Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

05 October 2010

LONDON, UK 2010!

Nyt on one way -lippu Lontoosen ostettu tänään! :] Awwww, oon taas ihan ihan fiilareissa!!! Paluulippua en ole vielä ostannut :P hähäh! Ostan sen sitten sieltä, kun päätän koska palaan takaisin.


Lähtö Lady GaGan 13.10 Helsingin konsertin jälkeen.

Ostin siis suoran lipun Helsingistä Lontooseen, matka-aika on vain kaksi tuntia ja lentokenttä on käytännössä lähellä keskustaa! Säästin rahaa koska löysin lipun Kilpailuttajan kautta. :)

Tarkoitus on Lontoon lisäksi käydä mm. Birminghamissa ja muissa pienimmissä kaupungeissa. wiuu. Kyseessä on ensimmäinen visiittini Britanniaan!


Matkustan tällä kertaa aivan yksin. Rakastan matkustella yksin! Silloin kaiken voi tehdä täysin omien mieltymyksien ja aikataulujen mukaan. Yhdysvaltoihin lähtö olisi sujunnut paljon kivemmin jos olisin heti alusta asti lähtenyt sinne yksin :] Mutta kaikkihan siellä meni kuitenkin tosi hyvin, elin siellä elämäni kolme parasta viikkoa! Vieläkin on suuri ikävä sinne.

Matkakuume sen kun vain kasvaa. Huomenna lähden käymään Tallinnassa, sillä minulla on siellä eräs tärkeä palaveri. :] Cya!


1 comment:

Anonymous said...

Alec tosi jees! Koska lähet sinne? :) oot tosi kiva, ja sun kirjotuksia on kivaa lueskella :)!