Latest News


Haku

October 16, 2011

47 Days

Reilu 1½ kuukautta Ranskaa jo takanapäin.


Asettuminen tänne ei todellakaan ole helppoa, ottaen huomioon nämä puitteet, joissa joudun asumaan, puhumattakaan itse opiskelusta vierailla kielillä... julkaisen kyllä postauksia niin Campus-alueestamme kuin myös tästä upeasta Residence'stä :)))!
31.8 Helsinki-Vantaan lentokentältä. Väsynyt ja hiukan vittuuntunut - myöhästyin  lennoltani. ^^
Kyl sitä on jotenkin jaksannut, ja tsempannut. Grenoble ei ole kyllä parhaimpia kaupunkeja minunlaiselle ihmiselle. No can do! Nyt ollaan täällä :) Tämä oli ainoa mahdollisuus, jossa pystyi opiskelemaan englannin kielellä. Monet kurssit ovat kyllä osittain myös ranskaksi ja eräs kurssi on kokoonaan ranskaksi!

Grenoblen keskustaa. Kaupunkia ympäröi Alpit ja kaksi jokea joka suunnalta.
Tekisi jo niin mieli lähteä pois täältä, ja niin minä teenkin! Meillä alkaa 22.10 "syysloma" :) Lähden moikkaamaan ystäviäni. Minulla on jo lippu TGV-junaan! Lähden Lauantaina Pariisiin, jossa olen kolme päivää. Tiistaina 25.10 on lento Milanoon :) Palaan Pariisiin jo 28.10, ja tarkoitus olisi viettää Halloween joko Pariisissa tai Lontoossa :) Katsotaan!

Lets'go!. Kaikki oheistarvikkeet vissiin mukana.
P.S. U.S-postaukset ovat työn alla. Niitä on kyselty koko ajan. Julkaisen niitä sen mukaan kun olen saanut katsottua rauhassa kaikki kuvat läpi.

Muistakaa tykätä uusista FACEBOOK-sivuistani. :) Parin päivän aikana on tullut monta sataa tykkäystä. Kiitos tästä kaikille!! :) xo


XX

No comments: