Latest News


Haku

October 4, 2010

Syksyn Seiskan bileristeily!

Palattuani Yhdysvalloista lähdin kutsuvieraana melkeinpä heti perinteiselle, kerran kuukaudessa järjestettävälle Seiskan bileristeilylle. 22 tunnin risteily järjestetään Tallinkilla.


Olen ollut kyseisillä teemaristeilyillä monta kertaa aikaisemminkin. Niissä on ihan kivaa käydä silloin tällöin, satunnaisesti. Laivalla näkee paljon tuttuja ja kavereita, sellaisiakin joita ei muuten ehdi näkemään niin pääsee ainakin moikkaillee, ja sen lisäksi siellä on aina hyvä mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin :] Hyvin moni kutsuvieraista tulee ympäri Suomea, joskin pääkaupunkiseutu on niin kuin aina hyvin edustettuna!

mmmmmmm yum!
Risteilyillä on todella rento bilemeininki ja -ilmapiiri! Ja mikä parasta laiva on joka kerta tupaten täynnä, jopa loppuunmyyty. Seiska järjestää joka kertaa ajan henkeen perustuvaa vaihtuvaa ohjelmaa! Mukana on aina monia suosikkibändejä ja -artisteja. Illan juontaja- parina toimivat iki-ihanat ja kaikkien rakastamat Eeva Jaakonmaa ja Jari Peltomäki! :]

Jari Peltomäki ja Eeva Jaakonmaa!
Anna Vuorinen, "Petsku" Pezhman Ahmadi, Miss Plastic finalisti Pia Sarkkinen, BB-Farbot
Tällä kertaa ohjelmassa oli mm. Scandinavian Hunks, Miss Divet ja kohutun Miss Plastic -kilpailun kaikki seitsemän finalistia tekemässä virallisen esittelykierroksensa.

Johanna Tukiainen ja Tuomas Haapman. Taustalla Miss Plastic finalisti Pia Sarkkinen
Johanna Tukiaisen erittäin arvokas 4,500 € minkkiturkki Miamista. Johannan mukaan hänellä oli vaikeuksia saada turkkinsa takaisin Yhdysvalloista, sillä hänen ex-huijarimanageri ei suostunut palauttamaan sitä. Niih!
Laivan yleisö valitsi lopulta suosikkityttönsä, joka oli numerolla yksi kilpaillut Saron Lantea. Saronista leivottiin myöhemmin kilpailun voittaja, koska kilpailun alkuperäinen voittaja luopui tittelistään henkilökohtaisista syistä.


Miss Plastic kilpailun kakkonen, Saron Lantea! Myöhemmin kilpailun voittaja, koska alkuperäinen kohuvoittaja menetti tittelinsä.

Tuomas Haapman ja BB-Farbot nauttimassa laivan antimista
Oikealla Miss Divet eli Marko Vainio
Miss Divet Show

Miss Plastic kilpailun kohuvoittaja Johanna Rönnberg! Joka myöhemmin luopui tittelistään.

Stagella juontajapari Eeva ja Jari sekä Miss Plasticin finalistitytöt
Kiva reissu jälleen kerran! :) Ilta meni nopeasti :D ja "aamulla", eli joskus klo 13 ei enää kauheasti ehtinyt katsoa ohjelmaa, koska lähdimme kavereiden kanssa syömään ja tekemään viime hetken ostoksia ennen laivan saapumista satamaan :P

Johanna Tukiainen, Miss Plasticin yleisön voittajatyttö ja myöhemmin kisan voittaja
Käytin laivalla ensimmäistä kertaa Los Angelesista ostamaani Joy Rich LA -takkiani :] Joka oli musta tosi kiva ostos! Myyjä antoi minulle siitä "just for you"-alennuksen :D haha! Käytin laivalla myös Yhdysvalloista tuotuja aurinkolaseja, mutta eräs idiootti hajotti ne :x eli jäi aika lyhyeksi käyttökokemukseksi.. sniff.

Los Angelesista ostettu Joy Rich LA takki :] Tuo huppu on kiva! Sen saa tarvittaessa käärittyä piiloon!


Suosittelen kyseistä teemaristeilyä kaikille jotka tykkäävät rennosta menosta! Ottakaa mukaan kaveriporukka tai menkää vaikka kaksistaan poika/tyttöystävienne kanssa :] Ikäraja on vain 18 vuotta. Vanhemman tai yli 30-vuotiaan kanssa voi matkustaa myös alaikäisenäkin! Kyseessä on kukkaroystävällinen hupi, risteily maksaa about kympin tai pari!

Petskun kanssa bailabaila!


Ohops, kello on jo 5 aamuyöllä:D Apua! Tää mun rytmi on aivan sekaisin.. noh eiköhän se siitä, tällä viikolla olisi luvassa keikka Tukholmassa, ja ensi viikolla Lady GaGan Helsingin konsertti!!! Omg, ja sen jälkeen lähtö Britanniaan :] Jossa on tarkoitus vierailla muuallakin kuin vain Lontoossa! Mutta nyt unia <3
Kilpailun vanhin, 49-vuotias missifinalisti!

3 comments:

Anonymous said...

Ei yhtään kommenttia. Ketään ei näköjään kiinnosta. Kaikki Suomen turhat julkkikset ja muut pintaliitäjät ängetty samaan laivaan.

Alec A-style said...

(Y) voi hyvinkin olla juuri näin:D haha. Good point!

Anonymous said...

Useful blog website, keep me personally through searching it, I am seriously interested to find out another recommendation of it.