Latest News


Haku

October 18, 2010

Lady GaGa 2010 HELSINKI

Eyyy! Edellinen Lady GaGa keikkapostaus koostui lähinnä videoclipeistä! Kyseiset clipit löytyvät kokonaisuudessaan Youtubestani. Sieltä löytyy vaikka mitä kaikkea muutakin kivaa, mm. Lady GaGan viime vuoden konserttivideot! Lady GaGa videpostaukseen pääset tästä, ja vuoden 2009 Helsingin -postaukseen tästä. Ps! Kuvia klikkaamalla, saat niistä isompia.


Lähdin siis jonottamaan keikkaa noin 18 tuntia ennen kuin ovet avattiin yöllä siinä kello 1.00 jälkeen! :p Ystäväni Jenni Ketola (from Finland) halusi tulla mukaan, niinpä hän tuli meille jo illalla, fiilisteltiin GaGan musalla ja tehtiin kaikkea jännää, kerättiin kamat ja lähdettiin kohti Pasilan Hartwall Areenaa! :D

Dösässä menossa Stadiin jonottamaan keikkaa :p
Hauskinta tässä oli että Jenni ei edes ollut menossa koko konserttiin:D haha! En ole ikinä ennen jonottanut konserttiin näin kauan! Ulkona oli kyllä viileätä, mutta onneksi ei satanut luntaa etc. Oli kyllä vähän tuulista, ja olinkin aika jäässä ihan loppumetreille saakka, kunnes pääsin sisälle! Kävimme muutaman kerran Pasilan asemalla juomassa lämmikkeeksi teetä.

Yöviihdykettä sillä aikaa kun muut nukkuivat! :D Waka Waka

Ulkonakaan ei tarvinnut koko aikaa istua, sillä vieressä oli sisäänkäynti parkkihalliin, jossa oli hiukan lämpimämpää... :D lämmitystä siellä ei ollut mutta ei myöskään tuulta. Lisäksi kävimme lataamassa siellä Laurin ja Andrean kanssa meijän iPhonet, sillä seinässä oli kaksi pistorasiaa :p Näin varmistettiin että puhelimien akut pelittivät koko loppupäivän!


Kylmää ;r Onneksi otin mukaan vähän punkkua, jota jennin kanssa juotiin lämmikkeeksi :) Yritin kysellä joltain lainaksi termoskannua, mutta kellään ei ollut antaa lainaksi ;/
Nojoo, yllättävää oli että paikalla oli vain yhdeksän ihmistä ennen minua ja Jenniä kun tulimme paikalle:D Olin siis tasan kymmennes! Jippii:D Jengi oli nukkumassa makuupusseissaan ja muutenkin tosi hyvin varustautuneita kaikin puolin (kokeneita faneja xD).. toisin kuin minä ja Jenni.. onneksi otin sormikkaat ja toisen hupparin, jonka puin sitten päällee:D haha.. löysin parkkihallin alakerrasta pahvilaatikoita, joista tein mulle ja Jennille istumapaikat:D niin perse ei jäätynyt XDD Nyt oon taas jälleen kerran vähän viisampi, ja jos ensi kerralla menen jonottamaan yön yli, tiedän miten varustautua! :)

Ensimmäiset jonottajat porttien edessä :) Tuo pahvilaatikkoväsäys on siis se mun tekemä istumapaikka :D

Alec pukemassa "lämpimästi"

Yö meni aika nopeasti ja mentiinkin jo heti 6 aamulla Pasilaan juomaan ne teet. Viihdyimme siellä lähes kolme tuntia :DD (ylläri), aamukin meni nopeasti! Paikalla oli paljon mukavia ihmisiä. Myöhemmin tulivat myös muut kaverini, tutustuin myös moniin uusiin tyyppeihin! Oli kyllä erittäin erilainen ja erikoinen päivä:D Mutta erittäin positiivisessa mielessä! :]

Pasilassa "ehostautumassa":D Kuvassa Andrea ja Jenni.

Olisin olettanut että 12 aikaan paikalla olisi ollut jo jonoa, mutta ehei! Vielä kello 15:kin ihmisiä ei ollut niin paljon mitä olisin olettanut olevan..mutta jo:D Vasta 17-18 aikaan ihmisiä alkoi oikeasti jo jonottaa, mutta eivät he kyllä mitään catwalk-paikkoja todellakaan olisi saanut, etenkään eturiveistä :D Ellei olisi sniikannut itsensä jonon alkuun, niin kuin erittäin moni tekikin. Mielestäni todella törkeätä ohittaa sellaiset, jotka ovat jonottaneet monta tuntia! Osa tyypeistä ei vain osannut puolustautua ja antoivat toisten ohitella.Me GaGa intoilijat<3 eeey:D mut oli kyl bonaripäivä!

Mutta meitähän ei nyt kukaan olisi ohittanut, koska olimme ensimmäisten tyyppien kanssa suoraan porteilla :D haha! Kukaan ei kyllä edes yrittänytkään, yritys olisi ollut hyvä yrittää ohittaa MUN paikkaa, jota olen jonottanut 18 tuntia?!?! :D haha ;DJep, fiilis oli siis tosi hyvä vaikka olikin väsynyt ja paleltunut. Paikalla oli Lady GaGa tiimiin kuuluva järjestyksenvalvoja Mike, joka oli ainakin pihalla erittäin kiva :D Heitti hyvää läppää, ja kaikki jonottajat pääsivät jopa vessaan! Vaikka valvonta olikin tosi tiukkaa, mutta aikamoista luxusta tarjosi Hartwall Areena tällä kertaa, että oikein pääsi vessaan ennen porttien avautumista :) hehPaikalla oli paljon medianedustajia! Ja netti onkin täynnä erilaisia kirjoituksia, jotka käsittelevät Lady GaGan Suomen keikkaa. Videoita olen tähän menneessä tosin nähnyt tasan kahdesta eri paikasta. MTV3 ja Iltasanomat -nettisivuilta. TV:stä moni oli kuulemma bongannut minut, tosin en tiedä miltä kanavilta, mutta ainakin yksi niistä on tuo Maikkarin kymppiuutiset! Hesari teki mieleenkiintoisen jutun Lady GaGasta. Tosin mielestäni kirjoittaja ei ollut ihan puolueeton ja vertaili GaGaa koko ajan Madonnaan. Suosittelen silti lukemaan!


Portit avattiin aikataulun mukaisesti, eli 18.30! Hmmm, no homma kusi heti kun mun kohdalle osui joku vitun yli-innokas nuori pitkä jätkä, joka vittuili siinä vähän ja virnuili "turvatarkastus!" Sitten se hidasteli, ja samaan aikaan osa oli päästetty jo läpi!!! Tosi epäreilua. Mä sanoin sille sitten että kun se tarkasti mut, et "JOKOJO???!!!", no sitten se oli "Joo", lähdin heti siitä läpi ku luotijuna=DDD haha, se kyllä vielä yritti estää etten lähtisi juoksemaan=D lol! 

Taustalla Veli-USA, Mike!
Noh luvassa oli seuraava turvatarkastus ovilla, lipuntarkastajat. Siinäkin homma kusi kun ne luivat liput laitteilla ja ne eivät toimineet kovin ripeästi=DD Tuli taas vähän hidastusta matkaan... noh kun se vaihe oli ohi, lähdin taas hiihtää kohti seuraavaa jonotuspistettä! Juoksin ihan sikana, ja ohitin suurimman osan tyypeistä, jotka pääsivät alussa mun ohi. Areenalla oli kymmeniä järjestyksenvalvojia, 10 metrin välein:D Ja ne huuteli joka kerta "ei saa juosta", "pysähdy", "seis", "ei juosta!", "hidasta" olin vaa joo hei vaan sullekkin, sitten vain luikertelin:DD haha..


Konsertin alkuhetket! Ennen lämppäreitä soi moni Michael Jacksonin biiseistä. (L)

Jippii juoksin viimeiselle jonotuspisteelle, ja laskin että olin 20. Eli tipuin jonkun verran järkkärien hidastelujen takia. Siellä sitten seistiin parikymmentä minuuttia, jonka jälkeen meidät alettiin päästämään pienissä ryppäissä portaita alas kentälle!!

Tähän asti pääsin, ennen kuin varsinainen ovi kentälle avattiin ;) Siinä meijän Mari poseeramassa! Mari muuten pyörtyi konsertissa ;o ja hän oli myös jonottamassa seuraavankin yön keikalle! omg so craaazy...
Omg portaissa sain taas tilaisuuden parantaa asemiaan:D Ja paransinkin; hyppäsin portaita alas, ihmisten ohi ja olin lopulta noin viides =D Ja sain Catwalk-paikan, jossa Lauri jo odotteli ja piti paikkoja vielä varmuuden vuoksi mulle ja Andrealle:D Myöhemmin tulivat myös Anna ja Emilia, sitten Mia ja Arttu ja muut! eli saatin meidän chill-porukka kasaan :] Muut tyypit saivat kans hyvät paikat lavan eturiveistä. Kentälle mahtui noin 1 000 ihmistä.

Lady Starlight
Semi Precious Weapons
Lady GaGan lavalle ensiastuminen verhon takaa!Konsertti oli aivan huippu! Paljon parempi kuin viime vuonna, vaikka se oli jo viime vuonnakin aivan mahtava. Nyt oli panostettu koreografioihin ja koko show olikin tehty suuremmilla budjeteilla. Ennen Lady GaGan showta oli kaksi lämppäriä Semi Preciuous Weapons ja Lady Starlight. Itse pidin tosi paljon viimeksi mainitusta. Hän oli aivan paras! :p Hmm GaGa oli tänä vuonna täysin aikataulussaan ja aloitti huikean shownsa noin kello 21. Viime vuonna GaGa myöhästyi aikataulustaan tunnin verran :DD haha ihan kuin minä=DJepa ihokarvat nousivat pystyyn Kun tuli alkuintro ja GaGan ensibiisi "Dance In The Dark"! Se oli huikea lavalle esiintulo. Haluisin elää tuon hetken uudestaan <3
GaGa esiintyi Helsingissä kahtena päivänä, ja molemmat keikat olivat loppuunmyytyjä. Areena oli siis aivan täynnä ja yleisö suorastaan palvoi GaGaa! Ja syystäkin ;DDD haha.

Ystävä-järjestyksenvalvojamme Mike osoittautuikin areenalla aika pettymykseksi! Hän nimittäin alkoi heti alkuunsa nipottelemaan kuvaamisesta. Lämppäreitä se antoi kuvaa, mutta kun GaGa astui lavalle käski Mike laittaa kameran heti pois! Olin wtf! Se luuli että mulla olisi ollut järkkäri=D No hän pyysi sitten 5 minuutin päästä kameraani ja näytti jollekkin Jenkki-pomolle, joka vaan oli oh yes, ja sainkin sitten kuvata, jess!
Noh, tämä ei ollut vielä tässä! :D Seuraavaksi kynsiin joutui Lauri, joka on ensinnäkin tosi kokenut näissä keikka- ja kuvausjutuissa. Noh kaikki oli hetken hyvin, kunnes tuli joku toinen tyyppi valittaa englanniksi, etten saisi pitää kahta tallennusvälinettä samaan aikaan näkyvillä ja kuvata niillä=D Mulla oli siis mun uusi iPhone 4 myös kädessä, jolla laitoin suoraan Facebookin livekuvia ja -videoita. Okei laitoin puhelimen pois:D Otin sen kyllä myöhemmin sitten taas käyttöön xD


Mike painotti että kaikenlainen videokuvaaminen on kiellettyä vaikka pokkareilla saikin kuvata, ja hän sanoi myös ettei voisi estää ihmisiä kuvaamasta videota, mutta jos se on hänestä kiinni, ja hän näkee videokuvaamiseen, estää hän kyseiset touhut heti alkuunsa ;EE.. noh koko ajan se siinä vahtii sitä juttua:D Ja sain jälleen varoituksen että ei videokuvata, mutta sain kuitenkin huijattua sen ja tallennettua ees jotain matskuu, ei mitään high-tasoa todellakaan:D mutta ompahan jotain... lol Lauri sai kokonaan kuvauskiellon sitten koska Mike oli sanonut sille pariin otteeseen että ei kuvata.. :D loool! Lauri sai btw videolle erittäin hyvän lähikuvan GaGasta! mut joo, eihän elämä ole ilman draamoja;D ja sainpahan kuitenkin ihan hyvää matskua keikalta. Ja sen tärkeimmän, fiiliksen! Jonka Lady GaGa loi.
Mahtava Show! Ja se päättyi joskus 23 jälkeen, olin siinä vaiheessa jo niin väsynyt etten jaksannut lähteä mihinkään afterpartyihin. Lähdettiin jengin kanssa Pasilan asemalle, ja sieltä sitten junalla stadiin. Minä ja Arttu lähdettiin sitten vain himaan! :]

GaGa lupasi lavalla että hän tulisi ensi kiertueella taas Suomeen, ilmeisestikin ensi vuonna. Mutta kelasin kuitenkin että voisin käydä sen keikalla vaikka Briteissä tai Yhdysvalloissa, jonne lähden taas pitkäksi aikaa ensi vuonna :)

Niin btw, lähden tällä viikolla lauantaina Lontooseen! :) 

Oon jo ihan täpinöissään, pitäisi hoitaa viime hetken jutut ennen matkaa, käydä mm. vaihtamassa vähän valuuttaa, että mulla olisi puntia jo heti lentokentällä, esim. Heathrowilta menee juna keskustaan. Lippu maksaa 20 £, ja se pitäisi maksaa rahana :) Kortillahan aina voi maksaa, mutta on ihan jees pitää mukana ulkomailla myös käteistä rahaa. Kirjoittelen tällä viikolla lisää, joten palaillaan vielä ennen matkaa ;p Cya My Little Monsters<3


ALEJANDROOoOOOO
Lady GaGa and Her Crew ! <3 @ The Monster Ball Tour
Lady Starlight! Konsertin alkufiilikset. Mike poseerasi musiikin tahdissa ;D

15 comments:

Anna said...

