Latest News


Haku

December 30, 2012

┼ HOLLYWEED

Hollywood Sign @ Hollywood Hills, CA
Hollywood Boulevard @ Se kuuluisin turistirysä
Walk of Fame @ Hollywood, CA
Asuin kuukauden Hollywoodissa, aamuinen näkymä ikkunastani
Hollywood Hills, CA
Hollywood, CA
Hollywood Boulevardin risteys :p seuraavan korttelin katu onkin toinen kuuluisa katu Sunset Boulevard!
Hollywood Boulevard eri kuvakulmasta pari viikkoa aiemmin :p
Turistihelvete I @ Hollywood, CA
Turistihelvete II @ Dolby (ex. Kodak) Theater, Hollywood
Hard Rock Cafe Universal City
Hard Rock Cafe Hollywood Boulevard
Magic Castle! Rakennus on hotelli, ja suosittu ravintola, jossa voi vierailla vain kutsun kautta
Elämä arkipäivän Hollywoodissa on leppoisaa. Ympäröivät maisemat, rakennukset, palvelut sekä tietysti ystävät pitävät huolen että täällä viihtyy aidosti. Kauhein paikka on Hollywood Boulevard, joka on todellinen turistihelvetti. Kyseisellä kadulla sijaitsee Walk of Fame, josta monet yrittävät bongailla omia idoleitaan.

Rakastan yli kaiken hyvännäköisiä, itsestään huolta pitäviä, persoonnallisia, produktiivisia ihmisiä. Yhtä tärkeät ominaisuudet ovat luonne ja yleinen ajattelumaailma. Juuri näitä ihmisiä täällä riittää! Ihmisten lisäksi myös Kalifornian ympäristö on ihanteeni mukainen. Lämmin, mutta ei koskaan liian kuuma - ilmasto yhdessä vuorten kanssa ahh < 3333. Tosin täällä on nyt talvi, joten ihmiset pukeutuvat samallalailla kuin Euroopassakin syksyisin. Ei minishortsikelejä muutamaan kuukauteen ;D buuuu. Lihavajalkaiset varmasti tykkäävät. ;p jK!

Olen syntynyt merenrantakaupunkiin ja asunut lähes koko elämäni ajan merenrantakaupungeissa. Asun tälläkin hetkellä merenrannalla. Kaliforniaa ympäröi mertakin ylväämpi Tyynen Valtameri! Hollywoodissa ei tosin merta ole, mutta viereisessä Santa Monicassa kylläkin! Hollywood on alueena laaja, mm. Universal City kuuluu Hollywoodiin. Täällä on myös ghettoja! Suosin itse Hollywood Hills'a ja Highland / Vine. Unelmani olisi asua joku ihanan kaunis päivä juurikin vuorilla Hollywood Hills'lla. :) Los Angeles on myös Hollywoodin vieressä, mutta siellä niitä ghettoja vasta onkin. Asukkaitakin on vain muutama miljoona, kun taas muissa maailman suurkaupungeissa asuu yleensä 10-20 miljoona! Tämä paikka on minulle todella rakas (Pariisin rinnalla). Je t'aime 
ISO SYDÄN  ★ HOLLYWOOD
En kaipaa elämääni kuin aitoja ystäviä ja rakkautta, kaikki muu on turhaa

X

2 comments:

Anonymous said...

Hei, oli pakko kommentoida, koska olet ehkä vähän käsittänyt väärin nuo Losin alueet. Los Angeles on miljoona kaupunki ja kuuluu osana Los Angeles Countyyn. Santa Monica, Venice Beach, Hollywood, Downtown ja Universal City yms. ovat Los Angelesin kaupunginosia. Eli Hollywood ei ole mikään oma kaupunkinsa.

Alec A-style said...

Santa Monica ja Hollywood ovat täysin itsenäisiä kaupunkeja. Mm. Santa Monicalla on oma Downtown kuten LA:lla. Los Angeles on itsessään alueena pieni, vaikkakin on miljoonakaupunki.