Latest News


Haku

October 9, 2010

Miss Plastic 2010

Kyseessä siis Suomen ensimmäinen missikilpailu, johon pääsyvaatimuksena on jonkinlainen esteettinen operaatio, käytännössä kauneusleikkaus. Botoxin, Restylanen tai muun ns. täyteaineen käyttö katsotaan myös kauneusoperaatioksi, vaikka siinä ei edes plastikkakirurgia tarvitakkaan.


Maailmalla näitä kilpailuja on ollut jo vuosikymmeniä, mutta Suomeen se rantautui vasta tänä vuonna Tuomas Haapmanin vanavedessä. Käytännössä koko kilpailun koordinoi ja organisoi kuitenkin Anne-Mari Berg (AMB), Haapman oli kuitenkin alusta asti mukana hoitamassa markkinnointia ja kuvauspuolta.

Anne-Mari Berg
Tuomas Haapman

Kilpailu eteni niin, että aluksi tuomaristo, jossa olivat mukana mm. Anne-Mari Berg "AMB", Teuvo Loman, BB Kätlin Laas, Pezhman Ahmadi "Petsku", "Tauski" Tauno Peltonen ja Jyrise, haastattelivat kaikki seitsemän finalistia esittämällä heille kysymyksiä, joiden perusteella he valitsivat lopullisen voittajan (videohaastattelu löytyy postauksen lopusta).


Tauskille maistui shamppanja viinasta puhumattakaan ;)
Koko kilpailun kohuttu kisaorganisaatio ja tuomaristo lavalla!

Paikalla oli myös paljon mediaedustajia. Kilpailu on saanut paljon julkisuutta, etenkin viime viikoilla kun alkuperäinen voittaja Johanna Rönnberg menetti ja luopui tittelistään kilpailun organisaation eri puran takia. Vieläkin on epäselvää kuka on virallisesti Miss Plastic 2010 voittaja, koska kilpailun järjestäjät sanoivat jossain vaiheessa että kruunun saa päähänsä kilpailun kakkonen, eli Saron Lantea. Katsotaan miten lopulta käy! :]


Kaikki kilpailun tytöt olivat tosi mukavia persoonia! :) Yleensä Suomessa on yleisesti sellainen kehitys että kun joku pääsee esimerkiksi jonkun BB:n kautta julkisuteen, niin heti sen jälkeen hän luulee olevansa joku maailman luokan kuuluisuus :DDDDDDDDDDD muahahahaha, minusta tuo on erittäin typerää ja naurettava :D

Kilpailun voittajat, Saron Lantea (2) ja Johanna Rönnberg (1).

Kilpailun vanhin finalisti Anna Vuorinen (49v) ja Pia Sarkkinen.

Tiedossa on kymmennittäin kyseisiä tapauksia, joista moni on ollut myös kaverini, suurin osa ei enää, juuri sen vuoksi että en arvosta kusipäisiä ihmisiä. Kyllä ne lopulta tajuavat sen itsekkin, mutta silloin on jo liian myöhäistä kun huomaavat että kaikki kaverit ovat kadonneet ympäriltään, eikä edes media ole kiinnostanut, vaikka yrittäisivät kuinka kaupata itsestään ala-arvoisia juttuja lukijoille.

Signaali Heku ja taustalla tytöt valmistautumassa lavakierrokselle
Minä ja Tauski <3
Finalistit Saron Lantea, Mari Serenius ja Anna Vuorinen
Noh, ei tähän voi kommentoida muuta kuin että meitä on moneen junaan, jotkuvat vain tekevät mitä hyvänsä päästäkseen julkisuuteen chat-juontajiksi tai johonkin helvetin BB:iin, joka on yksi ohjelmista joita en voi sietää. Sammutan heti TV:n tai vaihdan kanavan, jos sieltä sattuu tulemaan BB tai joku yöchat, jonka juontaa joku ex BB. lol! Joo mutta tämäpä tästä :D Miss Plasticin kilpailijat olivat kivoja!

Kilpailun kolmonen Pia Sarkkinen ja kakkonen Saron Lantea
Ilta sujui muutenkin kivasti! Chillasin lähinnä backstagella ja kävin myös vipissä, mutta vip-puoli on nyt Suomessa lähes aina perseestä :D haha, ei siellä ole mitään! Joidenkin itsetunto kohenee kun ne saa olla vipissä XD mutta siellä on tylsää:D Backareilla oli myös paljon frendejä:P heh, kävin toki myös monta kertaa Clubin puolellakin moikkaa tuttuja.


Olin niin väsynyt, koska tulin samana päivänä Seiskan bileristeilyistä kello 18 :D Kävin nopee himassa suihkussa ja sit ysiksi clubille. Lähdinkin himaan jo ennen pilkua, siinä kolmen maissa. Kaveri heitti autolla suoraan himaan :]

Miss Plastic voittajan on helppo hymyillä :] Seiskan toimittaja Katja Lintunen haastattelmassa. Taustalla Iltalehden kuvaajat.
Kulissien takaa. Tuomariston haastattelu, Pia Sarkkinen.

1 comment:

Anonymous said...

Mitä toi Signaali tuol tekee? Ei taida vielä ihan ikä riittää :D 93..