Latest News


Haku

February 10, 2011

Alec's B-day Party 2010 :]


Järjestin syksyllä syntymäpäiväjuhlat, jotka kantoivat nimeä
★ Oh! Hello FASCINATION ★ Alec's B-day ツ.Pidin kyseiset kekkerit lähes tulkoon heti palattuani Yhdysvalloista, sitä ennen osallistuin moniin tapahtumiin kuten Seiskan bileristeilyyn ja Miss Plastic finaali-tapahtumaan.


Oli aikamoinen hulabaloo :)!

Halooo! Ensimmäiset vieraat olivat tulossa ;D

Kuten aina, bileissäni on tyttörakkautta <3
Fiilikset olivat muutenkin palattuani lämpimästä Kaliforniasta Pariisin kautta kylmään Suomeen, erittäin haikeat. Jouduin heti mukaan moniin projekteihin, ja sen lisäksi oli järjestettävää omat kemut, jotka pidin perinteisesti himassani! :)


Paikalle saapuivat ystävät ja tutut, joita oli yhteensä noin 30-40 henkeä.Teemana oli PLASTIC, eli mielikuvitusta sai käyttää jälleen, sillä termi voi tarkoittaa lähes mitä tahansa. Yritin kuitenkin jollain lailla yhdistää Hollywood-meiningin bileteemaan, ja siinähän onnistuin erinomaisesti! :)
Tarjosin mm. US:sta tuotuja karkkeja ja muuta naposteltavaa :p


Alec sai lahjoja<3 Mulla on vieläkin niitä skumppapulloja ja muita viinalahjoja minibaarissa XDD lol!
Kemuissani on yleensä joku hauska teema, ja omalla mielikuvituksella pukeutumisessa on aina ollut iso rooli :) Kuten aikaisemmissa Smooth Partyissa ja Super St4r Partyissa.Kyseiset kemut olivat myös vuoden 2010 viimeiset järjestämäni bileet, enkä ole sen jälkeen pitänyt vieläkään mitään partyjä, sillä olen ollut erittäin kiireinen, lähdin aika pian synttärikemujen jälkeen PietariinLontoosen ja Tukholmaan. Loppuvuosi menikin matkustaessa :] Jopa perinteiset pikkujoulut jäivät minulta vuonna 2010 pitämättä!Kuluvana alkuvuonna olin kuukauden verran intissä, mutta valitettavasti minut kotiutettiin jalkamurtuman takia, joten olen taas siviilissä! :p


Voi hyvinkin olla että pidän ennen kevät-kesää jotkut pienet kemut :) ja viimeistään syksyllä pidän jälleen synttärikemut, mikäli olen vielä silloin Suomessa! :)


Kuvan toinen osapuoli vaati kuvan poistoa, sorry ei onnistu! Suomen johtavia asianajajia Tapio Suosiluodon mukaan minulla on oikeus pitää kuvat blogissani. Etenkin kun ne on otettu kodissani ja oikeudet kuviin ovat minulla. Poistin kuitenkin pari kuvaa ko. henkilöstä - vain ja ainoastan sen takia, koska en haluaa olla missään tekemisissä kyseisen sekopään kanssa. Joustin sen verran (vaikka minun ei olisi edes tarvinnut tehdä sitä), että peitin koko henkilön kuvista. Vittu mitä paskaa :DDDD Kaikki nauraa tälle tapaukselle ja ihmiselle, kun olen kertonut tästä touhusta :D Tiedoksi: Onnekseni en ole kutsunnut sut mihinkään muihin tilaisuuksiin ja katkaisin välit juonittelujesi takia heti alkuunsa jo viime syksynä. Usko jo, en halua kuullaa tai nähdä sua missään! huh huh :::D Get A life!

Vieraita saapui bileisiin ympäri Suomea! Helsinki ja lähikaupungit olivat perinteisesti suuressa roolissa, mutta vieraita tuli paikalle myös mm. Kotkasta, Järvenpäästä ja Porvoosta asti.Paikalle piti saapua kutsuvieraita myös Tukholmasta, Los Angelesista, Turusta ja Tampereelta, mutta aikatauluni oli tosi tiukka, joten en ilmoittanut heille tarpeeksi ajoissa bileistäni, joten kyseiset vieraat sanoivat jo ennen kemuja etteivät lupaa varmasti tulla. Harmi sinänsä. Mutta kemut onnistuivat kokonaisuudessan mainiosti!

Otettiin webcam-yhteys Lontooseen ;p

TiSSi ja Suvi <3
Kaikilla oli hauskaa. Kymmenet kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. :]Panostin synttäreilläni tarjoiluihin, niin kuin aina! Tein tyttöjen avustuksella Cherry Boolia, YUM! Pääraaka-aine oli Smirnoff 40 % vodka ja muuta oheisviiniä, kuten kirsikan makuista likööriä :] ja tietenkin jääpaloja ja kirsikoita. Omaerikoisuuteni boolissa olivat jääpaloihin jäädytetyt kirsikat (; Tosin aitoja kirsikoita en saanut enää mistään syyskuun Helsingistä!!! Naurettavaa :) Oli pakko tyytyä niihin säilöttyihin kirsikkoihin.
Tarjolla oli muitakin virvokkeita, joten vieraiden kurkut eivät jäänet ainakaan kuiviksi ;))

Tissi vauhdissa.... Anna & Salaiset Kansiot osa 1. XD

Ensimmäisen kerran historian aikana minulle tuli omasta boolistani huono olo = D Join vain kaksi mukillista, ja minulle tuli sen jälkeen niin huono olo, et olin vaan "meen nyt tonne makkariin lepää, mua ei saa häiritä!" xD


Muistan kun olo oli ihan hirveä, enkä tajunnut mistään mitään, ja vain kaksi boolilasia!! :D lol. Tytöt yritti vartioida makkarin ovea että saisin levättyä rauhassa, no eihän se onnistunut kun innokkaat vieraat olivat huolissani minusta! :)
Ihan suloista xD mut ei se siinä vaiheessa auttanut yhtään, kun kaikki tuli sänkyyni häiritsemään :D haha.

Keitttooooo Viinaaaaa, tyttöjä teki mieli vähäC

En ole ihan varma kauanko lepäsin, en siis nukkunut vaan nimen omaan lepäsin että tulisi parempi olo. Sellaisen reilun tunnin? Sen tunnin aikana meidän kuvaajat olivat innostuneet kuvaamaan ihan saatanasti kuvia, joita oli yli 700 !!! :D Harmittaa kun illan alussa minusta ei saatu kovin monta kuvaa, ja lopussa ei sitten kauheasti kuvailtukkaan enää yyh.


Hmm, mitäs muuta kivaa tässä tule vielä mieleen... bileistä on tosiaankin kuukausia, en ole siis millään ehtinyt postaa tätä tärkeätä postausta aikaisemmin :/ nimenomaan matkojen takia, ja matkapostaukset oli tärkeätä postata säännöllisesti ajankohdan takia, ja niissä oli kuviakin helpompi seulia läpi. :) Tähän postaukseen liittyi tosiaan yli 700 kuvaa!! Aikaa postauksen tekemiseen, taittamiseen ja julkaisemiseen meni monta monta viikkoa, koska kaikki kuvat oli käytävä yksitellen läpi, ja niistä oli valittava ja ladattava ne parhaimmat. :)


Mutta tässä se nyt vihdoin ja viimein on! Pahoittelen erittäin pitkää julkaisuaikaa, nauttikaa kuvista :] ja fiiliksestä, joka tästä välittyy. Minulla on vielä yksi postaus rästissä - Yhdysvaltojen lähtöpostaus! Julkaisen sen kevään aikana, sillä siinä on runsaasti videomateriaalia...


Ainiin tuli mieleen että ihanat naapurini, tai vastapäisen talon naapurit kutsuivat paikalle myös virkavallan :)) koska parvekkeelta oli kuulunut kuulemma "häiritsevää ääntä", ja kello oli vasta 23 kun poliisit tulivat rappuun =DDD Mitä näitä vitun naapureita vaivaa? Eivätkö he voi tulla vain koputtamaan ja ilmoittamaan että "hei kaveri voisitko pitää pienempää ääntä" tjn :DD kuin soittaa heti jotkut poliisit paikalle, haloo?!?! Väsyneet vieraat
Poliisitkin nauroivat, eivät he edes tulleet sisälle, ja hoidin asian rapussa, eikä siihen mennyt kuin minuutin verran aikaa. Sovittiin että olisimme "hiljempaa". Lol. Siis täällä ei oikeasti ollut edes kovin meluisaa : D Nomutta tällaista! Poliisit kävivät moikkaamassa minua myös viime vuonna, jolloin pidin "Purple Rain" synttärikemut :) :DD haha se on jo jonkinlainen perinne XD Tosin silloin he onnittelivat minua ja tulivat myös sisälle asti! :D Nyt ei herunut virkavallalta synttärionnitteluja ;/ yhyyh


Anyway, tämä poliisi-osio oli loppukevennystä :) Pirskeet jatkuivat aamun asti. Menin itse nuQ joskus 3am :D Osa kavereista jäi olkkaariin chillaa aamuun asti : D hehe. Päivällä kun herättiin kaverit auttoivat siivooamaan. Jenni jäi kanssani siivomaan vielä iltaan asti ja samalla chillailtiin ja tilattiin pizzat jne. :]

..ja asunto oli tietysti entistä puhtaampi! ;D :]

Tytöt tekivät bileiden aikana pientä pintasiivousta :] Isot Kiitokset Suvi ja Jenni!
Synttärihierontaa Suvilta <3
Näin:) Pakko mennä nukkumaan, sillä minulla alkaa perjantaina koulu! Jippii :) En ole käynyt siellä... hmm en kehtaa edes sanoa miten pitkään aikaan XD Mutta kursseja siis riittää ja oon ihan innoissani et pääsen taas intin jälkeen opiskelemaan :)))

Eiseolepihvi
Olin nukkumassa ja nää tytöt touhusivat jotain keskenään josksu 5am? :D heheh ;D;D;D


XX