Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

29 July 2012

WEEKDAY of JULY

Heinäkuu on mennyt kuluvana vuonna poikkeuksellisen nopeasti, ja vieläpä Helsingissä!

Olin tasan vuosi sitten samoihin aikoihin Yhdysvalloissa PR-kiertueellani. Tarkalleen ottaen vietin heinäkuun viimeisiä/elokuun ensimmäisiä päiviä Manhattanilla! Lensin sieltä Phoenixin kautta takaisin LA:iin.
UK:sta perjantaina saapunut kultanaamio-lähetys ;) Ahhh RAKASTAN NÄITÄ!
Lahjoja! :) Ahhh rakastan tota Lancômen voidepakkausta  ♥. Dior Homme Intense parfyymi o mun lemppari! 
Mun oli tarkoitus lentää Yhdysvaltoihin jo kesäkuun alussa, mutta kuten aina Alec-tapaan suunnitelmat vaihtuivat. ;p Olen koko kesän paiskinnut töitä erinnäisten projektien parissa. Tuleva viikko on todella erityisen tärkeä!
Illallinen. Miekkakalaa!
Jälkiruokaa. Erikoissuklaakakku. YUM!
Yks jälkiruoka ei Alecille riitä. Tiramisu! YUMYUM
Yhdysvaltoihin olen edelleenkin lentämässä, se ei kadonnut minnekkään mun aikatauluista, vain tarkka päivämäärä on edelleen auki. En minä sinne koskaan huvikseni lennä. Ts. Jenkkimatkani eivät ole mitään "lomamatkoja", joten prosessi ei ole kovin yksinkertainen. Tokihan minä siellä aina lungisti otan as usually. ;p Se on mun tyyli elää tätä elämää, jota meillä on vain yksi kappale!
 CHEERS! Jälkkärijuomii XX

Yleisten kiireiden keskellä en ole pahemmin ehtinyt nähdä frendejäkään. Kuitenkin jotain pientä. Lounaita, illalliskutsuja etc. etc. :) Ennen kaikkea TREENIÄ ja harjoituksia. Kaverit ja tuttavat voivat toki laittaa mulle viestiä tulemaan, en minä pure, vaikka paineet on tällä hetkellä (ylläri) aika kovat. Lupaan vastailla, vaikken lupaa ihan lähiaikoina nähdä/chillailla.
X

No comments: