Latest News


Haku

February 21, 2015

Fifty Shades of Grey

Shhh @ Alec A-style ft. Derya Dincer
Pitkästä aikaa leffassa hyvällä kaveriporukalla!

Fifty Shades of Grey'ssa olivat mahtavat päänäyttelijät ja jännittävä juoni! Hyvä, että tällaisiakin asioida tuodaan rohkeasti esille. Leffan loppu oli vähän pettymys, mutta loogista kun tälle on tulossa vissiin ainakin kaksi jatko-osaa. Leffahan pohjautuu kirjoihin, joita on kirjoitettu muutaman. Voisin itse asiassa suositella tätä kaikille! Erilainen leffa kuin mihin on normaalisti tottunut. :b
Käytii hakee Kampin Supermarketist vähä leffamättöö! aijaijaia en yleensä edes syö sipsejä ::: D no tossaki oli vaa 75g, josta jaoin osan leffasalissa. ;) Toi Kouvolan musta mamba om omom < 3
Fifty Shades of Grey ja leffa alkaa!
Nää Suomiherkut näyttää ulkomaalaisille ain vähä kyseenalaisilt ::D:D No ehkä semisti myös meilleki ;p
Vapiano! Derya pääs vähän ihastumaankin siin samal < 3 3 < 3
Mun mielest näytän jo täs ennen leffaanlähtöä vähän kipeelt. Nimittäin olen tällä hetkellä iha sika kipeen, flunssaa kuumettaa joo, mutta pahin tää järkyttävä kurkkukipu johon heräsin tänään aamulla! 
Pohjustettiin leffaa pienellä illallisella. Kävimme Vapianossa, jossa olin ensimmäistä kertaa. Vaikka oli sikakivaa, seuran ansiosta, niin Vapiano jää taatusti ainoaksi kerrakseni! Sen verran paska palvelu, taso ja laatu. Kunnon pompottelua jonosta toiseen, jotta saisi veden ja tommaattikeiton?? ::: D Ei tällaisia paikkoja enää pls!

Jamie Dornan oli kyllä mahtava näyttelijä! Tästä leffasta tuli vähän mieleen 2010-luvun Pretty Woman! Helikopterit, miljardit, asema, valta, kaikki löytyi, ja ikääkin alle 30! Om Om.
Fifty Shades of Grey < 3
xX

No comments: