Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

28 February 2014

★ New Year Party 2014

Uusi vuosi vaihtui pitkästä aikaa Koto-Suomessa. Helsingissä! Sitä edelliset vuodet vaihtuivat Hollywoodissa ja Nizzassa.

Oli toisaalta kivaa olla taas pitkästä aikaa Stadissa. Enhän ole ollut kahtena peräkkäisenä joulunakaan Suomessa. Viime vuosista poiketen, en ollut tällä kertaa varsinaisissa Uuden Vuoden bileissä, vaan juhlimme kavereiden kanssa vuoden vaihtumista eräässä Stadin keskustan hotellisviitissä.
Happy New Year Betches !
Stadissa pamahtaa ! @ Helsinki, Töölö / Kamppi
Hyi saatana suostuin juomaan isohkon snapsin raakana ykkösel alas, en tiennyt et siin oli pelkkää viinaa XDD 
Let's Start the Partyin' ! 
Mukavaa oli ! : Shamppanja ja raketteja riitti vaikka muille jakaa! Lauri kävi hakemassa Ihanderi- ja Karhu-merkkisiä raketteja. Taisin viimeksi räjäyttää raketteja Erikan UV-bileissä 2010. :P Raketit on tosin nykyään ihan liian nössöjä.

Kun olin pieni, ostin kinuja ja tykäreitä. Niillä kelpas leikkiä! XD Heiteltiin niitä frendienkaa toisiammepäin. :D Ja juu, silloin ei edes tunnettu sanaa suojalasit. Hehe. Eikä tainnut edes olla mitään rajoituksia, vaan raketit tulivat myyntiin jo tyyliin marraskuussa, ja niitä sai pamautella saman tien! Ainoa rajoitus oli, että Loppiaisen jälkeen niitä ei saanut enää räjäytellä. Eli aika kauan sai leikkiä sotaleikkejä. XD Kyllästymiseen asti! Hehe nojoo kaikkea nykyään vaan tiukennetaan. Lol
Siitselähtee
KABOOM
Coca-Cola sen totuuden meille kertoo ; p
X O X O . Tämä vuoden yhteiskuvat jäivät jostain syystä vain ottamatta! Näin siinä käy kun kukaan ei ota sitä missään vaihees esille : |
Minulle Uuden Vuoden aatto ja itse vuoden vaihtuminen symbolisoi aina jotakin uuttaa, uuden alkua. Tämän vuoksi kyseinen päivä on minulle erittäin tärkeä, ja se kuulukin Synttäreitteni 18.9 rinnalle vuoden tärkeimpiin juhlapäiviin. Näitä happenengia vain on juhlistettava! Saas nähdä millaiset kuluvan vuoden synttäripartyistani tulemaan pitää. ;p

iPhonen kamera on kehittynyt niin huimasti, etten ole kanniskellut mukanani mikrojärkkäriä varmaan pian kahteen vuoteen! Se vain tuntuu nykyään rasitteelta, kamera pitää kaivaa esiin yms. yms. Blaah. Nykyisin kamerakännyllä tulee kuvattua lähes kaikki. Ainoa poikkeus on itseni järjestämät bileet, tms. isommat teemabileet, jossa on aina vähintään yksi henkilö pyörimässä järkkärin kanssa. Tämänkin postauksen kuvat ja videot on kuvattu iPhone 5S:lla!

xX

3 comments:

Anonymous said...

Söpis <3

Oula said...

Niin tyylikäs : ) Löysin blogisi sattumalta, ja vaikuttaa mielenkiintoiselta! Ei mitään turhaa kakkaa, vaan aitoa elämisen makua. :)

Alec A-style said...

Kiitti hei! :) Pusuja sinne!