Tippa linssissä ja iho kananlihalla katon noita sun (äärettömän hyvälaatuisia) kuvia ja muistelen tota päivää. En oo vielkään ihan varma, et oliko se sittenki vaa unta...

Anonymous said...

OhMyGod, Tuli heti muistoja mieleen ja oikeesti VITUN HYVIÄ KUVIA!! <3

Alec A-style said...

Anna, jep! Mullaki on vielä keikkamasennus, oli aivan huippu : <<<< Ei lopu ainakaa ennen kuin istun Lontoon lentokoneessa lauantaina ;e

Thx Arttu! <3

Anonymous said...

tossa edellisessä postauksessas

"Kiertue on edelleen jatkoa jo viime vuodelta tutulta The Fame Ball Tour:lta"

tää on kyllä ihan toinen kiertue, The Monster Ball Tour...

Alec A-style said...

Hups sori! Ajatuskatkos:D Kiitos kommentista, korjaan sen!

Doll De Vil said...

älyttömän upeita kuvia...

Emmi said...

Oi kun vaan vois elää ton päivän uudestaan (:

PedoBear XD said...

Oli ihan VITUN ihana päivä. Varmaa tiiätte. Vittu mun tädin kaa ku se halus lähtee siin jo Alejandron kohalla. Huoh... Mut lauloko se sen jälkeen viell paljokin? ;(
Mä vihaan mennä keikalle tädin kaa, ku se rupee siin aina vittuilemaan jos joku menee jollain yli... Mut ei ollu itelläni rahaa, niin täti joka on myös GaGa fani, makso ne liput.. ;D Se oli kivaa. Mut se ei kestänyt sitä jeesus patsasta... (En oo alle 15)... ;__;
Mut Lady GaGan ihana keikka pysyy aina mun pään sisällä en voi ikinä unohtaa sitä ihanaa siis VITUN ihanaa päivää. Se oli mun eka keikka. Mut me istuttiin katsomossa ): Yhyy! ;--(
Mut moro! Ja ootko ottanu kaikki kuvat ite? Ne oli hyvii kuvii!

PedoBear XD said...

IHANA PÄIVÄ, IKÄVÖIN ;__;

Alec A-style said...

Jep, oli kyllä yksi parhaista päivistä jotia olen Suomessa viettänyt:) ja se että jonotin GaGaa 18h! :D en yleensä harrasta jonottamista, mutta nyt tei jopa mieli jonottaa! :) haha...

Sainkin sen paikan minkä menin hakemaan eli ihan Catwalk lavan edestä :]

Olenko nähnty sut joskus jossain toi sun nick kuullostaa tutulta?:D tossa Bloggerin profiilissa ei oo mitään linkkejä sun muihin profiileihin :]

XX

Alec A-style said...

Nukkedoll: Thx a lot :] ! Arvostan

XX

-sannajau said...

tooosi hyvä laatusia ja hienoja kuvia :) meen kyllä ens kerralla ku gaga tulee suomeen nii itekki kattoon

Anonymous said...

Oli pakko kommentoida, koska oikeasti: Näitä kuvia katsoessani, tuntuu etten olisi koko keikalla ollutkaan! ; _ ; vihaan harvaa muistiani! Onneksi Gaga kuitenkin lupasi tulla takaisin ja silloin ajattelin itse rynnätä eturiviin!

Anonymous said...

Pakko kysyä, et miten toi jonotus käytännössä menee? Meinaan siis et jos on jotai makuupusseja ynnä muuta tavaraa, jätetäänkö ne vaan sinne lojumaan sit ku mennään sisään, vai jos niitä vie narikkaan ni menee sata ihmistä ohi? Entäs just vessakäynnit yms, meneekö paikka jos häivyt... Meinaan mennä yöksi jonottamaan born this way balliin et pääsen monster pittiin ;D

Alec A-style said...

Mulla ei ollut mitään makuupusseja, toi oli mun eka tollainen "pitkä jonotus" ja vielä yön yli kestävä =P

Silleen valmistautuu henkisesti hyvällä mielellä niin pärjää! Joo, ne joilla oli varustukset, ne heitti ne roskikseen tai vei narikkaan yms. Porteilla on tiukka turvatarkastus, kaikki teräesineet, lakat, sytkärit yms. takavarikoidaan eli heitetään roskikseen! (Multa meni kokonainen pullo TIGI-lakkaa!)

Kyl vessas voi käydä, sopii siinä vieressä olevien kanssa et pitää paikan. Pasilan asemalla on lähimmät "oikeat" vessat, sit aamupäivällä järkkärit päästä jonottajia tilanteen mukaan vessaan! Kyl se siitä hyvin menee <;
x