Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

26 February 2011

Weekend

Mmmmm mikä sen paras aamupala kuin tuoreverigreippi :> ja Drpepper<3 yum

Päätin jättää Johanna Tukiaisen häät väliin, sillä kaikki tuli minulle niin lyhyellä aikataululla ja varoitusajalla, enkä ole itse pystynyt organisoimaan koko matkaa. Olisi ollut ihanaa nähdä Lappia ja see jääkirkko :]

Tuorempaa kuvaa, mun inttiletistä ;D;D;D en kehtaa olla ilman pipoa :'D
Kirjoitin eilen postauksen, jossa on kaksi kuvaa. Päätin postauksen julkistamisen jälkeen vaihtaa toisen kuvista nykyiseen. Tein tämän huvikseni koska kuva oli huononlaatuinen, teen näitä jälkipoistoja usein, ja ne kuuluvat kirjoitukseni viimeistelyyn. Tein illan aika monia postausluonnoksia ja kuvavaihdoksia.

Alecin aamupala<3
En ymmärrä (eikä minun tarvitsekkaan) netin keskutelupalstoilla olevia kirjoituksia jostain "salakuvasta" =D Kommentoin tähän vain: hankkikaa elämä :D. Saamien tietojeni mukaan Hymy-lehti on julkaissut kuvia Johannan puvusta jo muutama päivä sitten. Piste

Hajotakaa vain siihen kuvan ensimmäiseen pikselimössöversioon, joka on otettu puhelinkameralla ja ihailkaa toki sitä! Muahahahaha Kuvan pääasiallinen tarkoitus oli Nassu-koira, Johanna on vain taustalla, ja kuva on e d e l l e e n nähtävillä blogissani, eli mikä helvetin salakuva?:D Järki käteen ihmiset, menkää vaikka syömään ystävienne kanssa. Olen joka tapauksessa iloinen että saitte ottamastani kuvasta nautinnon :)


Muistuttaisin kuitenkin kaikkia jatkon suhteen, kuviani ei saa käyttä missään muodossa ilman lupaani. Se on kiellettyä; Suomen lakia rikkovaa ja rangaistava teko. En tietenkään mahda amatöörilatailijoille mitään, enkä aiokaan tuhlata energiaani näihin tapauksin (verratkaa musiikin laiton lataaminen netistä), mutta jos huomaan, että kuvaani käytetään toisella uutis/blogi/yms. -sivustolla ilman saamani lupaa ja sopimusta, tulen puuttumaan asiaan välittömästi.

Asia on nyt minun ja Staran päätoimittajan puolesta loppuunkäsitelty, hyvässä hengessä.Fiilikseni on tällä hetkellä sama kuin Guettan Memories videossa :) Aww tänää jotain säpinää!

XX

No comments: