Latest News


Haku

June 4, 2010

TUKHOLMAN KESÄ @ Matka Ruotsiin

Hallå!

Det var riktigt riktigt roligt att resa i Sverige!
Eli aivan mahtava matka, josta ei puuttunut ainakaan jännitystä tai dramaattisia käännekohtia :DD ★


Lähdin Vuokin metrikseltä kohti keskustaa. Matkalla näin nopeasti äitini, sain häneltä vähän matkakassaa=)
Helsingin ihana metro
Lopulta näin Jadan Kompassilla ja Eemi tuli Kampista perässä. Siitä sitten lähdettiin sporalla kohti Olympia-terminaalia. Laivamme Silja Serenade lähti klo 17.

Kompassi

feat. Jada Kompassil, venattiin Eemiä.
Matkaposse ja oheismatkatarvikkeet.
Helsingissä satoi vettä :o

Jo lähtöselvityksessä oli pientä draaman poikasta, kun Tallinkin typerät ikäsäännöt alkoivat hyppiä varpailemme. Heillä on risteilyillään ikärajana K21 !! ja Reittimatkoilla K18, onko tässä mitään järkeä?

Siljan Olympia-terminaali


No jouduttiin peruuttamaan Jadan lippu. Hän osti halvimman reittimatkalipun, ja tuli sen jälkeen hyttiimme. :D Vähän järkeä näihin juttuihin Tallink Silja!! Jäi tosi paska maku koko teidän henkilöstöstänne.

Trevlig resa

En saanut hyttiovea auki=DD ahh ihana Promenade-hytti <3


Noh matka pääsi jatkumaan sentään! Laivalla oli kivaa, mentiin heti Siljan Buffettiin, mut ei päästy ku oli täyttää. Varattiin aika seuraavalle kattaukselle, joka oli klo 20. Mentiin ennen sitä katsomaan Markon ensimmäistä Drag-esitystä.Alec på Taxfree Shop

Ystäväni Eemi Lamberg ei ole selvänä.

Marko vetää Tina Turneria :D Aw
Vähä GaGaa vaihteeks


ObS!

Sit kun päästiin buffaan, istuttiin siellä sen kaksi tuntia, ruoka oli hyvää! yum yum ;)) Juotiin Jadankaa punkkuu, Eemi veti sitä kusilitkua aka bissee...Mun alkuruoka! Oli hyvää ;) noi pikkukalat oli kyl pahoja ja simpukatkin päätyivät Eemin suihin.
Jadan alkuruoka
Eemi "Lampun" ruoka=D toi ei kuulemma lopulta maistunut.
Mun pääruoka! Parsat nam<3
Okay, mun jälkkäri=DD nam
Eemi söi katkaravun.

Jadan herkullinen jäkiruokalautanen. Etenkin tuo ruskea pökäle oli puoleensavetävä.
"Kolmen hengen" viinilasit.
Loppulasku

Mä söin itseni ihan ähkyyn:D se oli hirveä olo...:D käytiin sit vielä Tax Freessä ostamassa juomia, ja mentiin katsomaan Markon aka. Miss Divetin esitystä. Se oli iha ok, oon tosin nähnyt suurimman osan Markon esityksistä jo aikaisemmin, paria uuttaa numeroa lukuun ottamatta.


Ystäväni Jada on söpö <3
hyttinäkymämme!
Herra Vainio
"Tina Turner"
Marko tais olla puutteessa? Pani lattiaa:DD

This Is It


Oi mä lennän

YUM

Okay! herätys ZoOZozozOZOmG! aamulla piti nousta jo 10 Suomen aikaa, Ruotsissa olimme klo 11 Suomen aikaa, eli kybältä paikallista aikaa.


Itämeren armoilla <3

Jassu ei päässyt meitä vastaan koska hän oli duunissa, ja hänellä oli tärkeä asiakastapaaminen koko päivän. Mentiinkin suoraan kohti Tunnelbanaa aka. Metroa.

Hmmmmmmm

Haloo, herätys
Aa okei, no sinne sit!

@ Gärdet (samalta assalta juostiin Eeminkaa terminaaliin ku tultiin bäkkii)
Hej


Tein havainnoin, että ruotsalaiset metrot ovat kivempia ja paremmannäköisiä kuin Helsingin.
Jada luki ruotsalaista Metroa
Ruotsin Romanian kerjäläinen
Seikkailtiin Stokiksessa ja aika meni tosi tosi nopeasti.. ei ehditty ees käydä kauheasti missään, enkä kyllä oikeastaan ostannutkaan mitään :e Olen kuitenkin lähdössä kuukauden sisällä pariksi yöksi Tukholmaan ja Lontooseen et silloin sitten :)

Suomeenkin juuri rantautunut Weekday!
Weekdayn yläkerrasta.

Kaiken lisäksi en ottanut edes kauheasti rahaa mukaan, mut iha riittävästi että pärjäisin itse. Rahoistani suurin osa kuitenkin kului lainaan antamiseen, sillä Jadalla ja Eemillä oli mukana joku 50 €!! :D Kuka lähteen Ruotsiin pariksi päiväksi mukanaan pari kymppiä? Eemi on vieläkin mulle pystyssä :D lol.

Tykkään kiipeillä

Ei sipsejä isoperseisille

Tukholmassa ja Ruotsissa sattui olemaan kyseisenä perjantaina lukiolaisten penkkariajot :D oli jännää, jengi vaan dokasi autoissa ja soitti musaa:D Suomen penkkariajoihin verrattuna suomalainen versio niistä on kuin autoissa olisi lastentarhaikäisiä:DD Ruotsi<3<3

Ruotsalaiset penkkarit


Jag vet inte.

Mua ja Jadaa tultiin kuvaamaan kaksi kertaa, eka oli jonkun koulun joku "Fashion"-projekti, johon he halusivat meidän kuvaamme:D ja toinen oli joku random dude joka vaan halusi kuvata:DD haha

Jada tukholmalaisessa Mäkissä
Elävä patsas tjn?
Helsinkiinkin on taas tulossa pitkiä kaksoisnivelbusseja! Tai on jo vissiin pari testikäytössä.
Näitä Design-myymälöitä Tukholma on täynnä! Oispa Helsingissäkin näin. Mut Suomessahan kukoista tämä Tarjoustalo från Kervo -kulttuuri.
Lähtö Suomeen ei ollutkaan enää niin joustava kuin tulomatkalla =DDD
Jadahan osti Suomesta reittimatkan menolipun...ja oletti että ostaa Stokiksesta paluulipun=D Terminaalin tiskillä ollut virolainen myyjä vastasi tylyn iloisesti "EJoOLe"=DD Eli Jada ei aluksi meinannut päästä pois.

Yritettiin aluksi ostaa Jadalle lippu keskustasta..mutta

Onneksi Riitta soitti Suomesta käsin Siljan asiakaspalveluun, sanoi pari valittua sanaa ja johan sieltä irtosi heti Jadalle lippu.Tommoinen tosi kätevä kylmäpussi pulloille!
Nii no Jada lähti terminaaliin tuntia ennen meitä, koska sen piti kuulemma lunastaa lippunsa aikaisemmin.


Jäätin Eeminkaa hengailee Stadiin aka. Tukholman keskustaan. Lähdettiin vasta 40 min. ennen laivan lähtöä Satamaan, joka oli vain kolmen metropysäkin päässä eli lähellä. Vaikka lähdimme ajoissa, niin Tunnelbana hajosi matkalla, ja jouduimme odottamaan yli 10 min!! Siitä siiten alkoi dramaattinen kääntemme XDDJadan kuvaamia kuvia meidän "kohtalosta"=DD Jada siis kuvasi Silja Galaxyn huvikseen, kun se oli saapumassa Turusta satamaan:D Ei se tiennyt (puhelimesta loppui akku) että myöhästyimme Eemin kanssa ja oltaisi tulossa tolla laivalla takaisin...
Lipunmyyjän kone hajosi Tunnelbanassa joten siihenkin meni joku 5 min. ennenkuin päästiin itse metroon. Jäimme Gärdenissa, ja juoksimme koko matkan terminaalille, oikaisimme junaraiteiden yli ja kiivettin piikkilanka-aitojen yli, mutta se ei rittänyt. Myöhästyimme laivasta. Vaikka olimme terminaalissa tasan klo 17, laivan ovet oli kuulemma ehditty sulkemaan juuri kun saavuimme paikalle.

Vittuuntunut ja väsynyt ilme. Tossa portissa meille sanottiin että myöhätyimme. Samasta portista lähdimme kohti Turkua.
=DDD söpöä! Noh jouduimme ostaa uudet liput, ja kaiken lisäksi Silja Galaxylle, joka lähti Turkuun...... koska seuraava laiva Helsinkiin oli vasta vuorokauden päästä=D

Ruma laivamme. Se oli kirjaimellisesti tosi tylsä ja kamala, vaikka olikin lähes 20v uudempi kuin Silja Serenade. Silja Galaxy on täysi kopio Tallinkin Baltic Princess:sta, joka on mielestäni tosi mauton.
Road to the Hell
E-luokan "luxus", hyttimme, irtosi 600 kruunulla, suosittelen kaikille jotka haluaa räjäyttää päänsä!
Ei siin sit. Ostettiin halvin Ö-luokan lippu, joka oli suoraan yökerhon yläpuolella ja koko yön ajan kuului ihanat bassotukset! Kanssamatkustajina jaetussa hytissämme olivat joku tsinkki opiskelija joka ei puhunut edes suomea ja joku hielle haiseva vanha mies, joka kuorsasi koko ##%¤#% yön!!

Silja Galaxyn pääaula
Jee! Mennäänkö leikkimään
Mua vitutti hituC joten meninkin suoraan nukkumaan, mut en voinut nukkua koska koko ajan kuului melua. Sain tarpeekseni siinä 5 aikaan aamulla, pakkasin kamani (tai lähinnä takin, kun kamathan jäivät Silja Serenaden hyttiin), ja lähdin hytistä pois.

