Latest News


Haku

July 24, 2012

Venice Beach @ Marina del Rey

Meri ja rannat ovat aina kuuluneet arkeeni. Ne ovat lähellä sydäntäni. Rakastan niitä! Se ei sinänsä ole mikään ihme koska olen syntynyt merenrantakaupungissa.
Kaliforniasta löytyy upea pitkä rantaviiva, ja lukuisia rantoja! Osavaltio kun sijaitsee välittömässä Tyynen Valtameran läheisyydessä. :)
Ballona Lagoon @ Marina del Rey, CA
Venice Beach @ Marina del Rey, CA
LA:n tuntumassa on lukuisia asuinkeskittymiä. Niitä voisi helposti luulla LA:n kaupunginosiksi. Suurin osa niistä kuitenkin on täysin itsenäisiä kaupunkeja, kuten Beverly Hills, Santa Monica, Hollywood, etc. Eivät ne asukkailtaan mitään isoja ole, vaikka itse alueet eivät kovin pieniäkään ole. :)
Vuoristoinen seutu ja isot omakotitalot vievät tilaa! NYC'n Manhattanilla eletään täysin päinvastaista elämää. Siellä tila on loppunut jo aikoja sitten kesken, ja ihmiset asuvat ahtaasti verrattuna Kaliforniaan.
Venice Beach @ Marina del Rey, CA
Venice Beach @ Marina del Rey, CA
Eihän Kaliforniassa edes ole mitään pilvenpiirtäjiä Downtownin business districtiä lukuun ottamatta. Manhattanilla jättipilvenpiirtäjistä ei sen sijaan ole pulaa. ;p
Asun Kaliforniassa yleensä joko Hollywoodissa, tai sen tuntumassa kuten Marina Del Rey'ssa jossa rakennettiin ennen laivoja. Esim. Titanicissa on kohtaus jossa Leonardo Di Caprio kertoi niistä maisemista. :p
Venice Beach @ Marina del Rey, CA
Paikallinen merellinen miljöö ja ilmasto - joka on ympäri vuoden +15-30 C - tekevät Kaliforniasta maailman parhaimman asuinpaikan!
Venice Beach @ Marina del Rey, CA
Tähän kun lisää vielä kaikki ne valloittavat ihmiset, huolettoman elämäntavan, rennon ilmapiirin ja huippuluokan elämäntyylitarjonnan ... sanat eivät enää riitä! Just LOVE It :)
My Love is in California, My Heart Belong to California  ♥X

3 comments:

Anonymous said...

Pakko päästä tonne itsekkin ! Aah! Osaatko sanoa noin 2 viikon matkan budjettia lentoineen? Ei taida ihan 3000e riittää, vai?

Alec A-style said...

hmm.. riippuu miten järjestät majoituksen, osalla on siellä ystäviä/sukulaisia, joten hotellielämä ei oo välttämätön! Tosin amerikkalaiset ei kovin hyvällä kattoisi jos joku tulisi heille kotiin häärää pariksi viikoksi :--D

Ne lennot on välillä pullonkaula. Kaliforniaan menopaluu maksaa noin 1000€. Jos varaat kuukausia ennen, voit saada liput jopa 700€! Lyhyellä aikavälillä ostettuna niistä joutuu pullittamaan jopa 1500€. Kyllä 3000€ 2vk pärjää siellä erittäin huolettomasti jopa hotellin kanssa! Mutta ilman autoa on elämä siellä ankea:) Kandee olla ajokortti ja ottaa sieltä auto tai sit tuntea jonkun joka pystyy heittämään sut paikasta toiseen! Taksit on aika kalliita jos niitä joka päivä joukkoliikenteenä käyttää : D

Anonymous said...

ihana tuo viimeinen kuva :-)