Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

30 November 2010

Xmas Party Opening @ Järvenpää

Viikonloppuna oli mun vuoro avata pikkujoulukausi :) Aika myöhään, mutta eipä ole tullut parempiakaan kutsuja mihinkään.Kyseessä siis oli Johannan oma show, johon hän pyysi minut vieraakseen mukaan. Oli tosi kivaa! Sillä pääsin samalla chillaa, mutta tein myös töitäkin, sillä hoidin kuvauspuolen, vaikken itse kauheasti kuvannut. Sain siis pienen tauon jälkeen PR-actionia. Hoidin paikalle ihmiset, jotka hoitivat kuvaushomman :)Tärkeimmät kuvat ja videot olivat minun käsialaani, loppumateriaali oli mm. tyttöjen ottamia:)Anyway, lauantai oli tooosi tosi tosi tosi kylmä!!!!!!!!!!! Omfg. Keikka oli Järvenpäässä! En ole ikinä aikaisemmin käynnytkään siellä :) Paikka sijaitsee Kerava-Tuusula -akselilla.

Heheh Järvenpään "keskusta" xD

Awwww! Nassu :) Rakastui mun Los Angelesista ostamaani takkiin ja "Bitch"-signiin;DD

Sain kotoani kyydin suoraan paikan päälle, ja homma toimi myös toiseen suuntaan :)Ihmisiä oli paikalla valtavasti. Kaikki eivät edes mahtuneet sisään. Yleisö oli mukava ja kannustava, sen tunnisti ilmapiiristä. Järvenpää oli siis mukavan positiivinen yllätys! :)


Kuten ennenkin, kuvat kertovat kuin miljoonat sanat (; So Enjoy.


Ihmisiä kiinnosti Johannan Joulushow valtavasti. Kuten kuvastakin voi päätellä.Paikalla oli muutamia median edustajia mm. Jyväskylän Keskisuomalainen-lehti, heillä on myös hallussaan suuri määrä kuvia ja tietääkseni myös videokuvaa. Minä en omalla kamerallani ottanut henkilökuvia, eikä kamerassani ole kuin Show'hun liittyvää materiaalia.


Minulle on tullut yhteydenottoja että olisiko mahdollisuus saada kuvia, se onnistuisi kyllä jos minulla vain olisi niitä! :) Kyselkää niitten perään esimerkiksi Keskarin toimitukselta.

Järvenpääläinen ravintola-asiakas :)

Lähden btw huomenna viikoksi Tukholmaan! :) awws, siitä huomenna lisää.
XX

3 comments:

Jani Lampinen said...

Voi vittu toi k´änninen muija oli hauska =D

Alec A-style said...

yeah she was cute :D xx

Unknown said...

joo,tuota yleisöä oli paikalla,kaikki haluavat osansa,nähdä ihan paikanpäällä ja dokumentoida sen miten yksi julkisuudenhaluinen,ylipainoinen bimbo heiluu lavalla ja yrittää äännellä jotain käsittämätöntä,jolla ei laulun kanssa ole mitään tekemistä.Tuo esiintymisasukin on ihan nappivalinta,kun saa ihan itse todeta raskauden turvottamat reidet ja kun vielä nännikin vilahtaa,niin mikä onkaan autuampaa