Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

05 December 2012

Paluu Enkelten Kaupunkiin ┼

Lähes vuorokauden matka toiselle puolelle maapalloa! Kaksi välilaskua, ja suunnaton kiire koko ajan.

Matka meni yllättävän hyvin, jopa paremmin kuin edellisillä kerroilla. Rakastan Air France - KLM:ää! Helsingistähän ei Kaliforniaan asti pääse lainkaan, eli välilasku on pakollinen. Ensimmäinen välilaskuni oli Amsterdamissa KLM'n Boeing 737:lla. LAX, Los Angelesin lentokentän Board Control on kamala. Jonotin siellä viime vuonna yli kaksi tuntia. Tämän takia halusin Board Controllin tapahtuvan muualla kuin LAX'ssa. Yhdysvaltain rajaviranomaiset tarkastavat jokaisen jo heti ensimmäisessä U.S. kohteessa - matkalaukkuineen, myös huolimatta siitä että kyseessä on esim. vain välislasku.
Vuorokauden matkustamisen jälkeen vihdoin ja viimein perillä kohteessa LOS ANGELES @ Ensihetket
Boarding kohti Los Angelesia on alkannut! @ Atlanta, GI
Hollywood, California
Minulla oli vajaan kahden tunnin välilasku Atlantassa, joka ei ollutkaan ihan pieni lentokenttä - kuten olin muistellut - itse asiassa maailman vilkkain matkustajaluvuissa mitattuna! Turvatarkastus meni siitä huolimatta vikkelästi "NEXT, NEXT". :--D Viisminuuttia, ja olin virallisesti vapaa matkustamaan Yhdysvaltain sisällä minneikänä halusinkaan! LAX'ssa olisi mennyt ikuisuus, ja minua vastassa olleet ihmiset olisivat joutuneet odottelemaan.

Taktinen lento. ;p Deltan MD-82 Atlanta-Los Angeles matka taittui noin viidessä tunnissa. Kone laskeutui kaiken lisäksi 26 minuuttia etuajassa, välillä näinkin! :P MATKALAUKKUNI OLI TÄLLÄ KERTAA AJOISSA PERILLÄ :::D Kahtena viime kerralla se on aina kadonnut, ja olen saanut sen vasta PÄIVIEN viiveellä!
Amsterdamissa oli sateinen ilta
KLM flight from Amsterdarm to Atlanta @ Airbus A330 - 200 kuuluu maailman suurimpiin matkustajalentokoneisiin
Hintaan sisältyvät tarjoilut ft. vuosikertaviini 2008! @ KLM Helsinki-Amsterdam 
Alankomaalaiset osaa! Tarjoilu on aina yhtä korkealaatuista
YUM YUM @ KLM Amsterdam-Atlanta
Lentokoneessa pystyy pelaamaan pelejä, katsomaan leffoja, kuuntelemaan musaa, ja myös soittamaan sellainen $ 10/min XDD
Pizzzaaaaaaaa ; >
sowhysoserious
Sain lennoilla (välillä) jopa nukuttua. Ruokatarjoilut olivat erinomaiset. KLM tarjoaa jopa economy-luokassa väkeviä juomia, kuten whiskya! Itse vihaan ko. litkua, mutta punaviiniä kyllä join. :p Delta on nihkeämpi tarjoiluissa. Viiden tunnin lennolla sain vain vettä ja pähkinöitä. :---D Minulla ei kyllä ollut nälkäkään. Lennolla pystyi käyttämään Wi-Fiä $ 6 /1h hintaan.

SE FIILIS JÄLLEEN KUN SAAVUIN LOS ANGELESIIN < 333333 Sitä ei ikinä pysty sanoin kuvailemaan, se pitää kokea vain itse paikan päällä. Laskeuduin Kaliforniaan puoli tuntia ennen puolta yötä. Minut haettiin autolla ja kuljetettiin suoraan Santa Monicaan.
Above Los Angeles, California < 333333 It's amazing view during the evenings
Arki Alec Kaliforniassa
Los Angeles, California
Santa Monica, California
Hollywood, California
Seuraavana päivänä olikin Thanksgiving, eli Kiitospäivä! Ajoitan hyvin nää mun lennot. ;D Saavuin viime vuonna Itsenäisyyspäiväksi! En oo vielä edes ehtinyt ottamaan kuvia, vaikka ostin sitä varten Sonyn mikrojärkkärin ettei tarvitsisi sitä perusmammuttijärkkäriä kantaa mukanaan!

Aika kun on kortilla, enkä ole pahemmin päässyt edes koneelle. Käytän pääsääntöisesti iPhone 5 ja iPadia. Tulin viikonloppuna kipeäksi! Influenssa< 3. Siitäkin huolimatta en oo kerkinyt skriivaamaan blogiin. :| Tässä on kuitenkin tulossa vaikka mitä kaikkea kivaa - myös kuvien ja videoiden muodossa. (; Kiireistä huolimatta blogi elää! Onhan tässä jo lähes 350 postausta.

! Instagram.com/AlecAstyle | Twitter.com/AlecAstyle parhaat paikat seurata hulivilitekemisiäni kuvien ja geotaggauksien muodossa.
X

No comments: