Latest News


Haku

April 20, 2010

♂♀ SMOOTH ★ Party► ♫

YaAyY!

Tittidittidii:) Huumaa ja tunnelmia SMOOTH Parteysta!


Nämä kemut päätettiin pitää kahden frendin ajatusvoimalla heti seuraavana viikonloppuna, koska edelliset (Super Star Partyt) kemut meni niin nappiin!=)


Super Stareissa tuli kuunneltua niin paljon Michael Jacksonia, jonka takia päähäni jäi soimaan eräs biisi, josta juontuukin näitten kemujen nimi "SMOOTH" Party ;))!

Alkuillan rupattelua. Jassu ja Camsu <3 puss.

Jengiä alkoi saapua paikalle jo aika aikaisin, 17-18 aikaan! Ja viralliset Super Star Partyjen jatkot alkoivat ;)) ► ♫  Paikalla oli noin 20 helmeintä tyyppiä! Tosin täytyy taas näin jälkeenpäin sanoa, että samasta korista löytyy aina yksi mätäomena, näin kävi tälläki kertaa, onneksi kyse oli vain yhdestä kieroutuneesta lehmästä:):)<3 Mene hoitoon.


JADA

Mutta eteenpäin vain mennään! Itseäni ei tollaiset tapaukset hetkauta :D Olen joutunut tottumaan että aina tulee jotain kuraa niskaan, mutta toisaalta saman verran tulee myös kaikkee kivaa! Oon esim. tutustunut tänä vuonna moniin uusiin kivoihin tyyppeihin. ★ 

Vituttaa vain välillä kun ihmiset ova kateellisia toisille, tai vähintään niille joilla menee paremmin kuin heillä itsellään. Samalla he yrittävät myös hyötyä toisista, toisten kustan- nuksella. Hyvä että on olemassa ystäviä <3 ja kaikkien onneksi myös nämä läpimädät yksilöt ja heidän touhunsa kyllä lopulta paljastuu. Voivoi sittenhän alkaa se itkeminen, mutta eihän se siinä vaiheessa kiinnostaa enää ketään. Armotonta. Muahaha. Kaikki kostautuu aikanaan takaisin, näin itse uskon.

Tia tykkää halailla<3<3 Taustalla Tommi ja Nunu<3

Srykky hyvissä, Jassu söpöilee :_D<33

                                                 Jassu kuvasi uutta näyttöäni:D<3

Mun Alkohooooolijuomiin kuului jälleen Minttuviina+Play-kaakaojuoma -yhdistelmä:D Kauheae minttuviinabuumi XDD ja sit kun en juo kovin usein, lähinnä jos on jotkut kivat bileet tai ollaan frendien kanssa ulkona, ja kaiken lisäksi en edes tarvitse suuria määriä, kun nousee tosi hyvin päähän ... :D hhhmmmh

BILEET!!!!!!! eeyyyyy, kuva alkuillasta :p

Jada, Tommi, Linkki, Jalma, Syrkky <3

TYTÖT mun VIP-TILOISSA murrr.

Michael Jackson - They Don't Care About Us

Totesin jo viime postauksessani, että tykkään järjestää bileitä jonne kutsun frendejä ja tuttavia! Tänä vuonna olen pitänyt näitten lisäksi vain yhdet :) sitä ennen oli mun pikkujoulut joulukuussa ;) Niistäkin voisi jossain vaiheessa heittää pienen koosteen, ne oli kans kyl tosi mageet!

En kerkiä pitämään nyt ainakaan mitään isoja kestejä ennen elokuuta, koska siinä välissä olisi muutama PR-juttu, matkustelua, kesäduunia ja keväällä ainakin hitosti kaikkia koulujuttuja ;o Illanistujaisia ois kyllä luvassa tässä lähiaikoinakin ja mm. viime lauantaina meillä oli muutama ystävä käymässä!

 Nunu hun ja Rosa, joka tekstailee *nimi sensuroitu* XD läähätysviestejä salee<3

Kiero Camie ja Jassu<3 Tommi ja Emiliana.

Bileet onnistuivat hyvin, ilman tyhmiä naapurivalituksia ;) Hyvä alku kevät-kesäkaudelle! Kesällä kun ei tarvii olla enää niin paljon sisällä kuin talvella ja silloin voi chillaa jossai stadissa tai puistossa :) Eyyy! ja guys kohta on jo Vappu!!! omG!

Erityismaininta Syrkylle, Junskille ja Emilianalle, kiitos kun kävitte :) ja Junski pS. ens kerral sit ei nii keitois ;)) aiit?

Boys and Girls Just Want To Have Fun. Taustalla Krisun antama Playboypupupyyhe<3<3 aw

Thx to everybody<3 :]

Aion päivitellä blogiani jatkossa säännöllisemmin, vähintään viisi kertaa viikossa! Yritän parhaani mukaan päivittäin jossevainonnistuu... :) 

9 comments:

Anonymous said...

uuuuuh niiice ;DD tosi hyvää matsQ, kuvat hienoi ja ei liikaa textiii :P vauvvelit kiittää ja kuittaa !;)

Anonymous said...

just hyvä blogii <3 ja millo vaaa uusiks ja koko illlan !

d_jessee said...

Mukavaaaa :) <3

Anonymous said...

ens kerral oon imus, sillä eholla että musta ei oteta kuvia :D

Alec A-style said...

tokih:D

Anonymous said...

vähän muutakin sisältöö, kun mageista bileistä!

Alec A-style said...

Tulee! nää bileet sattuivat vain olemaan tässä peräkkäin aloittaessani tätä blogia. :)

Alec A-style said...

Ihanaa kuulla sutakin Rocky.
Junski kävi piipahtamassa :D
Ei mee mun ymmärryksen miks pitää joku ikivanha lause poistaa?:D Mun ei tarvitsisi tehdä sitä, mutta entisaikojen kunniaksi korjaan sen!

X

Rocky said...

=D noin..