Latest News


Haku

April 21, 2010

Kevätfiilis ja ripaus GaGaa

Bileet on pidetty ja juhlat juhlittu. Kevättä on tosiaankin jo ilmassa ja voin vain aistia kuinka uudet tuulet puhaltaa. Tänään illalla tajusin taas, että elämä on pelkkiä valintoja, omilla päätöksillään vaikuttaa siihen mihin suuntaan on elämänsä viemässä. :)


Tänään aamulla on mentävä taas käymään koulussa ja viemään yhden projektitehtävän maikalle arvosteltavaksi. 


Loppuviikolle on kivasti suunnitelmia:) Torstaina T:n ja E:n kanssa tsuffelle ja leffaan. Perjantaina olisi tarkoitus lähteä käymään Turkkusessa, sillä Viivi Suominen ja Noora Salo viettävät silloin yhteissynttäreitään, joihin he minut kutsuivat. Saa nähdä miten käy! Samaan aikaan olisi mun hyvän frendin Club Cherry -clubileet ihan täällä Stadissa. :)


Anyway, eli menoa siis perjantaiksi riittää. Viikonloppu menee projektien parissa, tosin kelasin et lauantaina ois voinu käydä shoppailemassa ja nuuskimassa mitä kaikkea uutta kauppoihin on tällä viikolla ilmestynyt.


Kuuntelen paljon nettiradioita, etenkin kun teen koneella jotain projekteja. Tälläkin hetkellä kuuntelen ranskalaista Vintage-nettiradiota :) Käykää kokeilemassa Hotmix Radio .


GLORIOUS BASTARDS PRESENTS: VIIVI & NOORA 20v.


Viime viikonlopusta sen verran että aloiteltiin muutaman kaverin kanssa meillä, ja lähdettiin sen jälkeen suosittuun stadilaisee urbaani-city Clubiin @DTM . Meitä oli yhteensä kuusi henkilöä, ja mikä parasta kaikki pääs lopulta sisään ;D;D;DD Voi vitsit et kaikil oli kivaa!!! Oltiin ihan pilkkuun asti. Juomaa virtasi ja Red Bullit lenteli ;D;DD haha XD pusuja Sarkulle ja Emilianalle ja tietty Camsulle <3 Saati viel meijä kappale DJ:ltä MJ:n Smooth Criminal! So Cool!!


Olen saanut frendiltäni vinkin, että Elloksella on käynnissä tällä hetkellä KAMPPANJA! 10 euroa alennus jo 35 euron tilauksesta!ja paljon ALE-korin vaatteita ~70 % alennuksella :) Iha nice!!


Käykää ihmees tsekkaa. Tilailen itekki välillä netistä, lähinnä ulkomaisista kaupoista vaatteita, niistä löytyy tosi paljon kaikkee kivaa! Ainoo että niissä on välillä "kivat" postimaksut ja ne vaatii hyvin usein luottokorttitietoja.


Tilasin pari päivää sitten Lontoosta Tigin hiusmuotoilutuotteita ja odotan niitä iha innolla!!! :> Sieltä on tulossa kaikkea kivaa :)(:

Nivean sivuilta saa tällä hetkellä ilmaisia muotoilutuotteita! :) Käykää ihmees nappaamassa!Tässä vielä yksi ylläri blogini lukijoille ;) ILMAINEN SPOTIFY PREMIUM! Pusss<3


Sain vasta eilen kuulla että rakas Lady GaGani on tulossa jälleen kerran esiintymään Helsinkiin!! Wohoouuu! Makeeta...yllätyin! Koska sen piti tulla alun perin kevällää, mutta kyseinen keikka peruuttin, en odottanut että hän olisi enää tänä vuonna tullut :)Kävin katsomassa viime heinäkuussa GaGaa Helsingin kulttuuritalolla, ja se oli mahtava show! Saatiin frendien kanssa eturivin paikat :) Viime konsertin kuvia voitte käydä katsomassa IRC-Galleria sivuiltani.


Anyway, meitsi on ostamassa Lady Gagan permantopaikkalipun heti kun ne tulevat ensi maanantaina klo 9:00 myyntiin! :) Se keikka o iha must. Vähän kallista kyllä kun viime vuonna liput maksoivat 50e, nyt ne maksaa 60-90e :)

Eyy, näin mennään tänään! :] Toivotaan että kuriiri toisi jo tänään Tigi -lähetyksen...  ♥

4 comments:

d_jesse said...

Noniiiin (:

Anonymous said...

ihanaa ! meen heti kattoo niiit vaattteita noilt sivuilta ja ottelen gagaa :) <3

Anonymous said...

oisko mitään et tekisit semmosen kysy alecilta postauksen? =>

Alec A-style said...

:D minkätyyppinen/mitä se sisältäis?