Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

09 April 2012

★ New Year Party 2012 ★ @ NICE, FRANCE

Uuden Vuoden 2012 vaihto sujui kivasti Ranskan Rivieralla Nizzassa!


Vietin Uutta Vuotta ensimmäistä kertaa lähitulevaisuudessa muualla kuin Suomessa.

Tää on ovela tapa merkitä mukit bileissä! Taidan ottaa tästä idean ;>>
Ranskassa Uusi Vuosi ei ole niin "isojuttu" kuin esim. Suomessa, jossa katsotaan koko ajan kelloa kun puolen yöhön on enää minuutteja jäljellä! Odotin siis enemmän, koska mulle UV on oikeasti yks isoimmista juhlista.


Ranskassa se ei ollut justiinsa ja kippisteltiinkin koko illan aikana ilman sellaista maagista fiilistä että että NYT KELLO ON 00 SKÅÅL!


Silleen sääli, mutta "maassa maan tavalla" ;P Hauskaa kuitenkin oli ja ainutlaatuinen kokemus! Harkitsin pitkään Pariisin ja Lontoon välillä, ja päädyinkin Uudeksi Vuodeksi Nizzaan! Mun suunnitelmat menee juuri näin. (mitkä suunnittelmat?!) Elämä vain vie, välillä tuo :P

Saavuin Nizzaan junalla joskus 17 aikaan ja lähettiinkin asemalta suoraan frendin asunnolle. Sinne tulivat ekat vieraat, joiden kanssa tehtiin pikkusnackseja! Muut tyypit tuli sitten myöhemmin.

Shamppaanja ei siis korkattu, vaan vedettiin koko illan aikana Limoncelloa ja Venäläistä vodkaa! :o Erittäin eksoottista : D Aitoa venäläistä vodkaa Ranskan Rivieralla, haha!


Russian Vodka in French Riviera omg!
Limoncello
Limoncello on italialainen viina, sellainen sopivan makea ja hyvä!


Shamppanjapullo korkattiin vasta joskus 1-2am ulkona. Vaikka yritinkin saada kaikki ulos tasan 00.00, mutta kellään ei ollut kiirettä : DD Ranskassa se ei oo niin justiinsa;>


Pitäisi laajentaa ranskalainen rento asenne myös itseeni! Vaikka olen kyllä jo valmiiksi tosi rento:p mut silleen kun mä stressaan usein mulle tärkeistä jutuista, ja vaadin yleensä itseltäni erittäin paljon etten ehdi edes kunnolla nukkumaan (deadlinet), niin jos ne asiat miettis aina silleen rennosti! Toisaalta jos ottaa liian kevyesti ei tuu hyvää jälkeä eikä tavoitteita saavuteta.


Anyway kivaa oli :) Uuden Vuoden päivä 1.1.2012 alkoi kivasti Monacossa!


Ainutlaatuinen tapa aloittaa vuosi ;D Tänä vuonna tapahtuu jälleen tosi paljon.
Muutosten vuosi 2012!


XO

No comments: