Latest News


Haku

September 30, 2015

FACEBOOK II

Ilmoitusluontoinen asia.

Näin aloitin postaukseni tammikuussa 2011 eli neljä ja puoli vuotta sitten. Nyt olisi luvassa Part. 2!
Facebook < 3
Facebook nimittäin päätti jäädyttää käyttäjätunnukseni. Eli profiilini siis käytännössä poistettiin hetkeksi pois käytöstä! Vika ei ollut Facen, vaan ilkivaltaisten ilmiantojen, jotka tunnukseeni kohdistuivat!

Ketkä ikinä olittekaan asian takana, toivottavasti saitte tyydyksenne.
Huomiokaa kuitenkin seuraavan - Tunnukseni on ollut pystyssä vuodesta 2007 lähtien ja pysyy myös jatkossakin! Ette minua noin vaan kaada. ::::::: D isolol.

Asia hoitui Facebookin ylläpidon kanssa hyvin modernisti ja yllättävänkin nopeasti! Silloin vuonna 2011 jouduin käymään ylläpidon kanssa hitaita sähköpostikeskusteluja... niissä oli täsmälleen vuorokauden vastausviive eli tilini palautettiin tuolloin muistaakseni vasta kolmantena päivänä! Juurikin tuon sähköpostikankeuden takia.
Facebook Session has gone Stale.
Facebook Session Expired.
Aikakin oli silloin tosin hieman eri. Ei ollut Instagrameja tai Whatsappeja. IRC-Galleria sekä MySpace veti vielä viimeisiä päiviään. Suurin osa silloisesta Somesta hoidettiin vielä tietokoneilla. Eli keissi ei ollut silloin itselleni niin hirveän "iso juttu" vaikka facetili yhtäkkiä poistettiinkin. Mutta olihan se tietysti silloinkin ns. shokeerava aamupäivän ylläri!

Tänäpäivänä, vuonna 2015 näin syksyisinä päivinä kaikki on luonnollisestikin toisin kuin vuonna 2011. Kukaan ei juurikaan enää Someta koneella. Se homma hoituu modernisti ja vaivaattomasti kännykällä aka. älypuhelimella tai vähintäänkin jollain tabletilla! :D

Tilini poistettiin noin viikko sitten maanantai aamupäivällä, tai ainakin silloin huomasin tuon väärydeen. Olin luonnollisestikin tuttuun Alec-tyyliin välittömästi yhteydessä annetun nettilomakkeen välityksellä Facebookin ylläpitoon, joka vastasikin viestiini vain muutaman tunnin sisällä. Homma saatiin päätökseen heti toisella viestillä, jolloin tilini oli taas käytössä iltapäivään loppuun menneessä!

Olihan tämä älytön "yllätys". Ja kirpaisi totisesti enemmän kuin silloin lähes 5 vuotta sitten. :D Kun moni juttuhan on nykyään linkitettynä naamakirjaan, kuten iPhoneissa koko Facebook on integroituna itse puhelimeen. Onneksi korvikkeina toimivat tällä kertaa Whatsapp ja erityisesti SnapchatEnhän nykyisin edes kauheesti facea käytäkkään, että silleen siitä ei ollut "haittaa". Lähinnä kun FB-tili on linkattu niin moneen eri paikkaan, että se oli sen osalta erityisen vittumainen juttu, kun jokapaikkaan piti kirjautua uudestaan.
Facebook Account Disabled.
Koko ilmiantohan oli naurettava: "En ole "oikea henkilö"". :DD Just. Todistin siis jälleen henkilöllisyyteni. Tottahan toki koko profiilistanikin nyt näkee että olen aito ihminen; tuhansia kuvia, paikkoja, kavereita. Samat tiedot löytyvät myös luonnollisestikin ympäri nettiä ja muita sosiaalisia verkostoja! On mielenkiintoista että hyvin monella ei ole Facessa edes omaa kuvaa; hyvä jos löytyy jokin koirankuva profiilikuvanaan. Ja nämä (en nyt yleistä, mutta useasti) trollaajat saavat silti olla täysin rauhassa - ja jos eivät, tekevät he yksinkertaisesti uuden ns. Alter Egon, jolla provosoida taas muita ihmisiä.

Anyway. Facebookin ylläpito teki vain työnsä. Asia on kuitenkin loppuunkäsitelty ja voin olla kuulemma nyt täysin huoleti! :) Tulipahan tässä taas muistutusta siitä, että miten voi käydä kun viedään jotakin väärydellä pois... Asioilla vain on onneksi tapana järjestyä! :]
Facebook < 3 Mark
xX

No comments: