Latest News


Haku

May 13, 2016

PERJANTAI 13 - pelipäivä

Clash of Clans - AlecAstyle @ Level 127
Tattadaa! Korkein Liiga mihin oon päässyt! :) @ Clash of Clans Champion III
Clash of Clansin uudistunut profiilivalikko! Jännää seurata omaa kehitystä: Sain 555 War Starsia 124 levelsissä, 600 126:na ja jo 700 War Starsia ollessani levelillä 127! :P
Boom Beach - AlecAstyle #QJ20JP @ Level 65
Boom Beachiinkin tulivat uudet Rank -luokitukset.
Paras sijoitukseni Suomen TOP 100 listalla on sija #82. (;
Jo perinteeksi muodostunut pelipäiväpostaus! Seuraava postaus tulee ulos tammikuussa 13.1.2017.

Olen aina rakastanut strategiapelejä. Civilization -sarjan pelit ovat olleet teinivuosieni lempparini - ovat muuten edelleen! En malta odottaa, kun uusi uljas Sid Meir's Civilization VI julkaistaan lokakuun lopussa! Kyseessä on peli, jonka pelaaminen vie viikkoja, jopa kuukausia. XD Sid Meier's'in Civilization I on kuitenkin yhä edelleen ehdoton lempparini. < 3 Ja kyseinen pelihän on muistaakseni vuodelta 1992. :D
Clash of Clans - AlecAstyle @ Level 120
Nää on näitä peli-iloja Clash of Clans'ssa! Se kun saat uuden natsan ja tienaat sillä Gemsejä ja sitten kun saat upgradettua armeijaa ja rakennuksia :P
Clash of Clans - AlecAstyle @ Level 124
Tässä taitaa olla yksi historian suurimmista sotasaalista. Tuollainen määrä resursseja yhdestä battlesta heikoittaisi naapurin Ernoakin.
Tässäkin oli nätti sotasaalis :P Sen päälle vielä tuo liigabonus : 3.
Natsojen kerääminen kannattaa. Niitä ansaitsee vain aktiivipelaamisella. Tuossa sain vihdoin ja viimein Champion- ja X-Bow -natsat. YAY!
Clash of Clans'ssa natsoja on nykyään 72 erilaista. Itselläni on kasassa jo 63.
Onneksi mobiililaitteet ovat kehittyneet viime vuosina niin hyviksi, että niillä pystyy ihan oikeastikin pelaamaan. Jopa siis ihan tavallisella kännykällä. Ne matopeliajat ovat kaukana historiassa.
Ensimmäinen kerta ikinä kolmeen ja puoleen vuoteen, että tuli tällainen radikaalibanni. Myös peleissä näkyy nykymaailman koventuneet asenteet. En siis päässyt peliin kahteen vuorokauteen läppäheittoni takia. Mielenkiintoisinta tuossa oli se, että bannit tuli Claaniin kirjoitetusta viestistä - siellä taisi olla joku fanaattinen pelaaja tai Supercellin työntekijä / yhtiöön hyvät suhteet omaava perverssi. Noh se siitä sananvapaudesta. :D
Tällainen banni on yleisempi. Ja niitä voi tulla aika heppoisin perustein, koska ilmianto on tehty niin helpoksi. Ei tarvi kuin vähän arvostella toisten kylää eli Villagea, niin johan tulee Global Chat -bannit 12-24 tunniksi. :D #Einäin
Clash Of Clansissa on hyödyllinen kylän eli Villagen inventaariomoodi, jossa tukikohdan koko layoutia voi laittaa uusiksi. Niitä voi myös tallentaa useampia ja käyttää tilanteen mukaan haluamaansa esim. Clan Warseissa!
Tässäpä todellinen Rushed Base, eli ruuhkakylä. :D Tarkoittaa siis sitä, että jollain on ollut kiire päivitellä Town Housea level 9:ksi, vaikka kaikki muu on vielä about tasolla level 3. D::D:D Täntyyppiset tukikohdat o pelissä epäsuosittuja, ja näillä on vaikea päästä mihinkään Claaniin.
Olen pelannut reilu 3,5 vuotta Clash of Clans'ia, sekä reilu kaksi vuotta Boom Beach'ia. Molemmat pelit ovat suomalaisen Supercellin kehittämiä. Täytyy myöntää, että vaikka pelejä päivittäin pelaankin; metrossa, sporassa, puistoissa, niin en ole uhrannut niihin senttiäkään rahaa. Vain omaa aikaa. 
Boom Beach - AlecAstyle #QJ20JP @ Level 63
Boom Beach - AlecAstyle #QJ20JP @ Level 64
Boom Beach - AlecAstyle #QJ20JP @ Level 65
Natsoja voi kerätä myös Boom Beach'ssa. Mulla on tilanne nyt se, että oon kerännyt lähes kaikki kahta lukuun ottamatta. Yay!
Mobiilipelien ansaintalogiikkahan menee nykyään niin, että itse pelaaminen on ilmaista, mutta monien peliominaisuuksien paranteleminen kestää päiviä, jopa viikkoja. Pätäkällä ns. upgrademinen onnistuu sekunnin murto-osassa! Mutta olen ainakin toistaiseksi pärjännyt ihan hyvin pelkän ajan kanssa. ;)
Boom Beachin mielenkiintoisin ominaisuus - Task Force. Vastaa Clash of Clans'n Claaneja. Tuossa on kuitenkin täysin erilainen toimintalogiikkaa. Minulla on ollut ilo johtaa omaa tiimiä reilun 1,5 vuoden ajan! Mikä on pitkä aika mobiilipeleissä, ja vieläpä kun olen alusta asti ollut tiimin leaderina.  Vaihtuvuus on ollut vähäistä, sillä ydinpelaajamme ovat samat. Tarkoituksenani on pitää huolta, että voittoprosenttimme pysyy 80-85 % välillä. Sen lisäksi tietysti kahmia niin paljon pisteitä kuin pystyy. Haasteena on vain se, että pisteet laskevat päivittäin 5 % verran. Ja operaatioita voi käynnistää vain Inteleillä, joita jokainen tiimin jäsen kerää pelaamalla.
Tässä johtajuuden kääntöpuolia. Yleensä ongelmia on ollut todella vähän. Lähinnä intialaisten ja kiinalaisten kanssa on ollut ongelmia, sillä osa niistä on ollut vihamielisiä, eivätkä kaikki puhuneet edes englantia. 
Näkymä Task Forcen Operaatiosta. Siinä on yleensä 1-8 Basea, meillä 4 tai 5, jotka kaikki pitää yhteisvoimin tuhota.
On positiivista että peliyhtiö Supercell uudistaa pelejään jatkuvalla syötöllä ja tuo myös uusia toiminnallisia ominaisuuksia. Erityisesti Clash Of Clans'ia eli COC:ia eli Kläsäriä uudistetaan hyvinkin säännöllisesti. Sen sijaan Boom Beach'ia eli BB:tä ollaan uudistettu tänä vuonna vain kaksi tai kolme kertaa, eikä mitään kovin uutta ja radikaalia oltu tuotu, mikä on mielestäni harmi.
Boom Beachissä on hirveästi erilaisia tapoja kerätä resursseja, inteleita operaatioita varten sekä Diamondseja (vastaa Clash of Clans'n Gemsejä). Aktiivipelaaminen on avainasemassa.
Boom Beachin Maailmakartta näkymä, josta poimitaan hyökkäyskohteita.
Näissä peleissä törmää välillä jänniin Base Layouteihin :D Tässäpä yksi sellainen... ihan kivannäköinen, mutta tuollaisen murskaa puolivoiminkin hetkessä :DD
Boom Beachin yksi suurimmista voittosaalista!
Suosittelen kaikille kokeilemaan näitä pelejä, voin luvata että koukkuun kyllä jää. ;) Minulla on Boom Beach'ssa oma Task Force eli joukkue, jossa on vielä tilaa muutamalle aktiivipelaajalle! Liittymään pääsee hashtagilla #QJ20JP tai nimellä INSIDERS .
Boom Beachissä on myös päivittäin vaihtuvia teemoja. Kerran kuudessa päivässä on Colonel GearHeart War Factory Base, jossa on viisi yrityskerta tuhota tuo mahtipontinen tukikohta. Myös voittosaalis on tosin sen mukainen.
Boom Beach Colonel GearHeart War Factory Base. Voittosaalis vaihtelee viikottain, ja sen saa porrastetusti, riippuen miten paljon saat tukikohdasta tuhottua! Tuhosin kuvassa koko tukikohdan ja siitä tuli ylimäärinen voittobonus. :P
Kerran kuudessa päivässä tulee myös Lt. Hammerman, joka hyökkää tukikohtaasi. Käytössä on seitsemän tasoa, ja voittosaalis on sitä korkeampi millä tasolla voitat puolustuksen. Yrittää voi rajattomasti, mutta tasoja on vain seitsemän.
Tässä esimerkki Boom Beachin Lt. Hammermanin hyökkäysyrityksestä, jonka voitin. Kuuden päivän aikana tulee siis tämä Lt. Hammerman sekä Colonel GearHeart War Factory, ja niiden välissä on kahden päivän putkena Dr. Terror Stage, missä on tarkoituksena tuhota Dr. T:n seitsemän tasoa. Eli aktiviteettia jokaiselle päivälle! ;)
Uusin aktiviteetti on Boom Beaching Mega Crab! Tämä tuli ensimmäisen kerran viime joulukuussa, ja näitä tulee vain kolme kertaa vuodessa, neljän kuukauden välein. Tarkoituksena on rajoitetun ajan ajan tuhota niin paljon näitä Mega Crab -tukikohtia kuin vain pystyy. Saalis on näissä todella antelias, etenkin mitä pidemmälle pääse!
Tässäpä sijoitukseni Suomen TOP 100 listalla Mega Crab ottelussa ;) #11 ei paha.

Tsekkaa edelliset pelipostaukset: 13.11.2015 sekä 13.2.2015.

Boom Beach - AlecAstyle #QJ20JP @ Level 65
xX

No comments: