Latest News


Haku

September 29, 2015

Virosta Vuosaareen!

Finnish Nature Beauty @ Helsingin rannikkoa.
Suomen korkein asuinpilvenpiirtäjä, Cirrus @ Vuosaari, Helsinki, Finland
Kauppakeskus Columbus @ Vuosaari, Helsinki, Finland.
m/s Viking Line XPRS (2008)
Katajanokan terminaalin edustalla. Vieressä myös Silja Linen Olympiaterminaali sekä Line Linen Makasiiniterminaali. @ Helsinki, Finland.
On se vaan niin jännää nykyään käydä Vuokissa "turistina". :D Sitä huomaa nyt käydessä paljon sellaista mihin ei oo asuessaan ikinä kiinnittänyt huomiota! Puhumattakaan että alkaisin ottamaan jotain kuvia Vuokin maisemista. XDDD Lol.

Upeahan on tuo Vuosaari, siellä on aivan kaikki palvelut lähellä, tosi paljon luontoa ja itselleni se tärkein eli meri! Asuin aikoinaan Aurinkolahdessa, joka on btw yksi Helsingin kalleimmista asuntoalueista! Jos olisin ikäihiminen tai lapsiperheessä, niin olisi tuo Aurinkolahti taatusti Stadin paras mesta asua. Mutta viihdyn kyllä tosi hyvin nykyisissä Kalasataman hoodeissani, sillä sitä merta ja luontoa on täälläkin ja silti olen lähes ydinkeskustassa!! :D Kävelen himasta Sörkkään 7 minuutissa. Vuosaari on kuitenkin jo näin Stadin näkökulmasta "maaseutua". Olen myös päättänyt, etten missään likaisessa ydinkeskustassa haluaisi asua - kantakaupunki on se mun juttu. Eli siis Kalis tai Krunika. Kruununhaka on kans sellainen mesta josta dikkaan sikana! Ne asunnot ja se koko merenläheinen miljöö ahhh < 3. Asunnot vain maksavat sielläpäin miljoonia. :DD
Vuosaari Metro Station @ Helsinki, Finland.
Tätä on tullut käytettyä aikoinaan vuosikausia : 3 Vuosaaren metroasema @ Helsinki, Finland.
Idyllistä Vuosaarta. Käyn siis yhä edelleen silloin tällöin Vuokissa, ja jos on aikaa niin käyn erityisesti hakee vähän mättöö Vuokin Cittarista : 3 Mahtava kauppa! Ja kun meillä Kalasatamassa eioikeinole kauppoja, niin mitkä vain matkan varrella kelpaavat. ! :D @ Kauppakeskus Columbus ja Vuosaaren metroasema.
Vuosaaressa on panostettu myös kulttuuriin! Kuvassa Vuotalo, jossa siis kaikkea jännää kuten Vuosaaren kirjasto. Valtava rakennus toimii myös kulttuuritalona. @ Vuosaari, Helsinki, Finland.
Kiva savupilvi Kalasataman Helsingin Energian voimalaitoksen yllä! Horisontissa oikealla näkyy myös pilkahdus Vuokin Cirruksesta. @ Helsinki, Finland.
Kävin tässä taannoin paltsusssa Lahden toisella puolella Tallinnassa. Musta Tallinakin on varteenotettava asuinpaikka. Moni on tämänkin hiffanut, sillä Tallinnahan on huippumoderni, siellä on ihan kaikkea mahdollista - jopa enemmän kuin meillä Stadissa. Lisäksi se on kaupunkina pieni, eli kaikki on siellä kirjaimellisesti lähellä. Myös ruoka ja muu päivittäinen tarve on yhä edelleen paljon Suomen hintatasoa edullisempaa! Ultramoderni luksusasunto kaupungin paraatipaikalta irtoaa sieltä samalla hinnalla kuin Helsingistä joku hikinen yksiö jostain Kontulasta. Valitettavasti Tallinnassakin ovat lähestulkoon kaikki hinnat kirinneet huomattavasti siitä kun siellä ensimmäisen kerran kesällä 2010 kävin! Ja mitä asuntoihin tulee, ovat nekin kallistuneet viimeisen kolmen vuoden aikana noin 20 %, mikä on tosi paljon! 200k hinnassa se on peräti 40k! UPS. Kannattaa oikeasti vähän kelata noita asuntojuttuja. Mitä järkeä on maksella tuhannen euron kuukausivuokria, kun samalla hinnalla, ja jopa alle puolen siitä saisi ostettua jo ikioman kämpän!
On se kaunista. :) Suomenlinna @ Helsinki, Finland.
Tallinnassa lounastamassa paikallista ruokaa, tällä kertaa venäläis-ukrainalaista Okroshka kotikaljakeittoa! NAMNAM.
Finnish Nature.
Matkalle! Voyage Voyage. instagram | kik | snapchat | twitter | vine | pinterest | foursquare | bambuser | skype | keek | linkedin | facebook | tumblr | path | pheed | flipboard @ ALECASTYLE
Olipas jännä asumista ja asuntoja pohdiskeleva postaus. ;) Kun aloitin kirjoittamisen, tarkoitus ei ollut käsitellä näitä aiheita ihan tällä tavalla, mutta näinhän se luovuus menee - kirjoitta ja puhuu siitä mitä päässä kulloinkin pyörii. :P
Kauppakeskus Columbus & Vuosaaren metroasema @ Helsinki, Finland.
xX

No comments: