Latest News


Haku

September 25, 2011

JUHANNUSHÄRÖ

Ehdin viettää Helsingissä vielä tämän vuoden puolella (ennen Ranskaan muuttoani) tyypillistä perusbileiltaa frendien kanssa. :) En yleensä dokumentoi elämääni niin tarkasti että olisin aina kamerani kanssa joka paikassa. =D
Kyseessä oli samalla eräänlainen Juhannushappeningi Juhannusaattona! Anyway. Juha Söderholm kutsui porukkaa Kamppiin, jossa aloittelimme Kampin Mäkin viereisessä tornirakennuksessa.
Posse koossa
ft. Eemeli Ahonen
Oli aivan mahtava ilta! Joka päättyikin ihan aamuun, olin himassa siinä 7am aikaan. ;D haha
<3
Seuraamme liittyi myös yliväsynyt Titta Julin, joka tuli suoraan duunista! Hieno suoritus, koska Titalla oli seuraavana aamuna lento Espanjaan. :D Hän ei enää jatkannutkaan iltaa kanssamme lähdettyämme Kampista. :)
ft. Miika Puolakka & Henna Kalinainen
Pyysin mukaani Miika Puolakan, sillä näin hänet viimeksi meidän Turku-reisullamme Viivi Suomisen & Noora Salon synttäribileissä.
lmfao
Henna Kalinainen on ihQ
Saavuttuamme paikalle torniin, olivat siellä jo valmiiksi sekä Tiiti että Henna Kalinainen. Paikalla olivat myös mm. Vili Väre ja Eemeli Ahonen.
Tiiti ft. Henna Kalinainen @ DTM
Sovimme Hennan kanssa pitkään jatkuneen riitamme, joka kärjistyi viime vuoden puolella Helsingin Amarillossa, jossa oli tarkoitus viettää Tony Halmeen synttäreitä, mutta Halmehan kuoli sinä samana yönä kotonaan, eikä edes ilmestynyt paikan päälle.
Henna Kalinainen pUSS
ft. Tapiili aka. Tiitismi aka. Tiiti Ukkonen
No mut ei siitä sen enempää. Onneksi asioilla on tapana järjestyä. :) Olemme olleet Hennan kanssa vuosia kavereita - jo ennen hänen BB-julkisuuttaan.
OhOo katsellaan Juha Söderholmin aka. Söden pokee
Maistiaiset
Oli siis kivan erikoinen päivä! Tapasin illan aikana myös muutaman kolleegan TD:stä! Aikamoinen sattuma. :)
Henna Kalinainen nauttii
ft. Miika Puolakka
Jatkoimme Kampista matkaa parin clubin jälkeen DTM:ään, jossa olimmekin pilkkuun asti. :D
Tilaus tulossa <3
YUM! Söde maljalla
Tilasimme koko porukalle shamppanjaa ja muuta kivaa juotavaa! :P
Hmmmm, eli aika perusbileilta ystävien kesken. :) Pilkun jälkeen kaikki lähtivät syömään "aamupalaa". Olin mukana, mutten syönyt mitään. :D Väsytti ihan sikan...
Henna Kalinainen chillaa
Lähdimme Juhan, Miikan ja tyttöjen kanssa samalla taksilla pois keskustasta. Kaikki asuivat keskustan tuntumassa, paitsi minä ! Olisiko kohta ihan oikeasti aika miettiä muuttoa Keskustaan?
Miika Puolakka ft. Juha Söderholm
Tiitillä oli nälkä....
Asun Aurinkolahdessa. Paikkana se on aivan upea! Merenrannan tuntumassa, mutta se matka keskustaan... autolla/metrolla about 15-20 min!
Hihi ft. Miika Puolakka
Tällaisia muistoja. :)! Postailen alkavalla viikolla Ranskan/Yhdysvaltojen postauksia. :) Suomesta minulla ei taida olla enää mitään kovin tärkeätä rästiin jäänyttä kirjoitettavaa. :) Haluaisin postailla jonain päivänä kaikkia kivoja tapahtumia ajoilta ennen kuin aloin virallisesti bloggaamaan. :) Perustin Vanity Backstage blogini huhtikuussa 2010.

XX

4 comments:

Anonymous said...

Hei millai sul oikeest riittää raha moisiin bileiltoihin yms elämäntapaan? :D

Alec A-style said...

hah! Eihän siihen rahaa tarvita, jos saa kutsun bileisiin :)

Anonymous said...

mikä on TD ? :)

Anonymous said...

Vähän on vissii toi Henna taas lihonu