Aamupalani=D Salaattia ja munakokkelia <3
Aamupala alkoi 6, kävin syömässä, ja 6.30 aukesi Taxfree, josta kävin hakemassa jotain pientä ja 7 laiva olikin jo Turussa!

Turussa olisi ollut kivaa nähdä tuttuja, mutku saavuin niin aikaisin ja kaikki nukkuivat:D Pääsin satamasta lastenlipulla (ylläri again) torille, ja torilta rautatiesasemalle!Turun satama. Taustalla Turun linna :o

Odotus oli pitkä:DD Reli tunti. Noh sit ku pääsin junaan, nukuin siinä vähän aikaa, ja kun pääsin kotiin asti sammuin heti ja nukuin kaikki univelkani pois!!:D XXOxoOXO mut minusta matka oli just siisti, vaikka olikin vaikeita kohtia, se oli joka tapauksessa täysin erilainen kuin muut matkat. Persoonallinen, jollaista täysin samanlaista ei varmasti tule koskaan vastaan :)

Oi, turkulaiset toivottavat matkustajille monta kertaa tervetuloa=DD
Eemistä en tiedä, se jäi menkkapilluna siitä ku myöhästyttiin laivalta:D Ainiin ja Jadahan ehtii siihen Helsingin laivaan.. se olikin ihan ihmeissään missä olemme, koska sen puhelimesta oli loppunut akku =DD
Lapsilippu dösä
1,5 € makkara, anyone? Heti aamu 7:lta?
Turku, Åbo

Loppu kaikki hyvin! Huomenna lähden näkemään ystäviäni Turkuun ja parin viikon päästä menen jälleen Tukholmaan, tosin kokoonpano tulee olemaan täysin eri.Heippa! Olipa pitkä matka. Ensi kerralla koitan ehtiä samaan laivaan, niin pääsee vaivattomammin kotiin ;)

Adios Boys And Girls! Nyt nukkumaan. Huomenna siis lähtö Turkuun klo 11 junalla :) Aiheesta, matkasta, ja mitä siellä tapahtuu voi lukea lisää The SPRING ROMANCE postauksestani.Palaillaan :]


6 comments:

Alec A-style said...

Sry kaikille kirjoitusvirheistä, kirjotan yleensä aika nopeella tempolla, enkä ehdi oikolukea kaikkia tekstejä ennen julkaisua.. ;/ Yritän parantaa tapani<3

Anonymous said...

Yritätkö olla itseironinen? Ostatko itse paljonkin vaatteita Suomessa Design districtiltä? Tuskinpa, eiköhän sun vaatteista suurinosa ole H&M-kamaa, eli eipä sekään kovin epäjunttimaista ole.

http://www.designdistrict.fi/

Luulis että tuolta jotain vaatteita löytyy jos oikeasti haluaisit olla muodin edelläkävijä etkä massaa, vaikka hienoa että luulet pukeutuvasi tosi uniikisti. Toki myönnän että pukeudut paremmin kuin keskivertosuomalainen.

Alec A-style said...

Hieno mainosyritys Designdistrict-sivustolle, jätit myös sopivasti tilaa linkin väliin, hienoa!

En jaksa edes vaivautua vastaamaan tällaisiin anonyymi-viesteihin.

Vaivaudun sen verran, näössäsi on vikaa, ja erittäin paljon, jos tosissasi kuvittelet että ostan vaatteeni H&Msta, en omista tällä hetkellä ainuttakaan vaatekappaletta H&Msta. Ostan sieltä silloin tällöin koruja etc.

Olen myös ollut H&M:llä duunissa, en silloinkaan käyttänyt heidän vaatteitaan.

"... jos oikeasti haluaisit olla muodin edelläkävijä etkä massaa.."
mitäjos mulla on ihan oma tyyli, ei mua kiinnostaa olla joku, olen oma itsensä? Kiitos kuitenkin kantaa ottavasta kommentista! Suosittelen jättämään palautteen ensi kerralla omalla tunnuksellasi, mutta jos et uskalla be my guest.

d_jesse said...

Hei anonyymi kelaa ny ittees, eks uskalla niiku kirjottaa nimelläs tms..? Vai onks toi alec niin pelottava bodari et pitää "salaisena" laitta tänne tollastvitun avautumist? Ja sen verra mitä alecii tunnen ni ei sen tarvii ostaa sen vaatteit h&m:lt sil on kato varaa vähä parempaa laatuu ku tod,näk. Teikäläisellä. Eli siinä vaiheessa kuin vaihdat ne trikoot pois yltäsi niin tuu sit avautuu.

Anonymous said...

ihana :) Oot söpö ja sulla on kiva tyyli. Älä välitä noista kateellisista ihmisistä.

Anonymous said...

Alec, Silja Galaxy on ennemmin tehty kuin Baltic Princess. Mutta kivan reissun teitte ;)