Latest News


Haku

June 12, 2010

Koulupäättärit Turussa @ PINK LIMOUSINE

Heips


Kävin pyörähtämässä lauantaina kesäkuun ensimmäisellä viikonloppuna Turussa päättämässä ja juhlistamassa kouluni loppua :)

Saapuminen Turkuun
Jouduin heräämän tosi aikaisin :o Koska Turussa piti olla jo klo 13, eli lähdin Helsingistä junalla klo 11.

Hoidin meille harvinaisen, Suomen ainoan Pink limusiinin. Limoun kuljettaja oli kertonut minulle että hänellä oli aivan kauhea tappopäivä, hän oli aloittanut ajot jo aamu 7 ja ne päättyisivät vasta siinä 00 jälkeen!


Autohan on Helsingin alueelta, mutta silti se ajoi jo heti aamusta Tampereelle, ja sieltä sinne Turkuun ajelluttakseen meitä, jonka jälkeen auto ajoi parin pikkumestan läpi Stadiin!  Kaverini olivat kertoneetkin minulle, että näkivät kyseisen auton illalla Helsingissä =P


YaP! Auto oli magee kokemus! Limusiinit ovat minulle tuttujuttu vuosien varrelta, mutta pinkki limouajelu oli ihan eka kerta! Mä rakastan kaikkia limusiineja:) Paitsi - Hummerilimusiineista en oikein digaa, musta ne on tosi rumia.


feat. Aleksi Rusi

Turkulaiset eivät selvästikään olleet tottuneet limusiinikulttuurin ja meidän automme oli heille huikea näky, sen huomasi jengin tuijottamisesta. Moni jäi jopa vilkuttamaan minulle ikkunasta, kun olin avannut ikkunnan. :] aww

Turkulaiset kuvasivat meitä.

Turun tori, keskusta






Koska kyse oli LimouPartyista ja jatkoista, mukana oli tietenkin vähän alkomahooolia :) Tein suuren arviointivirheen, kun kippasin Ruotsista ostamani minttuviinaa (1/2L) kolmessa vartissa alas..


Turun jokimaisemaa, taustalla Turun tuomiokirkko








Olo ei ollut ajelun päättyessä todellakaan mikään maailman virkein=D XoxOXoxo. Nojoo tuli vähän huono olo:D Mutta kyllä se siitä, harmi vain että turkulaiset kaverini halusivat lähteä jo ennen klo 17 aikaan jonnekkiin vuokrataloon, joka sijaitsi vielä puolen tunnin dösämatkan päässä Turusta!


Olisin halunnut jäädä Turun keskustaan, ja minun oli tarkoitus nähdä paljon turkulaisia kavereita, kuten esim. Emilian, Jussin ja Sebun! Mut kun mulla oli hituC paha olo niin siinä vaiheessa mua ei kauheasti kiinnostanut mikään sen tunnin ajan, menin vaan muiden mukana sinne mihin he minut vei...





Magee cruissi, jota kesti vain sen kaksi tuntia :) Ajelun jälkeen oli kyllä erittäin booring, olisi ollut järkevää jäädä keskustaan chillaa, koska ne vuokratalo"bileet" olivat vähän booring!:D




Oli kuitenkin mukavaa nähdä pitkästä aikaa pikku-Anttonia! Muutkin Aleksin kaverit olivat mukavia, etenkin Briitta, joka myös kuvasi meidät, oli todella mukava!



Turkulainen tuli kättelemään ja moikkamaan
Hän halusi myös halauksen

Turun reissut on tältä erää ajeltu. Olen ollut nyt lyhyen ajan sisällä ~5 kertaa siellä! Katsotaan jos pyörähdän siellä taas ensi vuonna uudestaan.




Briitta
Joo olo ei ollut enää ajelun päätteksi hyvä;D

ZzZZz älkää häiritkö mua
Mentiin tosi kauas keskustasta bilepaikkaan!





Pikkubro Anton<3
Suihkuun!


Btw limusiinista puheen ollen, juteltiin kavereiden kanssa että vuokrattaisiin limou koko illaksi ja pidettäisiin LimouPartyt, ja tietenkin täällä Helsingissä.;D


Lähden käymään heinäkuun aikana ainakin Tampereella ja Tukholmassa, muitakin matkoja on tulossa, nitten ajankohdat ovat vielä auki :) Elokuussa on luvassa erittäin huikea 2-3 viikon matka! Siitä lisää myöhemmin.;)

Kesäduunini graafikkona alkoi tiistaina ja olen siis kokopäivätöissä elokuun alkuun asti! :]


Tuleva viikonloppu menee täysin frendien parissa, nään Raxun, Miian ja kaikkia muita siistejä tyyppejä!

YapYap! Maanantaina Tallinnaan kolmeksi päiväksi. Kaksi yötä 4 tähden Forum-hotellissa ;))


Mut Hey guys heippa, lähden tästä suihkuun, lenkille ja ulos! 

Olen tehnyt lukuisia PR-keikkoja liittyeen limusiinien hostamiseen; VIP-isännän ja Limusiini Hostin -keikkoja.

Tarvitsetko hyvän ja kokeneen Hostin tai 
PR-henkilön tilaisuutesi?

Ota yhteyttä! Sähköpostini ja muut yhteystiedot löydät ALEC-sivulta. 

Keikkatiedustelut suoraan sähköpostiini a-style[ät]wippies.com .


Löydät lisää kuvia edellisistä PR-keikoistani IRC-Galleria- ja Facebook-profiileistani.



8 comments:

Anonymous said...

Jälleen mahtava postaus =) Ihana tyyli ja kivat huvit... onks toi sorsan näköinen valkofarkkuinen tyyppi joku sun kaveri???

Alec A-style said...

Kiitos :)
Kuka sorsan näköine, Aleksi?:DDDDDD haha

Anonymous said...

Mitä / missä opiskelet?

Alec A-style said...

Opiskelen viestintää korkeakoulussa.

Jenni said...

hei vähän siisti limusiini, tais olla kivaa :D??

Alec A-style said...

Eyy, limusiineissa on ain kivaa jos on oikea posse messis! :)

Anonymous said...

hei!

pakko korjata, mutta ei ole suomen ainut pinkki limusiini. Savosta löytyy nimittäin kans.
Ihana yksilö varmasti tämäkin.


-onneli-

Anonymous said...

Peppi Svarholt mikä lienee kuitenkin asiaan: mitä helvettii sä selität? taitaa vähän vituttaa ku et oo ite onnistunu pääsemää mihinkää erikoisen hyviin piireihin nii pitää tulla avautumaan toisten blogeihin. :D

Sä näköjää pystyt jopa haukkuu muita ilman et tunnet niitä? Kai tajuut et loppupeleis sä vaa nolaat ittes.. Et sulle ei voi muuta sanoa ku herää! hyppää mereen! päästään kaikki helpommalla.