Latest News


Haku

April 14, 2010

THIS IS IT!

ZOMG! 


Tässä tämä nyt on - This Is It - kauan työn alla ollut blogini!


Suunnittelin alun perin oman blogini julkaistavaksi jo syksyllä 2008, mutta silloin tapahtui kaikenlaisia, mm. Turun kuvausmatkalla murtunut jalan kantaluu ~ 4kk sairaslomaa. Se siitä! Blogini alkutaival on vihdoin koittanut.


Tämä ensimmäinen postaus on tällaista johdattelutekstiä mitä tuleman pitää :)

Olen stadilainen nuori, joka on kiinnostunut kaikista uusista asioista! Harrastan valokuvausta, ja kaikenlainen visuaalinen suunnittelu on lähellä sydäntäni!Lil~bit~ taustaa: Olen ylioppilas ja opiskelen
korkeakoulussa viestintää. Koulun ohessa teen satunnaisesti freelancerina PR-mallin keikkoja, jonka lisäksi olen välillä töissä myös graafikkona ja suunnittelijana. :) PR-hommiin kuuluu mm. erilaiset clubipromootiot, hiusmalli- kuvaukset, juontokeikat etc. edustukseen liittyvä stuff!

Välillä on rankkaa käydä skolea ja tehdä samalla duunia ja koittaa pitää harrastuksistaan kiinni, unohtamatta tietenkin rakkaita frendejä, joiden kanssa aika kuluukin kaupungilla ja bilettämisessä!


Mut kyl se siitä, syksy ja kevät ovat rankimpia, mut oma pieni loma silloin tällöin tehoaa yllättävän hyvin ;)) Yritänkin käyttää vapaa-aikaani mahdollisimman monipuolisesti matkustelemalla!


Viime vuosi oli ihan hullu! Kävin mm. Moskovan Euroviisujen finaalissa ja Pietarissa PR-keikalla. Sen lisäksi olin monella keikalla! Madonnaa... Lady GaGaa, Tina Turneria awws!

Kaverini maskeeraja Jada laittamassa SUPER St4R
Partyjen bileteemameikkausta.


Tämä vuosi alkoi Tukholman reissulla ja seuraavaksi onkin vuorossa USA! Keväällä, ennen kesäkuun kesäduunia, näin alustavasti! :)Blogini on Lifestyle-tyylinen blogi omasta näkökulmastani, ja kuten blogin nimi Vanity Backstage antaa jo ymmärtää, niin kaikki halukkaat voivat nyt seurata elämäntyyliäni ja elämää julkisesti.
Eyyy! Tällaista:) Aion laittaa myös silloin tällöin postauksia viime vuoden parhaimmista tapahtumista! Miksei myöskään takavuosien tapahtumista. Kannattaa seurata ;)  


Breathe Carolinan megamagee biisi! <33

8 comments:

Anonymous said...

vihdoinkin löysin tän mihin kirjottaa! :D tosi hyvä blogi, mielenkiintonen ja värikäs :) odotan innolla lisää !C:<3

d_jessee said...

Joo tää oli vähäse vaikee löytää :8 Mut nyt tietää missä on (:

Unknown said...

kr1su-hyvääää settiiii

Sanni Bella said...

oh gosh en tiiä miten ees löysin tänne ja järkytyin koska tiiän jossun :===============D
TERKKUI VAA onkoha sil blogii

Alec A-style said...

Järkytyit mistä? :D Ei Jadalla ole blogia.

Sanni Bella said...

Siitä et yhtäkkii törmään sen kuvaan jossai blogissa :-) mut ah, harmi. Sen pitäis tehä.

Alec A-style said...

eyyyyy :) kiva että löysit kuitenkin tänne.

Sanni Bella said...

yeh :p