Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

17 September 2011

D'anniversaire

Sain vihdoin eilen iltapäivällä yliopiston opiskelutodistuksen, jonka mukana oli opiskelijakortti ja nettitunnukset, joilla pääsen nyt käyttämään huoneeni nettiyhteyttä! :)
La Bastille @ Grenoble, France
Oon odottanut tätä hetkeä lähes kolme viikkoa! :D Eli lähes kaikki tylsät jutut on nyt hoidettu. Pitää vielä käydä Orangen liikkeessä kysymässä olisiko heillä hiukan halvempaa puhelutariffia Suomeen, koska maksan nyt kuukausimaksun lisäksi Suomeen soitetuista puheluista 0,45€/min :( ja tekstaritkin ovat 0,28€/kpl.. Törkeänhintaista.
Grenoble, France
Ensi viikosta lähtien kirjoitan normaalin tahtiin, niin kuin ennen U.S. matkaani (30.6)!
La Bastille. Linnoitus, jota ei ikinä pystyttä valloittamaan, enkä yhtään ihmettele, D:D: tonne kiipeäinen oli tuska XD
Kello on 22:40, Suomessa 23:40, minulla on huomenna 18.9 synttärit! :) Syyskuu on mulle aina tällaista vähän maagista aikaa. En tiedä miksi,:D on outoa viettää synttärini Ranskassa! Sovittiin kaverieni kanssa että keksittäisi huomenna jotain spessua mun synttärieni kunniaksi. :)
Ajattelin alun perin mennä viikonlopuksi Pariisiin moikkaamaan paikallisia kavereita, mut ei siinä ois ollu järkeä, koska mun varsinaiset koulutunnit alkavat maanantaiaamulla. Täällä ollaan erittäin tarkkoja läsnäoloista - paljon tarkempia kuin esim. Suomen lukioissa, joissa on tyyliin 2-5 poissaolon sääntö, jolloin kurssilta lentää ilman pätevää syytä ulos. :)
La bastilleen pääse myös köysirataa pitkiin ylös aja alas alle minuutissa. :D Aivan upea näky :)
Uudet tuulet puhaltavat siis koko ajan mun elämään. Tuulista puheen olleen... toivon hartaasti että tämä Grenoblen hellee hellittäisi hiukan... joka päivä ihan sikakuumaa :( Mut huomiseksi on luvattu vain +20 ja sateita! :D Taivaanlahja minulle synttäreiden kunniaksi ;D haha jk

XX

2 comments:

Anonymous said...

Hyvää synttärii !

-sannajau said...

Tosi hienoja kuvia =) Ranska on ihana paikka.