Latest News


Haku

February 21, 2011

Stadia, Maistraattia ja Nassu

Viikko alkaa maanantaista! Ja tänään olikin ohjelmaa koko päiväksi :)

Kävin Helsingin maistraatissa todistamassa Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin vihkimiseen liittyvää asiakirjaa.
Johanna Tukiainen aka. Jolene aka. Tuksu ft. Nassu
Johanna pyysi minut paikan päälle, koska ilman kyseistä dokumenttia ja kahta todistajaa hän ei pystyisi sanojensa mukaan menemään naimisiin lauantaina. Vihkitodistus oli pakko saada tänään, sillä myös Arto vaivautui tulemaan paikan päälle. :)

Arto Länsman ja Johanna Tukiainen aka. Jolene aka. Tuksu
Hehe, pääsimme viihdyttämään maistraatissa myös valtion henkilökuntaa, kun Arto sanoi kovaan ääneen ettei hän allekirjoita avioehtosopimusta ja että sen voisi hänen puolestaan repiä XDDDDD muahaha. Noh Jolenella oli  nähtävästi toinen, korjattu avioehto jo heti valmiina. :'D Sen sisällöstä ei sen enempään, koska se ei ole ulkopuolisten asia.

Helsinki City. Taustalla Uspenski katedraali, joka on Suomen ortodoksisen kirkon pääkirkko.
Mukana olivat myös Julia Tukiainen ja Nassu, kaksi mun lempparia! Julia ei siis ollut toisena todistajana, koska samaan sukuun kuuluvalla ei ole oikeutta todistaa. Vihkiasiakirjan todisti minun lisäksi eräs toinen Johannan kaveri.

Oli ihanaa nähdä Julia kaupungilla pitkästä aikaa.


Pääsin myös Heidin lapsenvahdiksi, hänellä on kaksi (1v ja 2v) aivan ihanaa lasta :) Oli kaiken kaikkiaan kiva viikonalku! Katsotaan miten mun Lapin reissulle käy, sillä en ole vielä täysin päättänyt viikonloppusuunnitelmistani.

XX

1 comment:

Jani Lampinen said...

Toi koira on niin hellyyttävä! =D