Latest News


Haku

July 10, 2011

U.S tour ft. Dismantled ★

So Guys, Breaking News taas vaihteeksi. ;D Keikat alkaa tänään! Omfg, Im so excited! :)
Tästä se alkaa ;) U.S. Tours 2011!
Kello on vähän yli 4PM, ja ensimmäinen keikkamme on Hollywoodin sydämessä. Lähdemme aamutuimaan ajamaan Arizonaan, sillä sunnuntai-iltana keikkamme on Phoenixissa, ja sen jälkeen kaksi seuraavaa Texasissa; El Pasossa ja Austinissa.
Tuossa on managerini tekemä tour-map joten en listaa kaupunkeja tähän, koska ne näkyy suoraan kartasta. :) Idässä meillä on aika monta keikkaa, kuten kuvasta näette. ;p
Kiertue kestää about elokuun alkuun, loppukuulle on managerini mukaan tulossa kuulemma lisää keikkoja paluumatkalla idästä takaisin länteen ja LA:aan. Bändi on Dismantled (Aikataulu ei ole päivittynyt bändin sivuille vielä, blogissani oleva kartta on tarkempi), voitte lukea lisää bändistä heidän nettisivuilta tai Facebookista.

Awwwwwww (;
Maa, johon kuulun<3
Mutta mitä Alec tekee?? Well, Alec chillaa ;P No ei. Alec tekee PR-hommia. Kuvaan, mun vastuulla on myös bändin fanituotteiden myynti, joten hoidan nää kaks asiaa. ;p mut tavaraa ei edes ole niin hirveästi. ;D Mulle jää kuulemma paljon aikaa tehdä kaikkee muuta, kuten ottaa lungisti etc. ;D


Ajetaan sellaisella pitkällä keikkapakulla, englanniksi Van. Jotkut matka eivät tule olemaan helppoja, koska ajomatkat ovat pitkiä, vähintää 5 tuntisia, ja reippaasti yli. Pisin matka on New Orleansista New York Cityyn, matka kestää noin 15 tuntia, ja meillä on heti illalla show... mut sen jälkeen onkin one day off, eli vapaa päivä. :)
En pääse huomisesta lähtien niin usein koneen ääreen, paitsi iPhonestani, ja ehkä iltaisin tosi myöhään (Suomessa silloin on tosin päivä ;D) jollain keikkapaikoilla. Se riippuu miten paikalliset ovat majoituksemme järjestäneet.

Kaupunkeja tulossa siis about 20, osavaltioita noin 10, suurin osa kaupungeista on myös osavaltioiden pääkaupunkeja etc. ;p Saan kunnian käydä myös mighty might Washington DC:ssä. <3
Okei so, kiertueen jälkeen olen LA:ssa vajaan kolmisen viikkoa tekemässä kaikkee kivaa. ;D;DD
ahhh NYC <3
Jep, nyt pukeutumaan, lähdemme ajamaan vajaan 2 tunnin päästä. San Diego postaus jäi nyt tekemättä, mutta saan sen ehkä purkkiin yöllä keikan jälkeen, koska yövyn tänään vielä LA:ssa.

TWITTER + FACEBOOK = Parhaat kanavat seurata matkaani halki U.S:n. ;DDD
Cya <3

4 comments:

riiiina said...

OOOOH sul vaikutttaa et on niin sairaan hauskaa siel ! :D:D kelpais mullekki(;

Anonymous said...

Oot sairaan söpö :) pääsisinpä minäkin Jenkkeihin.. <:

Alec A-style said...

thx dude !

Ville said...

Cool :))

Jätin sulle muuten sähköpostia tossa jokunen aika sitten ja olis kiva jos kerkeisit vastaamaan.