Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

08 November 2010

One Night in Stockholm

Lensin Lontoosta suoraan Tukholmaan, moikkaamaan paikallisia kavereitani ja viettämään Halloweenia :] Olin Ruotsissa muutaman päivän, jonka jälkeen palasin takaisin Helsinkiin.


UK:sta tulee vielä kaksi postausta, joista toinen on matkapostaus ja toinen käsittelee Lontoota :] Teen ehkä Lontoosta kaksi erillistä postausta! Julkaisin btw Lontoosen liittyvän Underground postauksen jo Britanniassa! Postauksia Briteistä on siis vielä tulossa ;)

Viime viikko oli ihan hirveä, enkä ole oikein saanut mitään aikaiseksi, skriivasin sentään Halloween postauksen! :) Ennen varsinaisia UK-postauksia, tällainen välipostaus Ruotsista. Käyn Ruotsissa suhteellisen usein, lähinnä kylläkin Tukholmassa.


Mihinkään Tallinnaan en todellakaan lähde enää koskaan (sekin kun on tässä ihan vieressä). Olin tänä vuonna Virossa ensimmäisen kerran elämäni aikana, enkä enää mene :)

Suosittelen Ruotsia kaikille todella lämpimästi, mieletön maa! Ja se on aivan kiven heiton päässä, itse en edes kauheasti ajattele kun olen matkalla sinne että olisin menossa ulkomaille... :) Vähän sama asia se on mulle lähdenkö täältä Helsingistä Turkuun vai Tukholmaan :D Tuo oli nyt aika huono vertaus :D

JULMUST! Nice drink from Sweden :] I liked it!

So, kaverit hakivat minut autolla Tukholman Arlandan lentokentältä, käytiin nopeasti himassa viemässä laukkuni ja lähdettiin heti istumaan iltaa erääseen mukavaan baariin :] Jossa oli muitakin kavereitamme odottamassa!

Bobby :) Kaverin koira tuli mun sänkyyn=D haha!

Kaverimme Stella on aivan mieletön, ja oli kiva piristys rankkaan matkapäivään, johon sisältyi niin junassa, metrossa kuin lentokoneessa istumista!Mötley Crüen ja Lady GaGan biisit veti neitonen aivan loistavasti! Katsokaa videot :) Mahtava fiilis! Katsoin noita molempia clippejä tätä postausta kirjoittaessani ainakin yli kymmenen kertaa :D Jäivät pyörimään päässäni... haha! Ehkäpä myös siksi koska molemmat biisit kuuluvat lempibiisieni joukkoon :p

XX1 comment:

Anonymous said...

G-Style taas vauhdis!