. tuon Ljung'n T-paidan halusin laittaa ehdottomasti päälle bileisiini... :) Uusista vaatteista lisää seuraavassa postauksessa ;) Rahaa niihin kyllä paloi liiankin kivasti. Etenkin kun laatu maksaa aina ! Välillä kyllä ALE-koreista löytää kaikkee kivaa, mut se on taas iha tuurista kiinni :).... 

Sarkku ja Camilla <3 ja bileiden virallinen discospottivalo<3

Biletunnelman ylläpiti lähes koko illan kaksi LED-Stroboa (jotka vilkkuivat musiikin tahdissa) ja DISCO-spotti, jotka yhdessä DISCO-pallon kanssa tekivät makean tunnelman! Ja valot olivat tietysti pois päältä koko ajan ofC!

           
                     Jada söps<3

PartyBoxi oli suosittulaite kokoillan XDDDDDDDD

 Mun muppe Taru [IG: secondary- ]<3 Oikealla Sarkku [IG: tragedyy` ] 

         
       Tyttörakkautta oli ilmassa ja se kukoisti<3<3

Kuusela ja Laura nuolee toisiaan aina julkisilla paikoilla <3<3 Jada KURKKII PEILISTÄ SALAA XDD

TiSSi kännää kännyllä rakkausviestejä jollekki ihQlle ;))) feat. gängibängi <3

Illan yllätysvieras Johanna Tukiainen aka. Tuksu <3 vieressä Syrkky jonka pikkarit näkyy söpösti. puSS Syrkky on kiva<3
Johanna saapui meille suoraan Ruotsista mukanaan laukullinen shamppanjaa ja tietenkin HelloKitty-kakku! Valitettavasti kakkua ei tosin saanut syödä, oli vähä sellainen Posekakku, joka lähti loppuillasta Jollakseen. Johannalla oli yllään kaunis ja glamourhenkinen juhlapuku, jonka vihreä sävy korosti hänen uusia ja täyteläisiä huuliaan! Mahtavaa.

Ystäväni Johanna Tukiainen aka. Tuksu, Taru Haverinen ja Sarianna Sihvo ovat söpöjä.
Keskiaamun bileet ;) Tytöt löysivät söpöjä poikia galtsusta

Bileet onnistuivat siis täysin, kuvia tuli otettua noin 300 kipaletta, joista parhaimmat valittu blogiin ;)) ! Tykkään pitää kemuja ja kutsua ystäviäni, frendejä ja uusia tuttavuuksia! Ja kaikilla on aina kivaa:) Ihmiset pääsevät myös tekemään uusia tuttavuuksia. Pidän bileitä aika usein, olen järjestänyt bileitä myös suuremmissa paikoissa, kuten Hakaniemen H4-salissa (ex. Svenska Gården), jossa oli 400 vierasta! Lisäksi kaikkea muutakin tähän väliin on mahtunut. Ekat himakemut pidin jo kun olin peruskoulun toisella luokalla ;)))) XDDDD

JouJOU wattafak MIKÄÄ BOOGIE??! @ Miski ownaa teijät kaikki. Taustalla Tissi (Anna) imee jtn litkuu.

Lisää bilehuumaa ja paljastuksia seuraavassa blogipostauksessani, joka käsittelee ♂♀ SMOOTH ★ Party► ♫ ;) ,jotka pidin siis heti näitten kemujen jälkeen... :) <3

16 comments:

Anonymous said...

way to go alec ;D! kiva blogi ja makeit kuviii C; kivaa on näköjään ollut :)

Alec A-style said...

eyy:) thx hun! ► ♥

Anonymous said...

ihana <3

d_jesse said...

http://3.bp.blogspot.com/__oFxBTV6fIA/S8tu50jiujI/AAAAAAAAADY/xQgTAsv9k-4/s1600/IMG_6862x.jpg <--- <3

Anonymous said...

mmm vaikuttaisit paljon kivemmalta, jos et koko ajan mainostaisi "kuinka paljon" sulla on rahaa. :) en tarkota pahalla, mut jotenkin on niin helppo lukea rivien välistä.

Alec A-style said...

Missä mä mainostan että minulla olisi paljon rahaa? :) En tue sellaista toimintaa, ja olen opiskelija mitne ihmeesä mulla voisi olla "paljon rahaa".

Anonymous said...

Kyl sä oot niin nolo tyyppi. Käytät vaatteita joissa näytät hintiltä ja kirjoitat kuin hintti kaikkine mielistelyteksteineen joilla yrität saada kavereita. Kuka vittu ottaa illan aikana 300 kuvaa? Kun juhlitaan kunnolla, silloin ryypätään, isketään naisia eikä homostella kivalla ruutupaidalla jossa on tasku vammaisessa kohdassa. Kuka vittu kirjoittaa kronologisessa järjestyksessä tarinan jostain bileiden etenemisestä? Kun juhlitaan, juhlitaan niin että filmi on poikki eikä kirjoiteta mitään tyttömäisiä plogeja nettiin. Voin sanoa et noille sun touhuille nauretaan paljon. Jotain kertoo se että yrität olla feimi sillä että ö-julkkis kaikkien halveksima Tuksu on sun buddy. Et taatusti saa edes siltä.

