Latest News


Haku

February 4, 2011

BREAKING NEWS

Minut kotiutettiin armeijan varuskunnasta lykkäyspäätöksellä, sillä jalkani kantaluu ei kestänyt intin rasitusta. Kivut kantapään alueella olivat suuret.

Jalkani röntgenkuva. Harmaa alue on se kohta, jossa oli murtumaa :S :S Voin vakuuttaa että tuo sattui ihan vitusti. 
Tilannetta nyt tutkitaan. Minut laitettiin takaisin siviiliin, jossa käyn tutkimuksissa. Lääkäri, ja myöhemmin kutsuntalautakunta tai vastaava päättää että mitä tapahtuu jatkossa.

Vaihtoehtoja on käytännössä kaksi; palaan takaisin inttiin B-miehenä eli saan jalan takia helpotuksia tai sitten en palaa armeijaan enää ollenkaan ja saan C-miehen paperit, eli vapautuksen rauhan ajan palvelluksesta.

Kuva 10/2008 Turusta, jossa tapaturma tapahtui ja kävin jo siellä kuvauttamassa jalkaani ja sain lähetteen HYKS:iin
Siviilissä jalan kanssa ei ole pahemmin ollut mitään ongelmia sen jälkeen kun se on alkannut parantua. Jalka murtui Turussa. Siitä on nyt kaksi vuotta, eli tapahtumasta ei ole kovin pitkä aika. Sain tapauksen johdosta HYKS:in erikoislääkäriltä puolen vuoden sairaslomaa =D ja ihan saatanasti Panacodeja XD Koska kivut olivat aluksi suuret.

Kuva 10/2008 Töölön sairaalasta (HYKS) vuodeosastolta, jossa jouduin olemaan aluksi yli viikon!
En saanut myöskään astua kantapäällä kolmeen kuukauteen, eli käytännössä käytin keppejä about nelisen kuukautta. Kyseinen murtuma on murtumista pahin ja harvinainen (lähde: Wikipedia) ja erittäin vaativa hoidon kannalta. Tuollainen murtuma on yleensä poikkeuksetta leikattu, mutta minun tapauksessani kuin ihmeen kaupalla säästyin siltä toimeenpiteeltä ja minulle laitettiin pitkäksi aikaa jalkakipsi.


Tällaista siis :) Noh nyt tiedän että tän jalan kanssa en kauheasti voi vuorikiipeillä tai tehdä muutakaan vastaavaa, paitsi jos popsin niitä kolmiolääkkeitä etten tunne kipua XD Mutta se ei taida olla kovin terveellistä :---D


Yliluutnantti toivotti minulle hyvät jatkot sen jälkeen kun olin käynyt viemässä varusteeni takaisin armeijan keskusvarastoon. Sain tavaroiden viemisessä apuakin, koska se säkki johon survoin kaikki tavarat painoi ainakin 50 kiloa =DDD

Sotilaskoti, Vekaranjärvi
Lähdin prikaatin alueelta bussilla Kouvolaan. Olin noin tunnin Kouvolassa, katselin samalla paikallista "keskustaa". Lol :D En kommentoi sitä näkymää XDD Mut joo, aikaa kun oli ja keskusta oli lähellä Kouvolan matkakeskusta, josta siis lähtevät myös junat Helsinkiin.

Kouvolan matkakeskus.
Kouvolan keskustaa
Junani oli lähes tunnin myöhässä, sillä se oli tulossa Joensuusta, ja siellä oli silloin sähköt poikki! hoho. Noh pääsin sitten turvallisesti Pendolinolla Stadiin :)


En olisi tolla jalalla jaksannut kantaa niitä kaikkia varusteita siinä säkissä ilman maihareita ja hanskoja (jotka oli siis pakattuna siihen säkkiin) Ja btw kun saavuttiin armeijaan 10.1.2011, nuo varusteet tuotiin kasarmille autolla, eli niitä ei jouduttu kantamaan. Mutta pyysin alikessun kantaa noi mun puolesta D;;D;D;D MUAHAHAHAHAH. Kannoin itse vain telttapatjan ja rynnäkkökiväärin : D

Kouvolan ydinkeskustaa. Joku kauppakeskus jonka nimi on Hansa?=D pientä baittausta Turusta.
Suunnittelmat siis muuttuivat taas. Noh kevät menee opiskelessaan ja saan todennäköisesti nyt duunia, niistä myöhemmin lisää, ja alkukesäksi on duunit haussa. Veikkaisin että lähden jo keväällä jonkinlaiselle matkalle, ellei työt ja koulu ole esteenä :]

Kouvolan pääkatu, jos olen täysin oikeassa. Kadun nimi on "Manski", eipä siellä ollut kyllä mitään.  Lähin ruokakauppa oli S-market, josta ostin lakua ja Dr.Pepperiä.
Mieli on vähän haikea, koska olin jo tottunut inttikulttuuriin. Ja nyt KABOOM kaikki on taas toisin, siellä olin kuin jossain BB:ssä (ilman kameroita) samat tyypit, kymmenet samat ihmiset joka päivä 24/7 joiden kanssa vietin koko ajan aikaa. Mahtava kokemus. Suosittelen inttiä kaikille, kunhan on täysin terve, jalan murtumat ovat aika yleinen syy etenkin urheilijoilla että he eivät edes pääsee armeijaan. Eihän siellä ole tarkoitus kiduttaa ketään ja kärsiä järjettömistä kivuista.

Kouvolan pääkaduilla on myös hevosia :) :) :) ihanan idyyllinen ja maanläheinen pääkatu <3
Nyt kaverille leffaan! Cya <3


XX

4 comments:

hero said...

perseestä toi keskeytys :( Se ois ihan ok, jos sais C:n paperit jo etukäteen, mut syvältä ku menee iha hyvillä mielin sinne ja sit joutuu lähtee :( toivottavasti keksi jotai kivaa tekemistä keväälle!

Alec A-style said...

Niin on. Kunnon säätöä taas jälleen. Pitäis nyt keksiä koko loppuun kesään asti uutta ohjelmaa!

Mmm, murtumasta on tosiaan 2v, en oo sen jälkee pahemmi missää metsissä leikinnyt sotaa, niin en tiennyt et jalan kantapää reagoisi tolleen.

Eiköhä tää tästä :)

Hennaruusu said...

Hei kiva tää sun blogis, löysin äskön:) Mut voiei varmaan kipee toi jalka, toivottavasti paranee pian!

Alec A-style said...

Kiitti :) On kipeä kyllä. Alkannut nyt pikkuhiljaa kipukin laantumanpäin. Eiköhän tää tästä! Voi hyvinkin olla että joudun tän jalan kanssa marssimaan takaisin armeijaan :] Tosin saaneen siinä tapauksessa jotain helpotuksia (kelasin kyl säilyttää jalkani toimintakuntoisena vielä intin jälkeenkin) =D haha