Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

22 October 2010

Viime hetken matkavalmistelut @ UK

Okay, at first, h-hetki lähestyy, ja tein tänä aamuna netissä Check-in:in lennolleni, joka on huomenna 12.50pm Suomen aikaa. Boeing 717 lentokone lähtee Helsinki-Vantaan lentokentältä ja saapuu Lontoon Heahtrowin kentälle 2pm Suomen aikaa, eli 12pm paikallista aikaa. Siellä on kahden tunnin aikaero (taaksepäin).

Kävin eilen ystävieni kanssa syömässä ja shoppailemassa, ja muuten vain chillailemassa... :) Rakastan mun tiettyjä ystäviä! Ootte tärkeitä!
Jännittää jo ihan sikana!!!! aww... :D haha.. mut se on vaan elämää ;)


Varsinaiset matkavalmistelut eivät olleet tällä kertaa sen kummempia, lähinnä käteisvaluutan vaihtoa ja UK-seinäpistokeadapterin hankinta :'D Siellä on kuten Yhdysvalloissakin ihan omanlainen pistoke!!! Prkl näitten kanssa XDD haha.. nojoo :)

UK-adapteri, jotta voisin käyttää myös Britanniassa suomalaisia latureitani! Ja vähän käteistä, että selviän junamatkoista etc :]
Britannia ja Lontoo ovat erittäin kalliita paikkoja kuulemma, niin paikallisten kuin siellä käyvienkin mielestä, huh musta tuntuu että mulla palaa siellä enemmän matkakassasta rahaa kuin Yhdysvalloissa.. toivottavasti ei!!! :D : >


Ajattelin viettää Halloweenin Britanniassa. Ja palata vasta joskus sen jälkeen, en tiedä yhtään milloin. Mukana on vain menolippu. Sain erikoisen päähän pistoon pari päivää sitten - lähden käymään jossain vaiheessa myös Ranskassa, Pariisissa! Sehän on ihan kiven heiton päässä Lontoosta :] Ja kun palaan Suomeen, voi olla että tulen Tukholman kautta, jossa saatan viettää myös muutaman päivän. Katsotaan mitä tapahtuu  ;)


Huomenna heti Lontoon jälkeen, lähden Clacton-on-Sea'heen ja Essexiin. Ensi viikon alussa lähden Birminghamiin. Näin myös alustavasti! ja kaikkea muuta, mutta ne selviävät itselleni sitten matkan varrella ;p seuratkaa tekemisiäni ja kommailkaa! :) 


Twitteristä seuraatte mun juttuja ja hulluteluja lähes reaaliaikaisesti, lisäilen sinne matkan aikana kuvia etc. Facebook on kavereitani ja ystäviäni varten, ja sinne tuleekin aika paljon kaikkea matkastuffia myös reaaliajassa :) Blogia tulen päivittelemään Yhdysvaltojen tapaan vähintään kerran kahdessa päivässä, kattavilla kuva- ja videomatskuilla! :]

Tykästyin tähän kuvaan! :) Kyseinen katu on Alekstanterinkatu, ja taustalla ovat vastikään keväällä avatut Weekday, Monkii ja H&M.
Cya Guys ;) P.S GaGan keikkamasennus ei ole vieläkään laantunut : < eikä muuten US-matkan jäkeinen masennuskaan :e Toivon ja oletan että ne hoituvat tämän matkan myötä:)4 comments:

kati said...

Itsellä meinaa välillä kallo hajota kun maissa pitää olla eri pistokkeita... argh.

Ja tekisi aivan mieli haistattaa sinulle kun pelkkä menolippu kädessä ja Lontoo edessä:D Muuta jos en kuitenkaan....... hyvää matkaa!

Marlec said...

have a nice trip, tuo mulle tuliaisia >.<

Anna said...

En edelleenkään voi kattoo mitään keikkavideoita...alkaa pikkuhiljaa ottaan päähän..

A-style said...

haha jep us pistokkeet oli viel ok, mut lontoos ja uk:ssa nää o vitunmoisia möhkäleitä ja näis seinis o jotkut ime kytkimet et pitäis laittaa viel päällee XDD nojoo oon jo tottunut:DDD ja kiitos täällää jo ollaan! :)

tänks marlec maybe maybe (;'

Anna koitappa pikkuhiljaa;DD haha..