Latest News


Haku

March 18, 2015

Arjen rikkaus: Ystävät!

Lauri Keski-Opas ft. Alec A-style @ Tiger Club, Helsinki
Alec A-style ft. Marcus Vanhala < 3 @ DTM Club, Helsinki
Oli mukavaa törmätä pitkästä aikaan Marianne Passi Os. Sundströmiin! Kohtaaminen oli hyvin lämminhenkinen kuten kuvistakin näkee.
Ystävien olemassaolo korostuu erityisesti arkisina päivinä. Ajatuskin yksinäisyydestä saa ainakin itseni ahdistumaan! Toisaalta myös erilaiset kutsutapahtumat, jotka perinteisesti painottuvat viikonloppuihin ja jossa ystäviä ja tuttavia pääse näkemään pitävät pintansta. Ihminen tarvitsee muita ihmisiä, oli sitten kyse miten epäsosiaalisesta yksilöstä tahansa!

Käyn aika säännöllisesti, lähes päivittäin tapaamassa tuttuja ja ystäviä tsuffen tai illallisen parissa. Toivoisin tosin vähän liikunnallisempia tapaamisiakin, kuten esim. jotain säbäpelejä pari kertaa viikossa, kun frendejä näkee yleensä ruuan ja juomisen parissa. :---D Postauksen kuvat ovat parin viikon takaisilta viikonlopuilta. Menossa mukana, kukas muukan kuin Lauri! Viime aikoina on myös Marcus viihtynyt hyvin seurassani. o/ skåål < 3
Oi voi Make Make. Alec A-style ft. Marcus Vanhala
Sain kutsun METKAn hallitukselta Tigerin Carnival-bileisiin. Mahtava oli fiilis, tuollaisissa opiskelijabileissä, vaikka opiskelijataipaleeni päättyi Metropoliassa jo noin 10 vikkoa sitten! ;P Olin kuitenkin otettu kutsusta!
Metkan Carnival bileisiin oli panostettu. Paikalla oli lukuisia esiintyjiä, ohessa show-tanssijoita!
Tähän on vaikea kommentoida mitään. @ Tiger Club, Helsinki
Nyt kun olen saanut kouluvelvollisuudet pois alta, ja ollut muutenkin alkuvuoden tosi paljon Helsingissä, niin tein samalla eräänlaisen comebackin Stadin yöelämään sekä muihin kesteihin! Tässä kun on ollut meneillään jo vuodesta 2010 alkaneet kv-kuviot, jotka tosin jatkuvat yhä. Haluan juuri tällä hetkellä viettää laatuaikaa Helsingissä niin paljon kuin vain pystyn ja erityisesti ystävieni ja kavereideni kanssa, sillä tulevaisuus on sen verran yllätyksiä täynnä ettei sitä ikinä tiedä jos kuluva kevät on Stadissa viimeiseni!
Pilkun jälkeen DTM:ssä. Siellä seurasta ei kyllä ole pulaa. Käyn tosi harvoin DTM:ssä viimeisten kolmen vuoden aikana ehkä noin 4-5 kertaa vain! Mielestäni Pikku-Roban DTM oli paljon tyyllikkäämpi kuin tämä uusi. Plussana tässä on tosin keskeinen ydin-Helsinki sijainti!
Marcus oli vauhdissa, halleluja! 
Kuten jo aiemmin kirjoitin Uberista, niin voin suositella palvelua lämpimästi ja hyvällä omallatunnolla, sillä olen löytänyt palvelun ja käytänkin sitä säännöllisesti, erityisesti kun tarvitsen auton kutsuvierastilaisuuksiin ja bileisiin! Kalasatamasta on ankeata kävellä kaikkien raksatyömaiden läpi metrolle, kun meillä on täälläpäinpä vielä kaamea tuuli. Ahh < 3 Ainiin. Latakaa tuo Appsi, ja käyttäkää koodia uberalecastyle . Saatte sillä ilmaisen kyydin 10 euroon asti. Sillä pääse hyvin esim. Keskustasta kantakaupunkiin jollain 6-9 eurolla! :)
Ahh, näitten rankkojen bileiltojen jälkeen on aina se aamuherätys (joskus 12-14 aikaan XD), näin sinkkuna se on viime aikoina mennyt yksin herätessään omalla Tempurillani (; Oon erittäin tarkka seurustelukuvioista, enkä kelpuuta kovin helposti ketä tahansa, puhumattakaan että harrastaisin jotain yhden yön juttuja yhhyyhyh thx but no thx! Ainii darraa mulle ei edelleenkään tule, mutta olo nyt ei ole bilettämisen jälkeen paras mahdollinen, niin siihen auttaa mikäpä muu kuin Kotipizzan pizza namnam < 3 En siis tilaa nykyään enää mistään muualta pizzojani kuin Kotipizzasta.
Kaikki rakkaat tuttavani ja frendit joita en ole nähnyt pitkiin aikoihin: Laittakaa rohkeasti viestiä, tapaan teidät enemmän kuin mielelläni! :) Tässä elämässä harmillisinta on juuri se, että moni jopa läheinenkin ihmissuhde loppuu aikanaan ihan luonnollisten syiden vuoksi. Eli osa muuttaa pois, perustaa perheen, on hankalassa vuorotyössä ja ties mitä kaikkea. Näin tulee pidettyä entistä vähemmän yhteyttä ja se yhteydenpito jääkin jopa täysin virtuaaliseksi! Toivon, että pystyisin säilyttämään omat ihmissuhteeni mahdollisimman monipuolisina ja elävinä ihan loppuun asti! :)

Olen ystävieni suhteen täysin tosissani: olen lyhyen ajan sisällä ollut kolmissa synttärijuhlissa, viimeksi lauantaina jolloin lähdin Jassun bileisiin suoraan Pietarin junastani! Niin, ja viikon päästä jälleen yhdet synttärit! Sen lisäksi viime vuoden synttäreiden Part II ja Tuparini näkee vihdoin päivänvalonsa: 4.4 on tulossa mielettömät kemut mahtavalla porukalla! (; Suurin osa vieraista on jo kutsutta, mutta kuten aina, odotettavissa on viime hetken perumisia, joten minulle saa laittaa tiedusteluja vapaista peruutuspaikoista, otan tuttuun tapaan myös hieman vieraampia, mutta hyviä tyyppejä! Vaistoni ei petä ikinä! (; PUSS < 3 P.S Biologisiin Synttäreihini on tänään tasan puoli vuotta, OMfG2!
Boos < 3 Lauri Keski-Opas, Marcus Vanhala, Alec A-style.
xX

No comments: