Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

25 June 2010

Kurkkaus arkipäivään

ZOMG!

Keväällä viikon pyörineen postauskyselyn tulokset osoittivat, että suurin osa teistä (35 %) haluaisi minun tekevän vähintään 3-4 postausta viikossa! Osa tosin katsoi että 5 tai yli 7 olisi myös kivajuttu (40 % äänistä). 25 %:lle 1-2 juttua/viikko olisi riittänyt.


Tähtään vähintään kolmeen postaukseen per viikko! Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille:)

Suurin osa teistä on jo varmasti huomannut blogini uuden sivun! ALEC-sivu, joka löytyy heti blogini navigointipalkista ylhäällä! Kyseistä sivua on toivottu, ja nyt se on julkaistu! Sieltä löydätte paljon lisätietoa minusta :)

Käytiin ystäväni Raxun aka Ragnar Orav kanssa toissapäivänä kesäduunipaikassani duunamassa sille parit mallikortit! Raxun omaa blogia voitte käydä lukemassa tästä.


Olin toositositosi väsy kyseisenä päivänä ja iha räjähtäneen näköinen, mut ei ollut aikaa käydä himassa:D koska korteilla oli kiire, sillä Raxu tarvitsi niitä perjantaiksi koska se lensi tänään muutamaksi viikoksi Lontooseen! PoW.

XxoXo. Duunivaatteissa (lukuun ottamatta hupparia ja plehoja).

Raxu haki mut ekaa taksilla Kalliosta, sit mentiin Stadiin, tsekkailtiin vähän mestoja ja lopulta mentiin tekee noi kortit :) Sillä oli omat kuvatiedostot valmiina, eli mun ei tarvinnut kuin vain asemoida ja visualisoida kortit arkkeihin.

Tulostuksen jälkeen kortit piti jälkikäsitellä, eli mm. leikata etc!
Tuosta videoclipistä näkee miten homma menee ;)


Ilmoitusluontoinen asia: Mun ääni kuullostaa kaikissa videoissa ihan erilaiselta mitä se luonnossa on=D En tajuaa mistä se johtuu, mut näin se on:DD haha, hauskalta se ainakin kuullostaa.. ei ainakaan tunnista et tossa oisin minä puhumassa :---------D


"Rankan duuniurakan" jälkeen lähettiin safkaa, ostettiin ruotsalaisia mansikoita ja ruishampurilaisen! NaM <3


Olin kotona vasta joskus tosi myöhään..ja seuraavana päivänä taas aamuksi duuniin ahh<3


Jejee tänään on Juhannus, mut mä en ole ikinä digannut Juhannuksesta, musta se on niin turhajuttu. Turha hypetystä koko juttu! Frendien kanssa voi kesällä grillailla ja viettää aikaa koskavaan! Olisi pitänyt lähteä Raxun kanssa Lontooseen, pakoon koko juhannusta!muah.

Sain kutsun, ja minut halutaan huomenan RMJ:een, mutta se on vielä harkinnassa, että menenkö :)

Muistakaa päivittää kesävaatekaappinne viimeistään nyt !! Nelly:sta saatte vaikka mitä kivaa! Hey ne ALENNUSMYYNNIT ovat jo jossain alkaneet! Kunnollahan ne starttaa vasta sunnuntaina :) Kaikki siis tonkimaan Nellyn virtuaalisia vaateosastoja.

Hola!


2 comments:

Anonymous said...

ALeC<3

Anonymous said...

hah, jos et tiennyt niin oma ääni kuulostaa erilaiselta millaisena sen itse kuulee.