Latest News


Haku

February 13, 2015

PERJANTAI 13 - Pelipäivä!

Clash of Clans - aikojen alussa! Oivoi kun tässä vaiheessa sai rakennettua kaiken nopeasti, toisin on nyt! : D
Clash of Clans - AlecAstyle @ Level 86
Clash of Clans - AlecAstyle @ Level 93
Clash of Clans - AlecAstyle @ Level 106
Tässä on Clash of Clans'n uusin toiminto - Clan Wars! Siinä on eräänlaista sosiaalista ja yhteisöllistä pelaamista. Jos voitto tulee, kaikki saavat voiton täysimääräisenä, ja jos häviää saa vain 20 % koko potista. Tuossa kuvassa taitaa olla historian suurin voittamani potti - viime viikolta! (;
Näin perjantaina 13. päivänä on kivaa pelata! Itselläni siis pelipäivä, koska huomenna on kaksoissynttärigemsit - Sarkun ja Deryan synttärit! Eli silloin lähtee, tänään lepii. YaY!

Pelasin nuorempana jonkun verran PC-pelejä. Pleikkareista en oo jotenkin koskaan ollut innostunut. Lisäksi strategiapelit ovat aina olleet se mun juttuni < 333. Esim. Civilization ja C&C -sarjan pelit. Ahh!

Mutta nykyään, kun ei ole aikaa pelailla koneella, etenkin kun Civilization-tyyppiset pelit vievät jopa viikkoja aikaa jotta ne "pääse läpi", niin iPhone ja iPad toimivat mainioina pelialustointa! Voin nykyään pelata nopeasti ja lyhyesti ajasta ja paikasta riippumatta. En edelleenkään mikään pelihirmu ole, mutta tykkään kokeilla uusimpia pelivillityksiä, tosin ne jäävätkin usein siihen kokeiluun. Angry Birds -tyyppiset pelit eivät oo esim. mun juttu!

Sen sijaan löysin siinä reilu 1,5v sitten pelini - Clash of Clans eli COC eli Cläshäri suomeksi! Aivan mahtava ja kutkuttava peli! Siinä jos ei esim. ehdi pelaa vaikka kuukauteen kovinkaan aktiivisesti, se ei maailmaa kaada! Lähinnä Clanista mitä todennäköisemmin lentää silloin ulos. ;p
Clash of Clans - The meaning of this base?
Clash of Clans - Wonderful TH10 Village. Rush Rush Rush! :: D Nice walls tho.
Clash of Clans - okei? Cant say anything about this one. Disaster!
Clash of Clans - Awesome one! Tällaisia vastustajia voisivat olla kaikki ::: D On meinaa helvetin helppo, ja tuo voittopotti on historian suurimpia mitä oon koskaan saanut!
Clash of Clans -  Hups. Hihihihi.
Clash of Clans - öööö? Someone bitching XDD
Clash of Clans - The view of my CC aka. Clan Castle. This is really what I don't care to see in my CC!
Uusin lempilapseni on Boom Beach eli Boom! Olen pelannut sitä nyt noin 9kk. Saman valmistajan kuin COC:n eli suomalaistaustaisen Supercelin peli on myös kyseessä! Boomissa pelilogiikka on tyystiin erilainen kuin COC:ssa mutta kuitenkin hyvin strateginen. Nam!
Boom Beach - AlecAstyle @ Level 41
Boom Beach - AlecAstyle @ Level 46
Boom Beachin karttanäkymä. Clash of Clans'ssa tällaista ei siis ole.
Boom Beach - Someone could explain me why this noobie left his HH next to the beach?? And look this loot!! XDD Maailman helpoin saalis!
Näitä kahta siis pelaan, eikä loppua kyllä näy! (; Aika moni frendeistäkin pelaa edellä mainittuja pelekä, erityisesti Cläshäriä! mmm < 3
Clash of Clans - AlecAstyle @ Level 113. The latest screenshot of my Village from Today!
xX

No comments: