Latest News


Haku

November 5, 2010

Halloween 2010 @ Sweden

Päivitin blogiani viimeksi sunnuntaina, eli viisi päivää sitten! Palasin alkuviikosta takaisin Suomeen, lensin Tukholman kautta, jossa olin Halloween Partyissa :) Palattuani Suomeen täällä odotti sanoin kuvaamaton kaaos, tapahtui kaikkea kamalaa, ei niistä tämän enempää.


Tietokoneeni oli myös pari päivää poissa toiminnasta ja näyttökin piti vaihtaa (3. kerta jo!!! Taidan ottaa yhteyttä DELL:in myyntiosastoon, koska tämän hintaluokan näytöissä ei pitäisi olla tällaisia vikoja näin usein ja vielä 6kk aikana!!), sain vasta pari päivää sitten fixattua tämän koneen, joten tässä  lyhyesti vastaus miksi en ole voinut kirjoitella aikaisemmin..

Ruotsalainen drinkki. Cokista, viinaa, nakki ja kurkku. Pilliä unohtamatta! ;p


Okay then, asiaan. En jaksa kauheasti kirjoittaa koska oloni on tällä hetkellä aika paska, tämä Suomi masentaa minua tällä hetkellä aivan hirveästi, en tiedä mitä tehdä, pitäiskö lisätä liikuntaa, vaiko lähteä takaisin Eurooppaan? Koska opiskelumotivaatiotakaan ei ole yhtään, en vain jaksa juuri nyt opiskella ja käydä koulussa.

Horror Hauvat<3 awww
Lensin siis Lontoon Heathrowin lentokentältä Tukholman Arlandan kentälle, ja kaverini olivat minua vastassa :) Illalla olikin jo Halloween XD kaikki oli jälleen tuttuun Alec-tapaan hoidettu kiireellä, eikä minulla ollut edes mitään Halloween asuja:D Alkuperäinen idea oli viettää Halloween Clactonissa, mutta paikka nyt siis vaihtui :]


Käytiin päivällä syömässä ja hakemassa SystemBolagetista (=Suomeksi ALKO) vähän juomia iltaa varten ;D xoxooxoxo. Tytöt ostivat viime hetken Halloween-pukuja etc!


Jasmine ja Josefin koristelivat talon tosi nätiksi, talo oli täynnä hämähäkinseittejä, hämähäkkejä, valoja ja muita Horror juttuja;D


Melkein kaikilla oli jonkilainen puvustus, itselläni ei ollut, mutta improvisoin, ha! Ja tytöt tekivät minulle aivan mahtavan Joker of the Horror Night -make upit! :p Let's put a smile on that face! muahahahha


Kurpitsa eli Pumpkin oli Halloween juhlan "Joulukuusi", siitä muovattiin todella nätti! Ja kun sisälle laitettiin vielä lyhtyjä, nii johan yön jumala loisti pimeässä :P muahahah!Partyt eivät olleet mitkään megasuuret, mutta oli tosi kiva porukka kasassa, meitä oli vajaa 20 :) Kaikki siis ruotsalaisia.Pidettiin erilaisia leikkejä:D piilosilla ja "Billy Willy Billy" :D ja muuta kivaa! Voitin sen piilosilla jutun ;D haha, kaikki muut löydettiin ennen minua :p
Oli niin ihana ilta, seura :) Puhun paremmin englantia, joten käytin sitä :] Jälleen kerran, sain taas tosi paljon uusia kavereita Ruotsista! Ja minun englannin kielen taitoni on parantunut aivan huimasti, sen jälkeen kun lähdin Yhdyvaltoihin. :] Oon tosi iloinen tästä. Vieläkin hiottavaa riittää, mutta pääasia että asia etenee!
DJ:nä meillä oli Spotify! Se on tosi kätevä etenkin kemuissa, sieltä löytyy kaikki tarvittavat bilebiisit, myös sellaisille, joilla on erikoisempi musiikkimaku :] Käytin ennen satunnaisesti Spotifya, mutta olen nyt palattuani Suomeen alkannut käyttämään sitä lähes joka päivä!


Tähän on hyvä lopettaa :) Katselkaa kuvia ja noita hauskoja videoita:D Btw UK:sta on luvassa kolme postausta, joista yksi matkapostaus Lontoosta Tukholmaan, joten siinä on myös jotain pientä RuotsistakinSynttäripostaus on myöskin työn alla ja kauan odotettu viimeinen US-postaus näkee myöskin päivänvalon vielä tämän vuoden aikana :) I promise that! Siinä on vain äärimmäisen paljon materiaalia, ja matskun valikoimiseen kuluu paljon aikaa. Puhumattakaan siitä kun sitä alkaa lataamaan nettiin ja skriivamaan itse stooria.

No comments: