Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

28 June 2010

RMJ 2010 Raumalla!

Heippa kaikki:)

Palasin eilen sunnuntaina takaisin kotiin Raumalta ja oli kyllä erikoisin Juhannus ikinä! ;)


Olin Seiskan kutsumana Raumanmeren Juhannus -festarilla eli tutummin RMJ '10:ssa ! 

Pysähdyttiin matkan varrella muutaman otteeseen. Matka oli pitkä, ajettiin Raumalle taukoineen reilu 4 tuntia!
Meidät haetiin Raumalta lähetetyllä limusiinilla Helsingistä ja kuljetettiin suoraan paikan päällee. Kyseinen limusiini oli jo vuosien varrelta tuttu, sillä se on Suomen pisin, ja oli aikoinaan lempilimusiinini, jota oon käyttänyt paljon (;

Suomen pisin.

RMJ:ssa oli iha parasta! Tosin olin pettynyt kun ei se ollutkaa enää samanlainen kuin joskus 5v sitten, jolloin paikalla on ollut kuulemma yhteensä lähes 100 000 kävijää!

Median edustajat olivat paikalla odottamassa meitä. Huh kunnon mediamylly, jäin yhes vaihees jumiin:DD

RMJ:n esiintyjät Johanna ja Julia Tukiainen ja toimituspäällikkö Jari Peltomäki!


Paikalla oli jonkun verran kavereita ja tuttuja:) Essi, Viivi, Noora, Jari Peltomäki, Eeva Jaakonmaa, Marko Divet Vainio ja muut! Tuttuun tapaan samoissa paikoissa hengasi myös Martina Aitolehti, Aso Alonso, Sauli Koskinen etc! Oli tosi mukava nähdä monia pitkästä aikaa:) Kun tässä on ollut tosi kiireinen toukokuu, ja alkukesä :)

Backstage. Martina Aitolehden tanssiryhmä.
Martina Aitolehti

Ryhdikäs asento
Minulla oli paikalla oma kuvaaja, joten kuvia on vähän joka kohdasta ja tilanteesta! Itse en käytännössä kuvannut mitään. Keskityin juhlimiseen :)

Meille oli tarjolla ruokaa ja juomia :) Itse söin koko päivän kirsikoita ja mansikoita! nam<3
Marko aka. Miss Divet Vainio juttelemassa esikuvansa Johanna Tukiaisen kanssa.
Eeva Jaakonmaan ja Miian kanssa juttelemassa tuhmia Backareilla :D
Paparazzi tuli suoraan olan takaa =D
Ilma oli tosi lämmin ja muutenki aurinko paistoi kokoajan:) Illan mittaa tuli viilempää, laitoin Helsingistä lähtiessäni tommoset shortsit ja BC:n T-paidan.. musta shortsit sopivat hyvin festarikesään:p farkuissa ois tullu kuumaa : D

ft. Maisteri Frangén!
Noora Salolla ja Viivi Suomisella oli ongelmia päästä VIP-alueelta artistien Backstage-alueelle.
Murut Essi, Viivi ja Noora <3
;e
Siinä se päivä meni tositosi nopeesti:) Loppuillasta tunnelma tiivistyi je jengi alko suunnittelee jatkoja! Kaikki lähti paikalliseen clubiin, Hoviin, joka olikin tosi täynnä ihmisiä :) Mieleenkiintoisinta oli et siellä oli kaikenikästä jengii! 18veestä aina johonki 50+v!

Wille Wilenius, Eeva Jaakonmaa, Johanna Tukiainen. ja meitsi!
Essi voitti Pokerissa tommoisen Pokeripelin:D wiu :)!
feat. Aso Alonso ja Martina Aitolehti
Illansuussa festarialueelle ilmestyivät kuokkavieraat aka Turhiset aka hyttyset! Ja jalkani ovat tällä hetkellä ihan hyttysten syöminä:DD haha kiva raapia näitä ku kutittaa XD

Tällaisilla busseilla RMJ toi ihmiset festarialueelta kaupungille XDDD
Tein erikoisen ratkaisun loppuillasta yhdessä Essin kanssa, joka oli vielä ajokunnossakin;D Lähdimme pilkun jälkeen (4.30) suoraan Turkuun autolla! Raumalta Turkuun oli vain noin tunnin ajomatka:) Kun taas bussilla Raumalta Helsinkiin kestäisi 4 tuntia!! Kun sieltä ei ollut suoraa reittiä Helsinkiin, eikä juna-asemaa.

Bar "Club" Hovi
JOO
Paikallinen Cowboy! ::D
Öö joku baarikoriste ulkona? XD
Päästyämme Turkuun, menimme Essille vihreelle teelle. :) Hänkin on suuri vihreän teen ystävä! ja Lähdinkin heti ekalla aamujunalla Turusta Stadiin 6.28 :) Olin himassa siinä 9 aikaan...ja menin heti nuq ;DDD haha

Johanna Tukiainen istahti lepäämään

Hyvää kesää kaikille Seiskan lukijoille! :)
Tosi kiva reissu..oisin jäänyt pidemmäksiki aikaa Raumalle, tutustuu uusiin tyyppeihii etc, mutku mulla on heti maanantaiaamulla duuni :( ja lähdenkin tästä nukkumaan jotta ehtisin nukkuu ees vähäsen.. :)Öitä kaikille ja tutustukaa vaikkapa samalla uuteen ALEC-sivuun ja ottakaa tarvittaessa yhteyttä :) pUSS!5 comments:

Anonymous said...

aww Alec oliko kivaa :)?

Anonymous said...

hihi, kiva että oisit jääny raumalle pidemmäksi aikaa, jos olisit voinut : )) Itte asun raumalla, ja kannattais käydä kattomassa vanha rauma... ja sitten torilla cafe salissa (:
Oot ihana Alec<3 pusuja! :D

Anonymous said...

vai että suomen pisin?

Alec A-style said...

Oliko kyl kivaa!

Joo harmi etten ehtinyt jäämää pidemmäks aikaa, mtu en voinut:D ku ma oli duunia...ja sain kätevästi aamuyöllä Essiltä kyydin.. :D oli pakko tarttua tilaisuuteen, voi kiitos :)

Anonymous said...

Joo, himo! Limusiinilla rauamalle ja vietit aikaa julkkisten kanssa. Kelpais mullekkin! :)