Alec A-style said...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD^ huomatkaa anonyymin sanavalinnat, ja jokaisen lauseen negatiiviset sävyt, ahahaa:DD eivittu nyt tipuin, tää oli jo nii hyvä että oli pakko julkaista=DD

Tuollaiset Å-luokan combo-dissaus kommentit vailla mitään pohjaa tuovat blogilleni lisäarvoa!

Anonymous said...

Tottakai sävy on negatiivinen kun kirjoittaja ei pidä touhuistasi. Puolikas plussa piste että uskalsit julkaista tuon. Onhan tuossa aika paljon pohjaa? Ei normaali heteromies pukeudu kuin tyttö, meikkaa, leiki kuuluisaa filmistaraa, pistä sydämiä joka lauseen loppuun, sisusta kämppää prinsessa lookkiin, mielistele ihmisiä netissä jotta olisi pidetty ja poseeraa jokaisessa valokuvassa kuin olisi joku Hollywood tähti. Empä usko että sulla on pokkaa tätä julkaista... Olet olevinasi avarakatseinen? Miksi sitten luulet että kunnon miehet ei osais bailata, pitää hauskaa kunnon possella, ryypätä, nussia ja remuta? Ei siihen tarvita tyttöjen vaatteita ja hassunvärisiä aurinkolaseja. Se on ihan ok olla erilainen jos osaa sen, mutta kun se on vain teeskentelyä eikä se luonnistu, se _todellakin_ kannattaisi jättää välistä. Ja kyllähän noita tytsyjä saa kämpille ku niille tarjoaa vähän sidukkaa, ei sulle kukaan oo kateellinen et sul on jotain random ihmisiä sun luona käymäs. En ihmettelis vaikka nää likat kävis imemäs sun juomat sun hassun värisessä kämpässä ja lemppais sut ku sun jääkaappi on tyhjä, ja menevät oikeiden miesten kanssa viettämään loppuyön. Kyllä naiset haluavat miehen näköisen miehen, ei miehetkään halua köyriä naisen kanssa jolla on siili tukka ja pukeutuu kuin mies. Jotenkin vaan huvittaa ku yrität hengailla näiden surullisen kuuluisien "julkkisten" kuten Tuksun kans, ihan sitä varten et voit sanoa tuntevas julkkiksen. Siihen kun ei paljon vaadita että jonkun Tuksun saa kämpilleen. Hyvänen aika. Kannattaisikohan jättää vähemmälle tuo "otan kuvia ku posetan randomien kans ja näytän ihmisil kuin cuuli elämä mul on" ja keskittyä siihen itse elämään ja oikeeseen hauskanpitoon? Kaikki minkä tekee eritavalla ei välttämättä ole hyvä juttu, vaikka itse uskoisitkin asioiden olevan niin. Löytyykö gutseja julkaista tämä?

Alec A-style said...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Anonymous said...

nyt on kyl jääny joltai lääkkeet ottamatta, ja jos väität et pukeutuu naisellisiin vaatteisiin nii hohhoijakkaa. saan heti kuvan jostai läskistä kaljamaha henkilöstä joka dokaa kaljaa ja pesee hiukset kerran viikossa ja haisee paskalta. koitat myös olla kovajätkä, en tajuu mite sulla voi olla noi tylsää et jaksat tulla avautuu jonku blogiin? :DDD oletko masentunut? eikö ole kavereita? vai ootko muuten vaan sekasi päästä.. who knows? you tell us.

Jada said...

Semmosta asiaa siihen ettei kukaan räpsi miljoona kuvaa tai mitä ikinä niin kyllä on joitakin ihmisiä jotka viihtyy kameran takana ja ottelee mielellään kuvia ystävistään jne. ja ei niitä kuvia koko iltaa oteltu. Mitä hiton väliä sillä on jos joku on jaksanut panostaa sisustukseen ja jaksaa leikkiä tyylillään. kyllä siellä kännissä oltiin ja on se ihan mukavaa jos sinun(anonyymi) ystävät nappaavat juomasi ja lähtevät menemään, taitaa olla kokemusta jos kerta tuon kerroit. :D Jos sinua ei kiinnosta lukea tämmöistä niin älä lue. Ja mitä väliä sillä on kenen seurassa Alec pyörii ei se sinun asiasi ole, vaikka Tukiainen onkin Alecin kaveripiirissä se ei tarkoita että hän haluaa olla filmistara tai mikä ikinä hollywoodtähtönen.

Kiitos ja näkemiin.
-Jada. (ps. se oon minä joka olin kameran takana murr.)

Anonymous said...

Moi, Alec A-style vai mikä sun nimi nyt ikinä onkaan. Jos teet tällasen blogin, jossa kerrot elämästäsi, kannattaa oikeesti ottaa kaikki palaute tosissaan. Syö aika paljo uskottavuutta jos sun vastaus tollaseen kommenttiin on tyyliin:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd


Mistä toi kertoo? Se kertoo siitä, että et keksi minkäänlaista vastaansanomista ja et ota lukioitasi tosissaan. Kannattaa muistaa, että ei tännekään aina eksy niitä positiivisia kommentteja.


Toivon että tämä viesti valaisee sinua hieman, minulla ei ole sinua mitään vastaan.

Anonymous said...

"Semmosta asiaa siihen ettei kukaan räpsi miljoona kuvaa tai mitä ikinä niin kyllä on joitakin ihmisiä jotka viihtyy kameran takana ja ottelee mielellään kuvia ystävistään jne. ja ei niitä kuvia koko iltaa oteltu. Mitä hiton väliä sillä on jos joku on jaksanut panostaa sisustukseen ja jaksaa leikkiä tyylillään. kyllä siellä kännissä oltiin ja on se ihan mukavaa jos sinun(anonyymi) ystävät nappaavat juomasi ja lähtevät menemään, taitaa olla kokemusta jos kerta tuon kerroit. :D Jos sinua ei kiinnosta lukea tämmöistä niin älä lue. Ja mitä väliä sillä on kenen seurassa Alec pyörii ei se sinun asiasi ole, vaikka Tukiainen onkin Alecin kaveripiirissä se ei tarkoita että hän haluaa olla filmistara tai mikä ikinä hollywoodtähtönen.

Kiitos ja näkemiin.
-Jada. (ps. se oon minä joka olin kameran takana murr.) "

Sorry, en tuntenu teidän käsitteitä.

Sisustukseen panostaminen = Mies sisustaa prinsessa tyyliin

Tyylillä leikkiminen = Mies ostaa naistenosastolta vaatteita.

Alec A Style kännit = 1 omppu sidukkah

Näin sitä oppii joka päivä jotain uutta. :)

Ihanaa katsoa tällaista teeskentely meininkiä "Meil on tosi kiwaa ota kuva" teeskentely bileistä. Kun mietin niitä satoja bileitä missä oon ollut niin huonoimmatkin on ollu hauskempia kuin teidän hipat. Vaikka oltais sit istuttu persejäässä teininä pysäkillä tenuttamassa, ei oo tarvinnu esittää mitään eikä oo tarvinnu viedä seuraavana päivänä kuvia kouluun ja näyttää kuin kowia oltiin ku oikein uskallettiin ryypiskellä pysäkillä. Damn et oma elämä tuntuu aidolta teidän muoviseen wnb elämään verrattuna. :) Tosiaan Alec voin antaa pisteitä ainoastaan siitä et sil on ollu pokkaa julkaista nää kommentit. Ei siinä, jatkakaa harjoituksia.

Alec A-style said...

"Moi, Alec A-style vai mikä sun nimi nyt ikinä onkaan. Jos teet tällasen blogin, jossa kerrot elämästäsi, kannattaa oikeesti ottaa kaikki palaute tosissaan. Syö aika paljo uskottavuutta jos sun vastaus tollaseen kommenttiin on tyyliin:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd


Mistä toi kertoo? Se kertoo siitä, että et keksi minkäänlaista vastaansanomista ja et ota lukioitasi tosissaan. Kannattaa muistaa, että ei tännekään aina eksy niitä positiivisia kommentteja.


Toivon että tämä viesti valaisee sinua hieman, minulla ei ole sinua mitään vastaan."

Syö uskottavuutta? Ei ole mitään vastattavaa Hymyn Johanna Tukiainen-keskustapalsta lukijalle, jonka elämäntapa itsessään on Tuksu ja jonka pääasiallinen motiivi oli provosoida. Erotan kritiikin vittuluista kyllä erittäin hyvin, ja Rakastan kaikkia lukijoitani:D Kaiken lisäksi olette kaukana blogini kohderyhmästä (katsokaa oikealta blogini keski-ikä jakautuman), pysykää siellä Seiska/Hymy etc alueilla ja puhukaa siitä Tuksusta. Todennäköisesti blogillani, joka käsittelee lifestyleani ei ole mitään yhteistä ajatusmaailmanne kanssa, sen huomaa jo kommenttienne sisällöstä. Keksikää ajallenne parempaa tekemistä. Ainoa positiivinen asia mikä teistä (lue Hymyn Tuksu-palstalaisista) irtoaa, on kävijävolyymi, kiitos heippa ja näkemiin! :):) <3 <3 <3 pusspuss

Taru said...

Kuule, eiköhän toi muiden elämien ja pukeutumisen yms kyttääminen mee ihan naurettavaks? Antakaa ihmisten jumalauta olla sellasia kun ne on ja tehdä mitä lystää, eiköhän se oo ihan jokaisen oma asia mitä tekee, miten sisustaa ja pukeutuu ja mitä julkasee ja missä. Jos et osaa hyväksyy, että ihmisiä on niin paljon erilaisia ni täytyy sun vähän ite kyllä alkaa miettiä, että missäköhän se vika mahtaa olla. Sitä paitsi mikä sä oot arvostelemaan kuvien ja tekstin perusteella ihmistä? Et mikään. Jos sä et tunne ihmistä, ni opettele pitämää vaa se pääs kiinni ja kasva aikuiseks.