Latest News


Haku

September 17, 2011

D'anniversaire

Sain vihdoin eilen iltapäivällä yliopiston opiskelutodistuksen, jonka mukana oli opiskelijakortti ja nettitunnukset, joilla pääsen nyt käyttämään huoneeni nettiyhteyttä! :)
La Bastille @ Grenoble, France
Oon odottanut tätä hetkeä lähes kolme viikkoa! :D Eli lähes kaikki tylsät jutut on nyt hoidettu. Pitää vielä käydä Orangen liikkeessä kysymässä olisiko heillä hiukan halvempaa puhelutariffia Suomeen, koska maksan nyt kuukausimaksun lisäksi Suomeen soitetuista puheluista 0,45€/min :( ja tekstaritkin ovat 0,28€/kpl.. Törkeänhintaista.
Grenoble, France
Ensi viikosta lähtien kirjoitan normaalin tahtiin, niin kuin ennen U.S. matkaani (30.6)!
La Bastille. Linnoitus, jota ei ikinä pystyttä valloittamaan, enkä yhtään ihmettele, D:D: tonne kiipeäinen oli tuska XD
Kello on 22:40, Suomessa 23:40, minulla on huomenna 18.9 synttärit! :) Syyskuu on mulle aina tällaista vähän maagista aikaa. En tiedä miksi,:D on outoa viettää synttärini Ranskassa! Sovittiin kaverieni kanssa että keksittäisi huomenna jotain spessua mun synttärieni kunniaksi. :)
Ajattelin alun perin mennä viikonlopuksi Pariisiin moikkaamaan paikallisia kavereita, mut ei siinä ois ollu järkeä, koska mun varsinaiset koulutunnit alkavat maanantaiaamulla. Täällä ollaan erittäin tarkkoja läsnäoloista - paljon tarkempia kuin esim. Suomen lukioissa, joissa on tyyliin 2-5 poissaolon sääntö, jolloin kurssilta lentää ilman pätevää syytä ulos. :)
La bastilleen pääse myös köysirataa pitkiin ylös aja alas alle minuutissa. :D Aivan upea näky :)
Uudet tuulet puhaltavat siis koko ajan mun elämään. Tuulista puheen olleen... toivon hartaasti että tämä Grenoblen hellee hellittäisi hiukan... joka päivä ihan sikakuumaa :( Mut huomiseksi on luvattu vain +20 ja sateita! :D Taivaanlahja minulle synttäreiden kunniaksi ;D haha jk

XX

2 comments:

Anonymous said...

Hyvää synttärii !

-sannajau said...

Tosi hienoja kuvia =) Ranska on ihana paikka.