Latest News


Haku

ABOUT

Heippa kaikki! ♂

HUOM! Esittelyteksti on vuodelta 2013. Päivitys käynnissä. :) Tervetuloa seuraamaan ja lukemaan lifestyle-blogiani, joka käsittelee kaikkia hulivili-tekemisiäni elämäni matkan varrelta. Tältä sivulta löydät tarkempia, ja henkilökohtaisempia tietoja minusta. :]


Nimeni on Alec ja olen kotoisin Helsingistä. Syntymäpäivääni vietän syyskuussa ja horoskoopiltani olen neitsyt.


Koulutuspohjaltani olen ylioppilas ja opiskelen korkeakoulussa viestintätekniikkaa, joka on erittäin laaja-alainen ala. Se kuvastaakin erittäin hyvin minua, sillä olen itsekin laaja-alainen yksilö. Hallitsen visuaalisen ja luovan suunnittelun lisäksi myös esim. matematiikkaa, tekniikkaa ja jonkun verran näyttelemistä. Olen opiskellut myös Ranskassa ja suorittanut projektidiplomin journalistiikasta.


Olen harrastanut pienestä pitäen liikuntaa, ja olin jo peruskoulussa liikuntaluokalla. Arvostan urheilemista ja liikunnallisuutta. Pyrin pitämään yleiskunnostani mahdollisimman hyvää huolta myös vapaa-aikanani.


Tykkään visualisoida, tehdä erilaisia luovia ratkaisuja, kuten kuvausvaiheiden asetelmat ja muut stailaukset. Tähän liittyy myös läheisesti valokuvaus, joka on minulle erittäinen rakas asia. Harrastan kaikkea muutakin fiilispohjalta, kuten esimerkiksi erilaisten tilaisuuksien, bileiden ja tapahtumien järjestämistä. Kaverien kanssa olemista ei yleensä lueta harrastukseksi, mutta minulle se on juurikin sitä! Rakastan ystäviäni, ja tykkään viettää vapaa-aikaani hyvien kaverieni kanssa; käydä leffoissa, shoppailemassa ja kuvaamassa.


Aloitin työnteon jo 8-vuotiaana. :) Tässä on siis tullut tehtyä jo vaikka mitä! Ihan laidasta laitaan. Työelämäni skaala on siis hyvin laaja. Teen tällä hetkellä käytännössä vain pr-mallin keikkoja freelancerina, opiskelun ohessa. Olin koko kesän 2011 Yhdysvalloissa promoamassa Kalifornialasta bändiä heidän U.S.-kiertueellaan. Tykkään olla kameran toisella puolella, sen lisäksi että harrastan valokuvausta muutenkin :]. Vaikka harrastan valokuvausta en pidä itseäni kuitenka ammattilaisena, paljon olisi vielä opittavaa. Tämän lisäksi olen tehnyt reilun kolmen vuoden ajan graafikon keikkahommia helsinkiläiselle painoalan yritykselle. Viestintään ja edustamiseen liittyvät hommat ovat siis hyvin hallussani.


Luonteeltani olen hyvin avoin, vapaamielinen ja mukava persoona. En pidä ahdasmielisistä, kateellisista ja perusnegatiivisista ihmisistä. Edellä mainitut ihmistyypit eivät kuulu arvomaailmaani. Pidän sen sijaan luotettavista, elämäniloisista, seikkailuhenkisistä ja positiivisista ihmisistä.


Olen pikkutarkka ja täydellisyyteen tähtäävä. Tästä syystä minulla on yleensä suuret odotukset monien asioiden ja ihmisten suhteen. En arvosta ihmisiä, jotka kadehtivat muita ja yrittävät vain tämän takia tehdä heille hallaa, kuten musta- maalamalla heidät. Mielestäni tuollainen on sairasta. Keskityn parhaani mukaan vain itseeni ja saamani palautteen perusteella yritän tehdä itsestäni vieläkin paremman ihmisenä, ilman että tuhlaisin aikaani toisten kadehtimiseen. Sen sijaan onnittelen ja olen iloinen kaverieni ja tuttavieni saavutuksista.Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, jos haluan :) Se riippuu hyvin pitkälti toisten lähestymistavoista. Olen kuullut monilta uusilta tuttavuuksilta että he olivat erittäin positiivisesti yllättyneitä siitä miten mukava ja "erilainen" olinkaan kuin mitä he minusta alun perin olivat kuvitelleet ja olettaneet ennen ensitapaamistamme, lähinnä netissä olevieni kuvien, tekstien ja videoiden perusteella. Suurin osa tuntemattomista ihmisistä saa minusta oman ensivaikutelmansa juuri netissä olevan aineiston perusteella.


Arvostan suuresti kaikki läheiset ystäväni, ja he ovat minulle todella tärkeitä. Kavereita ja muita tuttuja on jokaisella paljon, mutta todellisia ystäviä ei ole koskaan liikaa, siksi panostankin ystävyyssuhteisiini ja niiden kehittämiseen. Tykkään ja nautin että saan tutustua uusiin ja erilaisiin ihmisiin! :]


Tärkeimmät taustatiedot minusta olivat tässä :) Täydennän ja päivitän profiilisivuani jatkuvasti! Jäikö jokin asia auki tai haluatko tietää minusta lisää?
kommentoi postauksiani tai laita sähköpostia (a-style[+]wippies.com)! :]


Löydät lisää kuviani IRC-Galleriasta. Samasta paikasta löytyy myös ensimmäinen blogini, jonka ensimmäiset postaukset ovat jo vuodelta 2005.

Haluatko nähdä lisää videoitani? Ei hätää! Löydät ne Youtubesta. Bambuserista pääset katsomaan live-streameja.

Twitterissä voit seurata tekemisiäni hyvin tiivisti ja ajankohtaisesti. Käy ihmeessä tykkäämässä ja kurkkaamassa blogin Facebook-sivua!

Btw blogini ensimmäiseen 14.4.2010 postaukseen pääset tästä. Lady GaGan vuoden 2010 Helsingin konserttipostaus löytyy täältä, ja videopostaus täältä, vuoden 2009 Helsingin konserttipostaukseen pääset tästä. Madonnaa fanittavat voivat lukea vuoden 2009 Helsingin Jätkäsaaren keikkapostausta tästä.

17 comments:

Anonymous said...

ihana <3 kiva idea tää !

Anonymous said...

"En pidä ahdasmielisistä, kateellisista ja perusnegatiivisista ihmisistä"

Öööö... onks sitte olemassa joku joka ko. ihmistyypeistä tykkäisi?

Alec A-style said...

Ensitapaamisella ei heti huomaa millainen toinen on :) Se selviää yleensä vasta jonkun ajan kuluttua.

Lähiystävä- ja kaveripiiriini ei kuuluu ko. ihmistyyppejä! :)

Anonymous said...

:))))))))))))))))))))<3

Anonymous said...

aww yli söpö♥

Tiina said...

Hitto tää anto erilaisen vaikutelman sunsta ku ekana luulin! :)
Positiivisen, siis jos nyt jotain muuta luulit.
Mielenkiintosia juttuja, voi 8-vuotiaana alkanu tekee duunii :o !
niice, en malta oottaa seuraavaa postausta :)

Unknown said...

Nice blog (:

//Robin
http://robin.skoneskog.se

Alec A-style said...

lolmao robin

Anonymous said...

Alec on ihanin <3

Jelba said...

Aika jännä sinäänsä, että jotkut sanoo tän sun "esittelyn" luettuaan, että on kuvitellut sut aivan erilaisena, koska kuitenkin tää sun monimuotoisuus ja iloisuus ja sosiaalisuus ja muut piirteet tulee mun mielestä tosi hyvin esiin noissa blogikirjoituksissa. Ja vielä tällee random ihqtuksen, tykkään sun blogist ylipaljon ja se on kiva piristys päivään :')

Alec A-style said...

voih kiitos hienoista sanoista, arvostan :]

A said...

Upea tää uus ulko asu! Ja paljon selkeämpikin... :) se vanhakin oli myös kiva. Oot oikeasti pitänyt lupauksesi että uutta ja hienoa olisi tulossa. Kannatti odottaa. OON sanaton (:

Anonymous said...

ei... vähä oot söpö :) ja ihana blogi !

Anonymous said...

vähä söpö oot ! ;3 ja ihana blogi :)

Anonymous said...

who the fuck? nobody!

Anonymous said...

Narsismi ja itsekeskeisyys much.

ravercabbie said...

Hello Alec! How are you doing ?