Latest News


Haku

February 22, 2014

iPAD mini ft. STARBUCKS

Apple iPad mini < 3 On ollut aidosti hyödyllinen hankinta !
Näin rahvaasti sitä Suomessa jonotetaan kahvia Starbucksiin... Xd
Kermavaahtoa ughh!!!! Oon niin tottunut että Starbucksissa kysytään heti kassalla että kermavaahdolla vai ilman. Suomessa ei kysytä, joten kiva muistella sitä sit jälkeenpäin.... no onneks sen saa aika nopee pois XD hehe
Postaukseni on ajankohtaisuudellaan hieman myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ;D Oli jäänyt luonnoksiin nääs!

Hankin ekan iPadini jo vuonna 2012, mutta totesin että se oli liian painava, eikä ollutkaan niin kätevä. Luovuin siitä. Rajalassa oli viime syksynä Maniac Monday, jolloin iPad minin sai TOSI halvalla!!! Näin koko tarjouksen itse asiassa yöllä, ja kelasinkin käydä nappaamassa kyseisen lelun aamulla ennen kouluun lähtöä Postitalon lippulaivamyymälästä! Asuinhan silloin vielä kätevästi Kampissa. :3

Olin Postitalolla joskus 20 minaa ennen liikkeen avausta, ja yllätyksekseni siellä oli vastassa ihan järjettömät jonot. Kyllä, just sen iPadin takia, vaikka silloin oli sikana muitakin hyviä tarjouksia! XDD Olin vaan voi vittu! Nomutta jäin siis kiltisti jonottaa. Kun myyjät avasivat liikkeen ovet, huomasin että oli syntynyt kaaos. Henkilökunta ei ollut järjestänyt jonottamista sen kummemmin. Siinä oli sellainen villin lännen meininki. Osa jengistä oli ensinnäkin lähtenyt JUOKSEMAAN ihan väärään mestaan, ja nämä olivat juuri niitä ensimmäisiä jonottajia, onnekseni! XDD Juoksin siinä sitten ohi hitaimpien, ja vieläpä oikealle pisteelle! Siinä jonossa sitten eräs pappa kävi jopa käsiksini, sillä olin hänen mielestään "etuillut". :D::D: Vaikka asia ei tietysti näin ollut, osasin vain mennä nopeatempoisesti oikeaseen paikkaan!

Joka tapauksessa, sain siis iPadini, moni muu oli jäänyt ilman! Paitsi että Rajala oli myöhemmin luvannu postittaa kaikille jonottajille äipädit siihen tarjoushintaan. Lol. Hyvä tsägä siis kaiken kaikkiaan, laskin että olin jonossa #10. (: Nopeat syövät hitaat, ja ajoitus on tärkein! (;

Olen ollut tosi tyytyväinen tähän iPad miniin. Se painaa yli kaksi kertaa vähemmän kuin mitä pari tuumaa isompi malli. Siitä on ollut paljon hyötyä nyt koulujuttujen tekemisessä, kun tutkielmat, kirjat yms. voi lukea kätevästi suoraan iPadista. Siitä on myös kivaa katsella sarjoja, ja matkakaverina se on verraton! iPadista kun löytyy kaikki oleellinen, eikä se vie yhtään tilaa, joten MacBook Pro Retinaa ei ole tarpeen esim. viikon kestävillä reissuilla ottaa messiin! Oli kyllä mahtava hankinta. Suosittelen kaikille nimen omaan sitä miniä, sen keveyden vuoksi. 
Rahvasta jonottamista Postitalon Rajala Pro Shopiin
Äipääädminitiski yay. Täältä niitä sai !! :D::
Ensimmäinen Starbucks-kahvini Helsingissä! Vaikken kahvia juo, nuo kausimaut on tosi hyviä. :)
Nojoo sorruin mässäilee siinä samalla lohileivän ja porkkanakakkuu : D
Starbucksin tarjoama avajaiskahvi mustana (oli pahaa). YAY
Toinen tärkeä asia näin helsinkiläisenä on Starbucksin tulo Stadiin! Olin eräänä päivänä koulussa, selasin foursquarea, ja katsoin että mitä?!?! Nimittäin päivän suosituin mesta oli Helsingin Starbucks, enkä ollut edes tietoinen tästä avajaishappeningista! Lähdin frendin kanssa siinä 19 maissa tsekkailee että mikä siellä oli tilanne, ja o m g niitä jonoja!!! Aika rahvasta on jonottaa jotain kahvia. ;D;DD Kuitenkin jonotin sellaisen reilu 20 minaa, siinä työntekijät tarjoilivat jonossa olleille cookieta ja kahvia. Kahvia kyllä riitti myös minulle asti, mutta ne piparit pääs loppuu just mun nokan edessä, ja vieläpä kolme kertaa putkeen!!! :D Niin siitä ajoituksesta sitten... haha!

En juo kahvia. Mutta Starbucksista saa hyvää teetä. Niitä sokerilitkuja aka. Frapuccinoja on kivaa välillä lipittää, mutta harvemmin niitä ostan. Starbucks on toiminnut mulle lähinnä teenhakupaikkana ulkomailla, erityisesti Yhdysvalloissa! Niitä kun on joka kadun nurkassa ja siellä pystyy myös lataamaan puhelimen akun. En siis sen kummemmin hypetä Starbucksia, vaikka sijainniltaan se on Stadissa hyvässä paikassa, joten sinne on välillä kivaa mennä frendien kanssa juomaan tsuffet etc! Tukholmaan on btw avattu Starbucks noin pari viikkoa sitten C-centraleniin. Ihmettelinkin kun kävelin junaan, että wtf mistä lähtien siellä on ollut Bucksi! :D:D: Tällaista! Elämänlaatua parantavia asioita. ;D Or not.
Moro käytsä usein täällä
xX

2 comments:

Anonymous said...

Korostat sitä että jonottaminen on "rahvasta" ja silti itse olet mukana jonottamassa kokoajan :D koomista

-M

Alec A-style said...

Sehän oli ironiaa! ;p Kyllä mä useinkin jonotan! Nimen omaan, jonotin silloin myös Starbucksiin. :p hehe