Latest News


Haku

April 22, 2010

Turku Goes Totally WilD!

Zau! :)

Ensiksi kunniamaininta kaikille niille, jotka ovat löytäneet blogini ja lukevat sitä! Kiitos teille siitä:) Toivoisin vastaisuudessa saavani teiltä enemmän kommentteja ja palautetta.  


Viikonloppu on jo lähes ovella, ja päätin pitkän pohdinnan jälkeen lähteä sinne Turkuun!! Wooohou. Kävin siellä viimeksi PR-keikalla tammikuun alussa.

Turku on söpö kaupunki.

Menen siis kaverini Viivin ja Nooran yhteissynttäreihin, jotka vietetään paikallisessa uudessa Clubissa! Noora on muuten Miss Turku ja Viivi yksi Miss Suomen finalisteista :)

Lähden Turkuun parin kamun kanssa, mutta minulla on Turussakin kavereita odottamassa:) Luvassa chillailua, kiertelyä ja pientä shoppailua! Katotaan mitä kivaa Turusta löytyisi :]Ainii ja se vajoava myllysilta on aivan must!!! Se o pakko nähdä XDD
        Oon vieläki iha fiilareis kun Lady GaGa tulee Suomeen!!!!!!!!!! ===> Lippuja odotellessaan..

Sitten vielä kaikille tiedoksi, suositussa nuorisovaatekauppa Nellyssa on käynnissä SALAINEN ALE. Pääset sinne suoraan tämän linkin kautta.Kattelin sieltä tänään parit boxerit, mutta tilaus taitaa siirtyä vasta Turun reissun jälkeen :p Harvoin nykyään löytää mitään mageeta ALE-koreista, Nelly on poikkeus, noh seki varmaa johtuu siitä että se on ruotsalainen verkkokauppa. : D hih.

Eyyy nyt nukkumaan, kun huomenna on aikainen herätys... Turussa pitäisi olla about 17 aikaa! eli Stadista on lähdettävä junalla jo 15 aikaa huoh... Tarkoitus ois nähädä ainaki Aleksi ja tietenkin kÖbä. poW!


Koitan päivitellä matkaraporttia jostain jos kerkiän! Muteen matkakooste tulee kokonaisuudessaan ulos vasta kun olen palannut Stadiin ;p puuss<3

7 comments:

Anonymous said...

jos oot hei pupu enne kolmea turussa tai millo ootkaa ni tuu käymää skanssis moikkaa? ♥ ku oon siellä duunissa niniinni.

t. emiliasdf

Anonymous said...

muuten tää blogi on kyllä ihan mielenkiintoinen mutta mietin vaa sitä että miks mainostat kaikennäköstä kokoajan ?

Anonymous said...

turku on kakkakaupunki

Alec A-style said...

Emilia: joo koodaan!

Anonyymi: Kaikkien iloksi, jotta blogini lukijatkin hyötyisivät kaiken näkösestä pienestä :) Itsekin käytän kyseisiä palveluita. Bloginihan on Lifestyle, ja keskittyy minun näkökulmaani eri asioihin :) Eiköhän se ole hyvä kun jengi saa alekoodeja halvempiin ostoksii ja ilmaisii hajuvesinäytteitä etc ?

Anonymous said...

aijaijaiii turkuseen! pidähän hauskaa ja keep up the good work with this blog! :)<3

-novelty

Alec A-style said...

Kiitza noveltihattu<3333 Eyyy taas vähä Turkkusta XDD Tuli muute mielee muistaksä ku ulkoo oli jtn -50 pakkasta nii mentii sinne Espoosee Kiloo tai mikä olikaa ettii sitä Puman myymälää, eikä sitä ees ollu siel ::::d

Anonymous said...

A-style sanoi...

:D minkätyyppinen/mitä se sisältäis?

Nooh lukijat kysyy, bloggaaja vastaa =)