Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

31 October 2010

Colchester, UK

Kävimme chillaamassa Colchesterissä, joka on Essex "osavaltion" hallintokaupunki!


Nätti paikka, aika normaalin kokoinen kaupunki 155 000 asukasta, eli sellainen rauhaisa mesta, josta löytyy kyllä vaikka mitä kaikkea nättiä :]


Junan sisältä :]
Edellispäivä oli tooosi kesäinen, mutta kun mentiin junalla Colchesteriin 11am, alkoi sataa =D iyyy
Pulut ovat lokkien parhaita ystäviä, molemmat lajit yhtä rumia, ahahah
Vettä riitti koko päiväksi ja oli aika viileätä kyllä:DD Ilmat vaihtelevat täällä huimasti!


Soo, junalippu oli aika halpa, koska ostimme kerrallaan liput kolmelle return-tickettina! Menopaluu siis vain £ 4.8! hmmm, kaupunki ei oo kovin kaukana, noin 30min päässä.


Tästäkin kaupungista löytyy kaksikerroksisia busseja, mutta eiväät punaisina ;p hehe. Erilaisia ruokapaikkoja oli hirveästi! mm. Burger King edusti jälleen amerikkalaista pikaruokakulttuuria :pKäytiin syömässä Nando's nimisessä ravintolassa, hmm oli hyvää ruokaa ja mikä parasta siellä oli FROZEN YOGURT -kone!!! Tosin vain yksi ja ainoa ja makuna suklaa... ilman lisukkeita, mutta oli silti hyvää :] Annos maksoi £ 2.8, ja sitä sai syödä vaikka niin paljon kunnes maha räjähtäisi! muahahha

£ 10 ruoka-annos <3 YUM
GREEN TEA without Milk...........


Kaverit ostivat kaikkea jännää, lähinnä vaatteita, Vick uuden takin :p hmm mä ostin pari korua ja AIVAN mahtavan UK-tyynyn!!!! awww, yksi kyllä riittii koska hintalapussa luki £ 69 XDDD Sellainen 100 € :D niceee. Mut se on aivan upee :)


Päivä meni kyllä tooosi nopeasti vaikka sää olikin aika paska :D Käytiin monissa pikkukaupoissa, ja parissa ostoskeskuksessa :)

Cutie
Käytiin vielä ennen paluuta Clactoniin Shakey Jakey'ssa! Josta sai aivan taivaallisia pirtelöitä!!! :D Siinä valittiin joku lisuke, tai enemmän (lisämaksusta), mä otin M:n kanssa Peanut Butter Cup-makuisen pirtelön :P YUM!!!


 Makuvaihtoehdoista ei ainakaan ollut pulaa :p

Cheers
Tuli mieleen, vasta kun alkoi sataa että unohdin sateenvarjoni Suomeen =DD muahaha, aina jotain unohtuu himaan kun lähtee matkalle!! :D


Okay so, lopetan nyt, must to go :] xx


2 comments:

Anttila said...

Olipa kiva postaus =) Tuo sun kaveri (poika), en nyt saanut selkoa onko se M, vai se toinen, mutta kumminkin on aika söpö =)

Ja eikös 69 puntaa ole joku n. 80 €, eikä ihan 100 e?

Mutta kiitos kun teet näitä postauksia, todella kiva lukea kun melkein päivittäin tulee :)

- Alex

Alec A-style said...

Thx!