Latest News


Haku

February 20, 2014

Matkakauden avaus @ STOCKHOLM

Med en Vän < 3 puss
Stockholm, Sweden
Eihän lentäminen ole mitään ilman asianmukaista loungekäyntiä!!!! ; >
Lentokenttien lounge-taso on todella vaihtelevaa sorttia! Täältä sai ainakin perusdrinkit ; D
Olen jonkin sortin ruokagastronomi, korkealaatuista sen pitää olla! Mikään ei voita tuoreita hedelmiä ja nenäsi edessä paistettuja vohveleita!
Vuoden ensimmäinen matka suuntautui perinteisesti Tukholmaan. Olen avannut matkakauteni tälleen Ruotsista jo vuodesta 2010 lähtien! Tätä kirjoittaessa, Suomi voitti juuri äsken Venäjän Jääkiekon Olympiakisojen semifinaaleissa 3-1. Mikä parasta, Sotshista tuli tänään hiihdosta yksi kulta ja yksi hopea! o/

Nojoo takaisin aiheeseen. ;P Rankan ja viimeisen kouluvuoden vuoksi matkustelukuvioni ovat hyvin rajalliset, eivätkä itse matkat kovin pitkäkestoisia. Tämähän on vain väliaikainen vaihe elämässäni! Olin tällä kertaa Tukholmassa vain neljä päivää. Seuraavaksi kevään mittaan tulevat ainakin Pariisi ja Pietari. Muu aika menee täällä Koto-Helsingissä koulujutskien etc. parissa...
Bontzo < 3 Julian kulta on muuttunut Jassun kullaksi
Tää koirarotu on ylilutune! XD
Bobby < 3
Koetestaamassa Jasmine Tukiaisen kauneusstudion uutta peiliä ja tuolia < 3
Stressiä kyllä riittää vaikka muille jakaa, mutta rankka työ kyllä palkitaan. Sain viime perjantaina viestinnän kurssiarvosanat. Mini-inssityöstäni sain 4,5 ja esityksistä tuli 5. Arvosanaksi sain tästä erittäin tärkeästä kurssista 5! Ylitin itseni, koska olin asettanut tavoitteeksi 4, kyseessä oli sen verran vaativa kurssi.. :v :) Näin koulurintamalla!

Oli siis mielettömän kivaa päästä pitkästä aikaa taas lentokentille, lentokoneisiin... matkustelemaan! ;D Viimeksihän olin ulkomailla heinäkuussa Ukrainassa! Eli siitähän on jo ikuisuus. En yleensä tosin luokittele Tukholmaa tai Tallinnaa "ulkomaiksi", sillä ne on niin lähellä ja tuttuja paikkoja muutenkin. Eli varsinainen eka ulkomaanmatkani tulee näillä näkymiin olemaan Venäjä, kunhan saan vuosiviisumini valmiiksi!

Vaikka puurran itseni uuvuksiin, yritän kuitenkin myös nauttia elämästä! Näin myös Stokiksessa. Tapasin as usually rakkaita paikallisia ystäviäni mukaan lukien Jassun aka. Jasmine Tukiaisen. Minusta on tullut Jassun myötävaikutuksesta eläinrakas, sillä Bobbyn, kissojen ja nykyään myös Bontzon näkeminen piristää kummasti! Niitä tulee myös aina ikävää! Jassu oli avannut keskustaan upean kauneusstudion, jonka hän parhaillaan myös sisustaa. :) Olin mukana Kallen kanssa hakemassa isoa ja näyttävää JYSK-merkkistä peiliä! Oon tosi iloinen Jassun puolesta!
Chill'
Weekendialottelut ;p musaa ft. ranskalainen viini ahh < 3
SNUSS. Näitä sai Tukholman baarien Snuss-automaateista. Haha!
Tää näyttää ihan tavalliselle drinkille. Tarkalleen ottaen Long Island Iced Tea'lle. Pullitin tästä elämäni kalleimman drinkkihinnan, nimittäin 270 kruunua eli reilu 33 euroa!!!! Hyvä sitä oli huomata drinkin hinnan maksuvaiheessa :D DD
Haters gonna hate < 3
Anyway, nyt lukemaan modernin fysiikan saloja. Kyllä, hiihtolomien aikana! Alun perin mun piti viettää tää viikko Pariisissa, mutta noh.. velvollisuudet kutsuivat! Huomenna sitten pitkästä aikaa harjoittelemaan autolla ajamista, että jospa sen kortinkin saisi ensi kesäksi. ;D

Kandee follaa mua muissa mestoissa, kuten Instagramissa ja Facessa! Päivitän sinne paaaaaaljon tiheämmin kuin tänne. :) Blogini on yhä edelleen se mesta, josta tekemisistäni saa syvällisemmän kuvan!



xX

4 comments:

Anonymous said...

söpö<3

Anonymous said...

Et oo sit koskaan Japanissa käynyt tai aatellut? Luin blogisi läpi ja mietin että Tokio vois olla sun mesta.

Alec A-style said...

En oo koskaan käynyt Aasiassa! Kyllä siellä joskus pitäisi käydä, mutta oon nyt keskittynyt lähinnä syventämään USA ja Ranskan-suhteitani. :)

Anonymous said...

Kannattaa pistää korvan taakse. Esimerkiksi Gagan keikat on Japanissa ihan omaa luokkaansa. Itse bongasin tähtösen myös Harajukun kaduilla shoppaillessa.